Ljudi i dogadjaji/Životne priče
Moderator: Krokodil Behko
- gejsha
- Inventar foruma

- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Muž pobjegao a komšija mu porodio ženu
Pa nismo svi isti, ali je smiješna situacija 
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
Zezamo se, rileks draga, ma jasta neg strasiv i nije jedini. Svi se oni prave fol muskarcine, hrabri a kad je pokazat na djelu prasina iza njih dva metraRuana wrote:Ljudi sta vam je, mozda je covjek samo strasiv. Bogami ovo meni nije nista zacudo, svakom se moze desiti. Nismo svi isti.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
aa....zagorkina tolerancija=0,kad su u pitanju takve stvariLuna. wrote:suti i cekaj... ne govori nistaZagorka wrote:Eto Antoneta,sad si barem vidjela šta je muškarac,a šta nije
Zeguljo,ne zezaj,shvatam da je gadljiv ili sta ja znam,i ja sam,ne mogu to gledati na tv-u,pa razumijem,ali u pitanju su zivot tvoje zene i djeteta,ona se rastaje dušom,a ti pobjegneš
Šta bi da je i taj čovjek pobjegao?Mogla je podleći komotno,i ona i dijete,samo zato sto se njemu ne gleda.....ja ne znam jesam li ja najgora zena na svijetu,ali za ove stvari,nema praštanja(po meni)
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- fruit
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 244 times
Hm..stvarno komplikovana situacija.
Kod nas obično žene porađa medicinska sestra koju do smrti svi zovu ... babica.Kod nas bila neka Marta babica koju je volio cijeli grad,
U ovom slučaju dijete će svog biološkog oca( koji je pobjegao )zvati... moj Babo,
a onog koji je pomogao da dođe na ovaj svijet mora zvati .....moj Babica.
Kod nas obično žene porađa medicinska sestra koju do smrti svi zovu ... babica.Kod nas bila neka Marta babica koju je volio cijeli grad,
U ovom slučaju dijete će svog biološkog oca( koji je pobjegao )zvati... moj Babo,
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

fruit wrote:Hm..stvarno komplikovana situacija.

panicar.
sutra ce da mu se dete tusi bonbonom a on ce da bleji i ne preduzima nista.
sutra ce da mu se dete tusi bonbonom a on ce da bleji i ne preduzima nista.
- Zagorka

ako dijete pri tom iskolači oči,on će trčkajući i sve vriskajući istrčati iz kuće mlatarajući rukama 
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
tako je Ruance,da je svijet crno-bijel sta bi smo sa ostalih milijardu i nesto nijansi?!Ruana wrote:Ljudi sta vam je, mozda je covjek samo strasiv. Bogami ovo meni nije nista zacudo, svakom se moze desiti. Nismo svi isti.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
camargue wrote:tako je Ruance,da je svijet crno-bijel sta bi smo sa ostalih milijardu i nesto nijansi?!Ruana wrote:Ljudi sta vam je, mozda je covjek samo strasiv. Bogami ovo meni nije nista zacudo, svakom se moze desiti. Nismo svi isti.
nisam strasiv....ali sam gadljiv cudo jedno...
u ovakvim sit. ipak bih se pribrao...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
pizdite vi što oćete ali ni ja to nebi moga...priznajem..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Zagorka

Pasaga wrote:camargue wrote:tako je Ruance,da je svijet crno-bijel sta bi smo sa ostalih milijardu i nesto nijansi?!Ruana wrote:Ljudi sta vam je, mozda je covjek samo strasiv. Bogami ovo meni nije nista zacudo, svakom se moze desiti. Nismo svi isti.
nisam strasiv....ali sam gadljiv cudo jedno...
u ovakvim sit. ipak bih se pribrao...[/quote]
ispunila mu se želja...a ostala mu i dužna...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
-
Ruana
Cuj gadi vam se kad se djete radja, ne sere nego radja, hocu reci ne smrdi. Dvoje sam rodila ali ne mogu gledat kad se zena poradja.
Nije svak hrabar ko onaj gacanin sto je medvjeda ubio.
Zagi moj vidjeces ako Bog da kad budes radjala, teze ce biti njemu stajati pored tebe nego tebi. Tako ce on vazda pricati.
Zagi moj vidjeces ako Bog da kad budes radjala, teze ce biti njemu stajati pored tebe nego tebi. Tako ce on vazda pricati.
Last edited by Ruana on 20 Jun 2013, 21:47, edited 1 time in total.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
Ruana wrote:Cuj gadi vam se kad se djete radja, ne sere nego radja, hocu reci ne smrdi. Dvoje sam rodila ali ne mogu gledat kad se zena poradja.
Zagi moj vidjeces ako Bog da kad budes radjala, teze cdm biti njemu stajati pored tebe nego tebi. Tako ce on vazda pricati.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
-
Ruana
Suti.Pasaga wrote:Ruana wrote:Cuj gadi vam se kad se djete radja, ne sere nego radja, hocu reci ne smrdi. Dvoje sam rodila ali ne mogu gledat kad se zena poradja.
Zagi moj vidjeces ako Bog da kad budes radjala, teze cdm biti njemu stajati pored tebe nego tebi. Tako ce on vazda pricati.
![]()
![]()
![]()
![]()
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
Sheval wrote:Možda je komšo vidio što do sada nije
i ta ima mjesta..
Tako ima vic za crnogorca,koji se, dok je gledao ženin porod onesvijestio.Kad se probudio i pitao šta je rodila,doktori mu rekli da je curica.Crnogorac sa olakšanjem reče da mu je drago,samo da nije muško,da se ne pati kao on...
- Zagorka

A ovo zadnje je mogućeRuana wrote:Cuj gadi vam se kad se djete radja, ne sere nego radja, hocu reci ne smrdi. Dvoje sam rodila ali ne mogu gledat kad se zena poradja.
Fatma
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9769 times
- Been thanked: 11512 times
Srebrenik: Lijepa ljubavnica ukrala lijep auto
Nakon romantične noći 18 godina mlađa ljubavnica pobjegla sa mercedesom

Potjera poput one u akcionim filmovima odvijala se u Srebreniku, kada je policija tragala za terencem “Mercedes ML”, u kojem se nalazila J.I.(23) i njen brat S.I (37).
Oni su bježali od policije, nakon što je vlasnik terenca prijavio da je vozilo nestalo.
No, priča ima neobičnu pozadinu. Naime, muškarac M.B.(41) noć ranije je boravio u iznajmljenom stanu u Centru Srebrenika sa ljubavnicom J.I.(23), koja je nakon izvjesnog vremena odlučila da pozove na druženje i svog brata S.I (37).

Nakon što su svi zajedno dobro se zabavili uz dodatno piće, M.B.(41) je malo više popio te zaspao, nakon čega je njegova ljubavnica zajedno s bratom uzela ključeve sa stola i zaputila se prema Brčkom., ispričali su policijski izvori.
Poslije izvjesnog vremena kada je vlasnik auta došao k sebi i probudio se, te shvatio da nema ključeva, odmah je pozvao policiju, koja je, piše Pressing, krenula u potragu za njima. Iako su saobraćajne policijske patrole pored magistranog puta pokušavale da ih zaustave, brat i sestra nisu marili za tim, nego su samo velikom brzinom projurili pored policije.
Ova potraga trajala je nekoliko sati, da bi na kraju uz angažovanje više policijskih auta bili opkoljeni u mjestu Mustafići nadomak Srebrenika, gdje im je izuzet džip, a oni su privedeni na saslušanje, a potom pušteni na slobodu. Zbog ovog djela protiv njih je podnesena krivična prijava.
Na vozilu je pričinjena manja materijalna šteta.

Potjera poput one u akcionim filmovima odvijala se u Srebreniku, kada je policija tragala za terencem “Mercedes ML”, u kojem se nalazila J.I.(23) i njen brat S.I (37).
Oni su bježali od policije, nakon što je vlasnik terenca prijavio da je vozilo nestalo.
No, priča ima neobičnu pozadinu. Naime, muškarac M.B.(41) noć ranije je boravio u iznajmljenom stanu u Centru Srebrenika sa ljubavnicom J.I.(23), koja je nakon izvjesnog vremena odlučila da pozove na druženje i svog brata S.I (37).

Nakon što su svi zajedno dobro se zabavili uz dodatno piće, M.B.(41) je malo više popio te zaspao, nakon čega je njegova ljubavnica zajedno s bratom uzela ključeve sa stola i zaputila se prema Brčkom., ispričali su policijski izvori.
Poslije izvjesnog vremena kada je vlasnik auta došao k sebi i probudio se, te shvatio da nema ključeva, odmah je pozvao policiju, koja je, piše Pressing, krenula u potragu za njima. Iako su saobraćajne policijske patrole pored magistranog puta pokušavale da ih zaustave, brat i sestra nisu marili za tim, nego su samo velikom brzinom projurili pored policije.
Ova potraga trajala je nekoliko sati, da bi na kraju uz angažovanje više policijskih auta bili opkoljeni u mjestu Mustafići nadomak Srebrenika, gdje im je izuzet džip, a oni su privedeni na saslušanje, a potom pušteni na slobodu. Zbog ovog djela protiv njih je podnesena krivična prijava.
Na vozilu je pričinjena manja materijalna šteta.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14541 times
- Been thanked: 10043 times
Re: Srebrenik: Lijepa ljubavnica ukrala lijep auto
eto vam ljubavnica iz Brckog
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija