Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
to su prijateljstva koja vrijede, fakat. mi se poznajemo 30 i kusur godina ba, sreca pa nikad nije bilo tih ljubomora od partnera, otislo bi sve u pm...
Pogotovo ako se neplanski zapijes u kafani, pa ti treba prevoz u neka doba noci…Kako meni, tako i njemu
Ma kakva ljubomora….Pa to na početku vidis s kim si….
e znaci nema dal je dan, dal noc. da je ne znam sta i da to treba, odmah se ide. za njemacku, za njemacku, j... ga... a bilo je scena i dozivljaja... veliki poklon u zivotu to bude!
Pogotovo ako se neplanski zapijes u kafani, pa ti treba prevoz u neka doba noci…Kako meni, tako i njemu
e znaci nema dal je dan, dal noc. da je ne znam sta i da to treba, odmah se ide. za njemacku, za njemacku, j... ga... a bilo je scena i dozivljaja... veliki poklon u zivotu to bude!
Upravo…..A neki ljudi i zasluze. Kupe te za cijeli život
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Kaze meni zena jebo majku ja ne znam muskarca da ima toliko drugarica
Upravo…..A neki ljudi i zasluze. Kupe te za cijeli život
neki dan sam pregledao neke slike i izvucem jarane slibe nekih dogadjaja gdje smo tako skupa... ma nema ba, to se popisalo od smijeha. sto ti kazes, jednom al za zivota!
jos ono u vrijeme zabavljanja, pa kaze idem veceras sa djevojkama u izlazak.. reko i ja isto..
jos ono u vrijeme zabavljanja, pa kaze idem veceras sa djevojkama u izlazak.. reko i ja isto..
I ovaj moj ima pravo dobre dvije jaranice ovdje….Ali znaju se još od prije rata. Uvijek se zezamo da su mu to prve žene. Istrenirale ga i dale meni
I kad im se ne javi, zovu mene:”Gdje nam je muž!”
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”