Drzi se svako dobro tebi i tvojimauvijek_kontra wrote: 28 Dec 2022, 22:50Kao da mi je neko iscupao srce i vratio ga nazad, al zaboravio da ga "ukljuci". Disem na skrge.Uopste nije smjesno al eto. Tako je. Jesi ti dobro?
Dobar jasta budali nista
Moderator: VIP

Drzi se svako dobro tebi i tvojimauvijek_kontra wrote: 28 Dec 2022, 22:50Kao da mi je neko iscupao srce i vratio ga nazad, al zaboravio da ga "ukljuci". Disem na skrge.Uopste nije smjesno al eto. Tako je. Jesi ti dobro?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
uvijek_kontra wrote: 28 Dec 2022, 22:50Kao da mi je neko iscupao srce i vratio ga nazad, al zaboravio da ga "ukljuci". Disem na skrge.Uopste nije smjesno al eto. Tako je. Jesi ti dobro?

Kazes joj, ja vrijeme mjerim po onom kad si bila tu, disala tuHAVANA wrote: 28 Dec 2022, 22:48 A nas budala, cerki rodjendan sutra a sad skontali da je u kataru vec proslo 24hMalo smo zakasnili sa cestitkom al hajd.

Kazes navratila me neka budala

pa nije cudo sto ti glasove gubis, to ti je crna magija napravljena... da znas sta iz zavjeta, sad bih ti pomogao. i hajduciju travu, bokvicu i sok od hrena, al mora ta molitva na trojerucicu... al ne znas.. idi kod hodze kakvog.Fuddo wrote: 29 Dec 2022, 00:38 Ima li ovdje neki dermatolog, frizer, nesta…
Kako mi more bit desna strana ledja rutava
A lijeva nije?
A nista nisam diro

Sad cu ti uslikat i poslatArthur Dent wrote: 29 Dec 2022, 00:41pa nije cudo sto ti glasove gubis, to ti je crna magija napravljena... da znas sta iz zavjeta, sad bih ti pomogao. i hajduciju travu, bokvicu i sok od hrena, al mora ta molitva na trojerucicu... al ne znas.. idi kod hodze kakvog.Fuddo wrote: 29 Dec 2022, 00:38 Ima li ovdje neki dermatolog, frizer, nesta…
Kako mi more bit desna strana ledja rutava
A lijeva nije?
A nista nisam diro
nije ti ovo dobro nikako. ovo ti je na karakondzulsku dlaku napravljeno. vidjao sam ove slucajeve ali ne tako puno.Fuddo wrote: 29 Dec 2022, 00:48Sad cu ti uslikat i poslatArthur Dent wrote: 29 Dec 2022, 00:41
pa nije cudo sto ti glasove gubis, to ti je crna magija napravljena... da znas sta iz zavjeta, sad bih ti pomogao. i hajduciju travu, bokvicu i sok od hrena, al mora ta molitva na trojerucicu... al ne znas.. idi kod hodze kakvog.
A ti mi natrljaj nesta i zapisi tamo

Jeboti mene Nuki ako se i ti ne drogirasArthur Dent wrote: 29 Dec 2022, 01:06nije ti ovo dobro nikako. ovo ti je na karakondzulsku dlaku napravljeno. vidjao sam ove slucajeve ali ne tako puno.
ovo su vlaske gatke. opasno. gubljenje glasova i parcijelno ispadanje dlaka. znao sam odmah.
to je ozbiljno i mora se djelovati brzo i skroz profesionalno. ne smije se igrati sa ovim.
ako nista ne uradis, nakon hefte na crnu mariju pocece da ti se susi lijevo jaje i desna ruka. sve pomalo dok ne iscezne.
e vako ces..
kad aksam padne, ulij u kadu dosta vruce vode, ne ispod 57 celzijusa. dodaj sok od hrena i dok ubacujes bokvicu i stolisnjak govori glasno!
O, Presveta i Preblagoslovena Djevo Bogorodice Trojeručice, tebi pripadamo, i klanjamo se pred svetom trojeručnom ikonom tvojom, sećajući se preslavnog čuda tvoga, prirastanja odsečene desnice prepodobnog Jovana Damaskina, koje se uz pomoć ikone ove dogodilo, i čiji se znak i sada vidi na njoj, oličen u trećoj ruci, ikoni tvojoj priloženoj. Molimo ti se i prosimo te sveblagu i svemilostivu Zaštitnicu roda našega, usliši nas koji ti se molimo.
Posle toga uroni u vodu, glavu pod vodom drzi, stopala gore izbaci a neka te zena siba prasom ili prazilukom po tabanima i nek vice glasno. iš sotono pod vodu, iš! tako 10 puta.

Sta na crnu mariju?
nema vise dizanja od crne marije, ona na nedelju pada... laku noc boziji robe, znaci ne ispod 57 celzija, zapamti!Fuddo wrote: 29 Dec 2022, 01:29Sta na crnu mariju?
Da mi se nece pocet dizat na mariju serifovic, gluho bilo
Vracaj zapis unazad, ne valja to