Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Citam na fb o onoj zeni iz bosne sto je pokrala u nemackoj neke pare a moja drugarica komentarise
“U zdravlju i veselju da potrosis pare, samo rokaj”
Ima bre pravo
Otkud znas zasto je to uradila…
Ja ne bih u zivotu mogla, ja se i ne usudim na crno da radim jer me strah kazne, ali ako neko ko Robin Hood umije i radi, ako je ona bar malo darivala nekom ko stvarno treba - neka.
Morgen wrote: 29 Dec 2022, 10:10
Otkud znas zasto je to uradila…
Ja ne bih u zivotu mogla, ja se i ne usudim na crno da radim jer me strah kazne, ali ako neko ko Robin Hood umije i radi, ako je ona bar malo darivala nekom ko stvarno treba - neka.
Jasta je Uradila to da trosi novac koji nije zaradila, a skrupula i obraza nema. Vrlo jednostavno. Gadura.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
De bona, zena ukrala milion. Lopov. Nema tu grijesenja duse, maltretiranje, bla bla. Pusti opravdanja. Ja bih tu serijatski zakon uvela. Ukrades, ode ruka. Amin!
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Morgen wrote: 29 Dec 2022, 10:04
Citam na fb o onoj zeni iz bosne sto je pokrala u nemackoj neke pare a moja drugarica komentarise
“U zdravlju i veselju da potrosis pare, samo rokaj”
Ima bre pravo
Hej, komentari su haos……Propast društva
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Fuddo wrote: 29 Dec 2022, 00:38
Ima li ovdje neki dermatolog, frizer, nesta…
Kako mi more bit desna strana ledja rutava
A lijeva nije?
A nista nisam diro
Možda ležiš u krevetu samo na jednoj strani?
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
spacebound wrote: 29 Dec 2022, 10:32
De bona, zena ukrala milion. Lopov. Nema tu grijesenja duse, maltretiranje, bla bla. Pusti opravdanja. Ja bih tu serijatski zakon uvela. Ukrades, ode ruka. Amin!
To je moja falinka
U svemu i svacem vidim nesto dobro
Pa kako uopste znaju da je ona ukrala pare?
Ona je transportovala novac, i gubi joj se svaki trag.
Mozda oteta, ili jos gore, ubijena?
I kakav je to transport nivca a nema gps ugradjen?