Jucer u mrak, u po frke skontamo da bi seka trebala kupit povodac da u putu moze macka malo pustit iz auta ako bude trebao vrsit nuzdu. Citav dan smo mi radile i kuhale, ni na sta nalik. Ne znamo dokle radi Bingo u gradu. Valja na brzinu otic. I sta bi. Onako u trenerkama, pokucnim ( sivo roza), s kosama na vrh glave, mirisemo na svasta, ni na sta lijepo

hajd u auto. Ja dole otisla u koznoj jaknici, pa mi mama dala neki gornji dio svoje trenerke ( svijetlo plava) , obula sinove patike (zelene) . I tako mi, k'o beskucnici, u Bingo

A tamo zene, djevojke sve tip top, vec se namontirale za docek..
Nakon kupovine moram ja u wc. Dok sam bila u kabini cujem glasove. Zavrsim, izadjem. Djevojka, Allahu dragi, nasminkana, nafrizirana, obucena, to grmi. Kako me ugleda tako me zgleda od glave do pete, pa opet do glave. Ja prilazim umivaoniku, guram telefon u dzep, novcanik stisla medju noge i perem ruke, otresem ih, da ne moram kraj nje proci da ih posusim, sve osjecam pogled na sebi.
I tako, okrenem joj ledja i probam bar elegantnih pokreta izaci iz wca

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.