Prejaka emocija za tako nebitan detalj u moru drugih takođe nebitnih. Komentar : " Bože me rasprosti", što bi moj rođak rekao

Moderator: Krokodil Behko
Sve recenospacebound wrote: 03 Jan 2023, 10:46 Ne kontam. Zadruga, haman 0-24, kurve u prajm tajm, na svim naslovnicama, skupa s kriminalcima. Danas se to promovise i podsticu mlade djevojke i momci da idu tim putem, spotovi puni golih i zena u oskudnom donjem vesu i onda ova haljina problem. Zasto?
Jedino sto je stvarno ruzna, jbg, al' ima ih ruznih koliko hoces![]()
Mislim da je glavni razlog zašto mnogi to smatraju gorim od toga što si ti navela taj što je to starija žena čiji je vrhunac karijere praktično prošao prije 2-3 decenije pa se na ovo gleda više kao nešto očajno.spacebound wrote: 03 Jan 2023, 10:46 Ne kontam. Zadruga, haman 0-24, kurve u prajm tajm, na svim naslovnicama, skupa s kriminalcima. Danas se to promovise i podsticu mlade djevojke i momci da idu tim putem, spotovi puni golih i zena u oskudnom donjem vesu i onda ova haljina problem. Zasto?
Jedino sto je stvarno ruzna, jbg, al' ima ih ruznih koliko hoces![]()
Fakju DragoradeMister No wrote: 03 Jan 2023, 11:55 Lepa Brena za 4 osobe.
A ruzne li haljine.
Ovo samo kokama iz Brčkog može past na ideju da obuku.![]()
Izvini, zaboravih odakle siJulia-Klara wrote: 03 Jan 2023, 13:01Fakju DragoradeMister No wrote: 03 Jan 2023, 11:55 Lepa Brena za 4 osobe.
A ruzne li haljine.
Ovo samo kokama iz Brčkog može past na ideju da obuku.![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest