Moderator: Krokodil Behko
M'da, kako da ne.greeneyes wrote: 03 Jan 2023, 11:37 Haljina, ovako smezurana u gornjem dijelu, bas dostojno prikazuje izgled njenih grudova
pa skines i ne gledasArthur Dent wrote: 03 Jan 2023, 14:30 haljina je grozna. meni bar. da me bog sacuva da to moje oci uzivo vide... ikad.
neka, izdrzat cu tu pozudu.Julia-Klara wrote: 03 Jan 2023, 14:30pa skines i ne gledasArthur Dent wrote: 03 Jan 2023, 14:30 haljina je grozna. meni bar. da me bog sacuva da to moje oci uzivo vide... ikad.![]()
Ma seljanka bolan.Arthur Dent wrote: 03 Jan 2023, 14:34neka, izdrzat cu tu pozudu.
brena ima dvije tri pjesmice sto mi se svidjaju. to je to.
i frizura joj je grozna na ovoj gore slici. sta je ono nako??
Ostarila, previse zatezanja lica pa siskama sakriva zaliske (cele).Arthur Dent wrote: 03 Jan 2023, 14:34neka, izdrzat cu tu pozudu.
mnoge rodjene majke i ne zele da ih prepoznaju, siguran sam.Julia-Klara wrote: 03 Jan 2023, 14:39Ostarila, previse zatezanja lica pa siskama sakriva zaliske (cele).Arthur Dent wrote: 03 Jan 2023, 14:34
neka, izdrzat cu tu pozudu.
Previse sminke.
Ipak je to zena od ihahaaaaj godina.
Tuzno za gledati kad neko ne stari dostojanstveno, nego pokusava zadrzati mladost po svaku cijenu.
Srce mi puca kad vidim sta Madonna radi od sebe.
Ali jos gore mi je vidjeti ove od 25 godina sa silikonima, botoksima, napumpanim usnama. Ni rodjena majka to vise ne moze raspoznat.
Samo si potvrdila da je haljina nidje vezeLavlje_srce wrote: 03 Jan 2023, 14:16 Puna podrska kraljici Breni. Samo ona je bila u stanju napraviti karijeru koju je napravila na brdovitom Balkanu punom primitivizma, zaostataka patrijarhata i (narocito) licemjerja. Zena, majka, kraljica u svom esencijalnom obliku.![]()
![]()
M'da, kako da ne.greeneyes wrote: 03 Jan 2023, 11:37 Haljina, ovako smezurana u gornjem dijelu, bas dostojno prikazuje izgled njenih grudovaNa ovom linku mozes vidjeti kako ista haljina stoji na mladoj manekenki: https://www.tportal.hr/showtime/clanak/ ... o-20230102
![]()
Jest joj i friz kritican...Arthur Dent wrote: 03 Jan 2023, 14:34neka, izdrzat cu tu pozudu.
Pa da al je jos drzi ta kriza.
Ne, samo sam potvrdila da je Brena pametna (pa zena decenijama uspijeva trajati po balkanskim sokacima i gudurama). Znas da volim vjeru, ali bih i ja sutra obukla ovu haljinu da mi je neko da dzaba, zato sto balkanske licemjerne, okostale umove treba redovno prodrmati. Dzaba Jeleni Karleusi sto se skida skoro do gola. Dodje Kraljica i objasni kako se to radi.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests