Kakvom, ba, behutu?
I zar covjek nije ozenjen? Vazda hanumu i unucad spominje. Kakvo svaleranje?
Moderator: VIP

Kakvom, ba, behutu?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Eeeeee pa to i ja kontam…..Nema veze sa godinamaspacebound wrote: 04 Jan 2023, 09:22Kakvom, ba, behutu?HAVANA wrote: 04 Jan 2023, 08:48
Jel vi ozbiljno ovo? Znaci nema dana jednog, ali jednog da taj nije u behutu...![]()
I zar covjek nije ozenjen? Vazda hanumu i unucad spominje. Kakvo svaleranje?
Ima sve da nam priznašHAVANA wrote: 04 Jan 2023, 09:24 Biiip. Cenzura. Prekidamo konverzaciju. Ne navlacite me ko levata. A i jesam levat.

HAVANA najgori…..Sve ga izdaimmuno wrote: 04 Jan 2023, 09:32 Jutroooo
Bogami cu sve reci mom muhi sto ga tracate ovdje
covjek o sebi pri sebi I svi ga voleeee![]()

Gotovo sadHAVANA wrote: 04 Jan 2023, 09:41 O jebo ja mater. Salim se ba, dedo saha igra niko mu oprepelit ne moze.
Pusti Muhu, dokle ste? Kako ide? Kad idete nazad?

Evo doruckovali, sad rondam da pozuri jer je ovo eze selo izgleda bas nesto zajebano i lijepo pa cemo se garant zadrzati duze a hocemo i u monako danas. Skontali smo da idemo dan ranije iz nice. Trebali u petak al necemo. Sutra cemo pa do san rema pa como ili milano, bergamo, prespavati negdje u italiji pa u petak na avion. Dugo nam nije ljepse bilo i da smo vise obisli. Rent a car obavezno na ovakvim putovanjima. Raj na zemlji. A dosta, bas dosta stvari me podsjeca na dalmaciju... I ona hrvatska je stvarno raj i ljepota... Ovaj muzin gdje je picaso umro, peljesac u orginalu, ko da sam moju ulicu sliko. Samo sto oni to jos urede, osmisle... Jbg, moze im se sa ovom posjecenosti i cijenama.I cijene u hr ce biti kao ovde, vec je podivljalo al sace to tek ici... I interesantno upravo se desava u hr kao sto je ovde. Izdvojene kuce na brdu, napucane, sa ludjackim cijenama... I ide. Treba kupiti zemlje. Ja kontam zadnjih par godina sto svi prave one viletine kamene po brdima u hr, kome ih rentaju i prodaju... A i rentaju za bruku para i prodaju... Preslikano...
Como…..Poslaji koju slikuHAVANA wrote: 04 Jan 2023, 10:19Evo doruckovali, sad rondam da pozuri jer je ovo eze selo izgleda bas nesto zajebano i lijepo pa cemo se garant zadrzati duze a hocemo i u monako danas. Skontali smo da idemo dan ranije iz nice. Trebali u petak al necemo. Sutra cemo pa do san rema pa como ili milano, bergamo, prespavati negdje u italiji pa u petak na avion. Dugo nam nije ljepse bilo i da smo vise obisli. Rent a car obavezno na ovakvim putovanjima. Raj na zemlji. A dosta, bas dosta stvari me podsjeca na dalmaciju... I ona hrvatska je stvarno raj i ljepota... Ovaj muzin gdje je picaso umro, peljesac u orginalu, ko da sam moju ulicu sliko. Samo sto oni to jos urede, osmisle... Jbg, moze im se sa ovom posjecenosti i cijenama.I cijene u hr ce biti kao ovde, vec je podivljalo al sace to tek ici... I interesantno upravo se desava u hr kao sto je ovde. Izdvojene kuce na brdu, napucane, sa ludjackim cijenama... I ide. Treba kupiti zemlje. Ja kontam zadnjih par godina sto svi prave one viletine kamene po brdima u hr, kome ih rentaju i prodaju... A i rentaju za bruku para i prodaju... Preslikano...

Koraci_u_noci wrote: 04 Jan 2023, 09:06Ovo mi nikako ne ide u istu recenicu, al etoDori wrote: 04 Jan 2023, 08:44
Oooo Edoooo! Pa gdje si to do sad?![]()
Sve najbolje! Da te oženimo ove godine![]()

HAVANA wrote: 04 Jan 2023, 10:45 Okupo se, jeo, forumo, obuko se, ne znam sta nisam... Tek do ceslja dosla.

A štooo?Koraci_u_noci wrote: 04 Jan 2023, 09:06Ovo mi nikako ne ide u istu recenicu, al etoDori wrote: 04 Jan 2023, 08:44
Oooo Edoooo! Pa gdje si to do sad?![]()
Sve najbolje! Da te oženimo ove godine![]()
Ovaj moj jutros ima bus u 6:30, trci niz stepenice 6:20….Uleti u wc, izleti i ode. Stigao na bus, poslije na voz. Kaže još i kafu popio i rodicu sreo i ispričao seHAVANA wrote: 04 Jan 2023, 10:45 Okupo se, jeo, forumo, obuko se, ne znam sta nisam... Tek do ceslja dosla.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests