konstatovano da se meso u predmetni restoran doprema u svježem stanju što stoji i na deklaracijama, a da se u istom, na neadekvatan način vrši njegovo zamrzavanje.
Gladrži će uvijek ostati nesiti.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
konstatovano da se meso u predmetni restoran doprema u svježem stanju što stoji i na deklaracijama, a da se u istom, na neadekvatan način vrši njegovo zamrzavanje.
Većina njih su pušači i konzumiraju alkohol. Apelirao bih neka samo ostave cigarete i alkohol i kasirao 300 KM svojoj djeci za skijanje. Oni koji to ne konzumiraju, taj novac bi trebali imati
Dinka Hasičić: MOJ BIVŠI MUŽ KENAN MAGODA, DA BI IZBJEGAO ALIMENTACIJU, SAM JE SEBE ODJAVIO, PA PONOVO PRIJAVIO NA POZICIJU DIREKTORA
Naseef Mushroom wrote: 05 Jan 2023, 16:53Većina njih su pušači i konzumiraju alkohol. Apelirao bih neka samo ostave cigarete i alkohol i kasirao 300 KM svojoj djeci za skijanje. Oni koji to ne konzumiraju, taj novac bi trebali imatiDinka Hasičić: MOJ BIVŠI MUŽ KENAN MAGODA, DA BI IZBJEGAO ALIMENTACIJU, SAM JE SEBE ODJAVIO, PA PONOVO PRIJAVIO NA POZICIJU DIREKTORA![]()
Naseef Mushroom wrote: 05 Jan 2023, 16:53Većina njih su pušači i konzumiraju alkohol. Apelirao bih neka samo ostave cigarete i alkohol i kasirao 300 KM svojoj djeci za skijanje. Oni koji to ne konzumiraju, taj novac bi trebali imatiDinka Hasičić: MOJ BIVŠI MUŽ KENAN MAGODA, DA BI IZBJEGAO ALIMENTACIJU, SAM JE SEBE ODJAVIO, PA PONOVO PRIJAVIO NA POZICIJU DIREKTORA![]()
jos si na probnom ....
baton wrote: 05 Jan 2023, 20:02 Jedva sam skontao šifru..evo sa posla malo da se javim.Kako si ti druže..
Ko moze ili mu dozvole.
Users browsing this forum: sehohari and 8 guests