Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
"Kažeš mi da se bojiš ljubavi. Zašto se bojiš, malena moja? Bojiš li se sunčeve svjetlosti? Bojiš li se plime? Bojiš li se zore!? Bojiš li se dolaska proljeća? Zašto se bojiš ljubavi? Znam da Te malo ljubavi neće zadovoljiti? Isto tako znam da malo ljubavi neće zadovoljiti ni mene. Ti i ja se ne zadovoljavamo, niti ćemo se zadovoljiti malim. Mi želimo mnogo. Mi želimo sve. Mi želimo potpuno. Kažem, Mari, da je u želji ispunjenje, i ako je naša želja jedna od božijih senki, doseći ćemo sigurno nešto od Božje svjetlosti.
Ne boj se ljubavi, Mari. Ne boj se ljubavi, saputnice moga srca. treba da joj se predamo, i pored bola, žudnje i potištenosti koje nosi. Slušaj Mari: Danas sam ja u zatvoru želja. to su želje rođene sa mnom. Danas sam ja vezan starom idejom, starom koliko i godišnja doba. Možeš li biti sa mnom u mom zatvoru, dok ne izađemo na svjetlo dana. Hoćeš li biti pored mene, dok se ne raskinu ovi okovi pa ćemo slobodno ići do vrha. Sada približi čelo. Približi svoje ljupko čelo, tako, tako bog Te blagoslovio. Bog Te sačuvao, voljena saputnice moga srca.”
08be142b7a7614c7a82f7dc86b6f6715.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Za ljubav su zgodni: malo vremena, nezgodna mjesta, tjeskoba, brzina, niz otezavajucih okolnosti. Tada je ljubav lijepa, samo tada cvjeta. Sto je vise vremena i prostora i raznih drugih pogodnosti, ljubav gubi draz
Koraci_u_noci wrote: 07 Jan 2023, 22:08
Za ljubav su zgodni: malo vremena, nezgodna mjesta, tjeskoba, brzina, niz otezavajucih okolnosti. Tada je ljubav lijepa, samo tada cvjeta. Sto je vise vremena i prostora i raznih drugih pogodnosti, ljubav gubi draz
Koraci_u_noci wrote: 01 Jan 2023, 20:11
Volite se kad niste zajedno
To je prava ljubav
Ko ume da se volo samo kad je zajedno, taj ne pravi pitanje s kim je
D. Radovic
Dule je puno ke*ao
Imam 4 knjige beograde dobro jutro (dobila na poklon)
I tacno sam se lepo iznervirala
"Ne vjerujte lijepim ženama, suviše su lijepe da bi vam bile vjerne."
Nesto za brak je bilo, ne mogu da nadjem citat, nesto poput
Da zene moraju biti sretne ako im se muz vrati nakon sto ih je ostavio, jer je shvatio koliko je ona bolja od one druge