Ono kao ja kad sam najmirnija?Chan wrote: 09 Jan 2023, 12:28 Popio sam 3 kafe od jutros. Isto kao da sam na drogama koje podstiču hiperaktivnost

Moderator: VIP
Ono kao ja kad sam najmirnija?Chan wrote: 09 Jan 2023, 12:28 Popio sam 3 kafe od jutros. Isto kao da sam na drogama koje podstiču hiperaktivnost
Ma kakvi odbila.....Otvoris vrata, osmjeh od uha do uha, hajde bujrum, a u sebi samo rondas
Ja radila u vojnoj bazi.....Usla po kafu, ide neka muzika....Cekam ja kafu, u svojim mislima, pjevam....Kolega me gura....Kotam sta je? Kaze sta to pjevas.....A ja se zadala...Julia-Klara wrote: 09 Jan 2023, 11:38 HaH!
Tako sam ja u nekad davno upoznala moju najvecu (i jedinu) ljubav - stojao pored mene dok je isao "Lets talk about sex", ja cijeli tekst znala napamet, on gledao, i kad je zavrsilo, kaze:"Dobro ti to, svaka cast"
DJubre
![]()
Ne znam. Ja u 10 zaspala ko top
Hej i to u 6 navecer ono "ima li bujruma"?Julia-Klara wrote: 09 Jan 2023, 13:30 kad si blesava. Ja bih rekla "nismo kod kuce"ko ih jebe...cuje nedjeljom navece dolazit na sijelo...bizi, goni
Ti se ne racunas
Pa kazes JOK, evo nas u kinuDori wrote: 09 Jan 2023, 13:34Hej i to u 6 navecer ono "ima li bujruma"?Julia-Klara wrote: 09 Jan 2023, 13:30 kad si blesava. Ja bih rekla "nismo kod kuce"ko ih jebe...cuje nedjeljom navece dolazit na sijelo...bizi, goni
![]()
Ma kisa, ruzno....Ono kad ne vjerujes da je nekom do hodanja
Avatari, gramatikaJulia-Klara wrote: 09 Jan 2023, 13:42
Plus sto me je prijateljica zezala da imam neki cudan OCD (je l' se tako kaze?), kada me nerviraju i izludjuju sitnice koje ljudima apsolutno nisu bitne.
Sestra kaze da sam malo pOOklaa nisam titami
Nije nista. Desava se to cesto. Nego ti slabo sta lajkasChan wrote: 09 Jan 2023, 15:41 Šta je ovo sa lajkovima na postovima?
Kliknem, izleti invalid thank you i onda prođe normalno kao da je sve ok
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests