Ok nisam znalaMatan wrote: 04 Jan 2023, 20:58 Fudo spava..
Insomnia nas napustio, jer ga stalno tjeraju..
mozda se vrati opet..bio banovan na 24 sata, i sad ga nema..

Moderator: VIP
Ok nisam znalaMatan wrote: 04 Jan 2023, 20:58 Fudo spava..
Insomnia nas napustio, jer ga stalno tjeraju..
mozda se vrati opet..bio banovan na 24 sata, i sad ga nema..
Paaaa….Kako su došli do tog konačnog iznosa sa 5 uplatnica?Maja wrote: 12 Jan 2023, 20:16 Jel se ikom desilo da poplaca neke stvari, konkretno imala sam 7 uplatnica, dodje izvod s banke a na njemu nema dvije uplatnice i konacni iznos je umanjen za iznose na tim uplatnicama
Sigurno su tacno popunjene i ima dovoljno sredstava na racunu.
Svunoc ona sad nece zaspatDori wrote: 12 Jan 2023, 21:29Paaaa….Kako su došli do tog konačnog iznosa sa 5 uplatnica?Maja wrote: 12 Jan 2023, 20:16 Jel se ikom desilo da poplaca neke stvari, konkretno imala sam 7 uplatnica, dodje izvod s banke a na njemu nema dvije uplatnice i konacni iznos je umanjen za iznose na tim uplatnicama
Da nije bila ista “svrha uplate”, pa sastavili 3 u 1?
Ma nije ako štima konačan iznos….Samo sto su oni to čudno proknjizili u banci.
Ma slicno kad platis karticom tank u Bosni,
Matansrculence7 wrote: 12 Jan 2023, 22:02 Jel imamo nekog umetnika na forumu ili možda poznajete nekog ko bi mogao dati preporuku za akrilne boje, koje su najbolje za slikanje na drvetu?
Matansrculence7 wrote: 12 Jan 2023, 22:02 Jel imamo nekog umetnika na forumu ili možda poznajete nekog ko bi mogao dati preporuku za akrilne boje, koje su najbolje za slikanje na drvetu?
Bice ti na slijedecem izvodu, sutra.Maja wrote: 12 Jan 2023, 20:16 Jel se ikom desilo da poplaca neke stvari, konkretno imala sam 7 uplatnica, dodje izvod s banke a na njemu nema dvije uplatnice i konacni iznos je umanjen za iznose na tim uplatnicama
Users browsing this forum: Veca and 3 guests