Maja wrote: 13 Jan 2023, 00:47
Vanilla wrote: 12 Jan 2023, 22:37
Bice ti na slijedecem izvodu, sutra.
Prosle su uplate koje su ili bile na istom ziro racunu u banci sa koje ti placas ili u vremenskom roku kad su transferi radjeni.
Te dvije su ili na drugom ziro racunu, druge banke u odnosu na tvoju ili su "zakasnile" i nisu usle u zadnji transfer. One se u tom momentu nalaze u rezervisanim sredstvima (zato ti je iznos skinut sa racuna) sto znaci da su kao na nekom "pola puta" do izvrsenja, eto tako da objasnim
Uglavnom, bice sutra na izvodu.
Nije umanjen za te dvije uplatnice nego ostalih 5.
Recimo da je bilo 7 uplatnica, svaka po 100km, na izvodu mi doslo 5 uplatnica i skinuto 500km.
I ja se nadam da ce sutra doci novi izvod. Ako ne, zvacu ih.
Jos sam protrnula kad sam placala. Ona jedna radnica pita drugu "jel se ono njoj prosli put vratilo poslano", ova druga gleda u moj racun, kaze, "nije, sve joj je cisto". Onda se prva sjetila kome se vratilo. Kontam u sebi, ne igraj mi se sa zivotom bona.
Zavisi kad si plaćala. Vjerovatno si plaćala prilikom presjeka transfera, pa je dio prošao, a drugi dio tek sutradan kroz taj transfer. Tj. to što Vanilla govori. Samo strpljenja.
Ja radim donekle na naplati (softverski dio), pa tačno znam kako taj dio fercera u bankama.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.