Nego!

Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Prva stanica je Hercegovina a onda može i bazen, može i kada, skok sa veš mašine

Institut od Stivena Kinga. Ne da se pustit iz ruku.Arthur Dent wrote: 13 Jan 2023, 08:34sta si procitala?spacebound wrote: 13 Jan 2023, 07:55 Procitala sam knjigu od 458 stranica za 48 sati
Odlican osjecaj
Dobro jutro
 , pocinjem s jos jednom knjigom iz serijala o Alexu Crossu, Jamesa Pattersona, pa hitam u biblioteku po nova djela Kinga. Nisam ga citala par godina, sad sam ga zedna
 , pocinjem s jos jednom knjigom iz serijala o Alexu Crossu, Jamesa Pattersona, pa hitam u biblioteku po nova djela Kinga. Nisam ga citala par godina, sad sam ga zedna 

, dosta zabušavanja. Pozdravljam vas, kiss.
 , dosta zabušavanja. Pozdravljam vas, kiss.![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
o da... detektiv alex cross. kiss the girls...spacebound wrote: 13 Jan 2023, 08:45Institut od Stivena Kinga. Ne da se pustit iz ruku.
Danas, dok sredim kucu, posto prethodna dva dana nisam, pocinjem s jos jednom knjigom iz serijala o Alexu Crossu, Jamesa Pattersona, pa hitam u biblioteku po nova djela Kinga. Nisam ga citala par godina, sad sam ga zedna

Je li King?spacebound wrote: 13 Jan 2023, 07:55 Procitala sam knjigu od 458 stranica za 48 sati
Odlican osjecaj
Dobro jutro

Njegov stil mi lezi, on, Nora Roberts i Sidney Sheldon su mi nevjerovatno pitki. A blizu su im Patricia Cornwell i James Patterson.
 Njegov stil mi lezi, on, Nora Roberts i Sidney Sheldon su mi nevjerovatno pitki. A blizu su im Patricia Cornwell i James Patterson.![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Kakve ba suicidne misli?Arthur Dent wrote: 13 Jan 2023, 08:41 odmah se bolje osjecam! ne da sam bas odbacio suicidne misli, al bolje je malo!
more....
 Vidi ljepote....Jos malo pa proljece  :bubica
  Vidi ljepote....Jos malo pa proljece  :bubica
Ja sam se opet nešto navukao na Orhana Pamuka u zadnje vrijeme. Godi mi pravospacebound wrote: 13 Jan 2023, 08:59 Naravno da je KingNjegov stil mi lezi, on, Nora Roberts i Sidney Sheldon su mi nevjerovatno pitki. A blizu su im Patricia Cornwell i James Patterson.

haha

Kad stignete citati kraj djece? Ili sam ja smotana pravoChan wrote: 13 Jan 2023, 09:02Ja sam se opet nešto navukao na Orhana Pamuka u zadnje vrijeme. Godi mi pravospacebound wrote: 13 Jan 2023, 08:59 Naravno da je KingNjegov stil mi lezi, on, Nora Roberts i Sidney Sheldon su mi nevjerovatno pitki. A blizu su im Patricia Cornwell i James Patterson.

Zovem se Crvena nikako da dodje na red. Samo sam jednu njegovu knjigu procitala.Chan wrote: 13 Jan 2023, 09:02Ja sam se opet nešto navukao na Orhana Pamuka u zadnje vrijeme. Godi mi pravospacebound wrote: 13 Jan 2023, 08:59 Naravno da je KingNjegov stil mi lezi, on, Nora Roberts i Sidney Sheldon su mi nevjerovatno pitki. A blizu su im Patricia Cornwell i James Patterson.

AjmeeVanilla wrote: 13 Jan 2023, 08:51 Ove i ovakve police za knjige su mi
polica.JPG
Odoh raditi, dosta zabušavanja. Pozdravljam vas, kiss.

Ja iden za trinaes dana

Svaka cast....Kad legnu, legnem i ja

Users browsing this forum: Tokmak and 12 guests