Može ondaK

Moderator: VIP
Može ondaK
Zanki wrote: 13 Jan 2023, 00:43 Bome počela opet nakon blagdana a sad opet godišnji odmor i opet ću pauzirat za desetak dana haman me od tebe uvatilo ovo![]()
Pripa si me
potruj to sve, ako nisu neki tvoji. svakako se niko nije naspavao od njih.Dori wrote: 13 Jan 2023, 06:05 Organizovala rucak za 25 ljudi danas….I poslala narudžbu hrane jučer da bude sve spremno kad dodjemo. Sve imam osjećaj da će neko nešto zeznuti. Mi ili oni…
Kontam se “sto meni to treba”![]()
I već 20 godina tako. Sve letim JA nešto organizovati. A ne znam zašto….
I kod mene jucer tako
Ma kolege....Uvijek rucamo na istim mjestima, pa reko hajde da malo promjenimo.....Arthur Dent wrote: 13 Jan 2023, 06:17potruj to sve, ako nisu neki tvoji. svakako se niko nije naspavao od njih.Dori wrote: 13 Jan 2023, 06:05 Organizovala rucak za 25 ljudi danas….I poslala narudžbu hrane jučer da bude sve spremno kad dodjemo. Sve imam osjećaj da će neko nešto zeznuti. Mi ili oni…
Isto... ja sam uglavnom organizator svega i oko porodice, jarana, kolega na poslu... niko da krene sam sa inicijativom i vazda svi na gotovo. A onda dođe faza kad me to smori, pa se ljudi pitaju hej kad ćemo opet onako, a ja kažem pa eto organizuj pa ćemo doći. Odmah neke priče ma joj, et ovo ono i ne bude ništa od togaDori wrote: 13 Jan 2023, 06:05 Organizovala rucak za 25 ljudi danas….I poslala narudžbu hrane jučer da bude sve spremno kad dodjemo. Sve imam osjećaj da će neko nešto zeznuti. Mi ili oni…
Tako mene zovu stare kolege iz Sarajeva, kao eto od kad si otisla, nista mi...Ni zajednicki ruckovi, ni 8.mart, ni izleti, nista....Chan wrote: 13 Jan 2023, 09:01Isto... ja sam uglavnom organizator svega i oko porodice, jarana, kolega na poslu... niko da krene sam sa inicijativom i vazda svi na gotovo. A onda dođe faza kad me to smori, pa se ljudi pitaju hej kad ćemo opet onako, a ja kažem pa eto organizuj pa ćemo doći. Odmah neke priče ma joj, et ovo ono i ne bude ništa od togaDori wrote: 13 Jan 2023, 06:05 Organizovala rucak za 25 ljudi danas….I poslala narudžbu hrane jučer da bude sve spremno kad dodjemo. Sve imam osjećaj da će neko nešto zeznuti. Mi ili oni…
I već 20 godina tako. Sve letim JA nešto organizovati. A ne znam zašto….![]()
E baš takoDori wrote: 13 Jan 2023, 09:07Tako mene zovu stare kolege iz Sarajeva, kao eto od kad si otisla, nista mi...Ni zajednicki ruckovi, ni 8.mart, ni izleti, nista....Chan wrote: 13 Jan 2023, 09:01
Isto... ja sam uglavnom organizator svega i oko porodice, jarana, kolega na poslu... niko da krene sam sa inicijativom i vazda svi na gotovo. A onda dođe faza kad me to smori, pa se ljudi pitaju hej kad ćemo opet onako, a ja kažem pa eto organizuj pa ćemo doći. Odmah neke priče ma joj, et ovo ono i ne bude ništa od toga![]()
Sto onaj deda iz Zagreba kaze:"Treniraj p*** ti materina", tako cu i ja "organizujte se pi*** Vam materina"![]()
Svi isti ostali, niko drugi ne fali...Ali eto...Treba se sjetiti, skontati, pokrenuti....
Ma znam....
HahaDori wrote: 13 Jan 2023, 09:30Ma znam....
Sve sama sa sobom...E Dori, sad pametno.... Neces vise.... Smiri se....
Prva prilika, ja prva hajmoooo!!!![]()
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests