kad sve znam..
znam i kuda pisa i kuda se sexa..
Moderator: Krokodil Behko

Oprezno sa slatkosću, može se dobiti i karijes...

Oprati zube nakon konzumiranja slatkiša

Mutevelija wrote: 13 Jan 2023, 21:22Oprati zube nakon konzumiranja slatkiša
Nego sto su atraktivni sad konji i zasto se sad slikava po Instagramu da njima.
Jel to Žene vole moć gracioznost, snagu?
Ima nekakva cudna veza između žene i te zivotinje.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
moja nena rahmetli je tvrdila, da se njena sestra udala za konja.Nice wrote: 14 Jan 2023, 09:28 Ne postoji nikakva čudna veza između žena i konja. Vole ih kao i svaku drugi životinju, možda malo više zbog istrajnosti i inteligencije
Arthur Dent wrote: 14 Jan 2023, 09:34moja nena rahmetli je tvrdila, da se njena sestra udala za konja.Nice wrote: 14 Jan 2023, 09:28 Ne postoji nikakva čudna veza između žena i konja. Vole ih kao i svaku drugi životinju, možda malo više zbog istrajnosti i inteligencije![]()

Možda sto imaju ukroćenu snagu, ne znam nekako je trend da se slikaju sa konjimaNice wrote: 14 Jan 2023, 09:28 Ne postoji nikakva čudna veza između žena i konja. Vole ih kao i svaku drugi životinju, možda malo više zbog istrajnosti i inteligencije

Snage i ljepoteNice wrote: 14 Jan 2023, 09:28 Ne postoji nikakva čudna veza između žena i konja. Vole ih kao i svaku drugi životinju, možda malo više zbog istrajnosti i inteligencije

djed mi je rekao da insan treba znati jahati, plivati i biti dobar na nisanu.Shadow wrote: 14 Jan 2023, 10:01
Ne znam. Zato znam izludit krave
Tako i bilo koju zivotinju prepostavljam.
Ti? Znas, jel tako?![]()

Arthur Dent wrote: 14 Jan 2023, 10:07djed mi je rekao da insan treba znati jahati, plivati i biti dobar na nisanu.Shadow wrote: 14 Jan 2023, 10:01
Ne znam. Zato znam izludit krave
Tako i bilo koju zivotinju prepostavljam.
Ti? Znas, jel tako?![]()
nedostaje mi dedo...

Ne znam to..ja se sjecam krava kad bi otisla na selo. I vazda sam vristala kad moram proci kroz njihovu stalu da bi dosla do poljane..Arthur Dent wrote: 14 Jan 2023, 10:18 dedo je gajio konje, pa tako da sam imao olaksice, jel. na drini se ucilo plivati, a ko seosko dijete, tandzara svugdje bilo.
evo i za tebe jedno![]()

Da ti neko plati dobru cifru, bi l mogla cijeli mjesec dana živjeti na hrani koju sprema @morgen?

Pa, ponuda stoji. Preduslov je da ga čuvaš, a ne da par dana oćejfiš i onda pokloniš.

Bih, jest vegetarijansko ali ja nisam pretjerani mesozder, i bude tu fine hrane. Ali one sarme bez mesa miruhnula ne bih. Bizi goniTaare wrote: 14 Jan 2023, 10:32Da ti neko plati dobru cifru, bi l mogla cijeli mjesec dana živjeti na hrani koju sprema @morgen?![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest