Bivse ljubavi..
Moderator: spacebound
- Sanjar.Lutalica
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 58 times
- Status: Offline
Re: Bivse ljubavi..
Ma sa bivsima najbolje ostati u dobrim odnosima , jer ne mogu da podnesem ljude koji se odmah posvadjau ii ne budu ni prijatelji ni nista , a toliko su toga zajdnickog djelili 

Whatever doesn't kill us makes us even more annoying.
- Del Boy
- Osvježenje foruma
- Been thanked: 3 times
Ja sam sa svakom posvadjan radi sitnice. :/
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
- Sanjarko
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
jooooooj Del Boy kako to...
a trebalo bi da ti bivsa ljubav ostane u lijepom sjecanju...mislim ono ak ti je vec bila ljubav...
mada ne treba se za njom previse osvrtati niti patiti...
lijepo rece Sanjar:
a trebalo bi da ti bivsa ljubav ostane u lijepom sjecanju...mislim ono ak ti je vec bila ljubav...
mada ne treba se za njom previse osvrtati niti patiti...
lijepo rece Sanjar:
Ma sa bivsima najbolje ostati u dobrim odnosima , jer ne mogu da podnesem ljude koji se odmah posvadjau ii ne budu ni prijatelji ni nista , a toliko su toga zajdnickog djelili
Ne gledamo crte sa dlana netko zivi zivot a netko ga sanja
- Del Boy
- Osvježenje foruma
Ni prema jednoj nisam osjecao neku ljubav kao sad prema ovoj, tako da mi nije bilo ni vazno da li cu ostati u dobrim odnosima ..
- Sanjar.Lutalica
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 58 times
Pa malo uljudnosti , kulture , bontona dragi Del boy 

Whatever doesn't kill us makes us even more annoying.
- Del Boy
- Osvježenje foruma
Sanjar.Lutalica wrote:Pa malo uljudnosti , kulture , bontona dragi Del boy
Nemoj mi ti o tome..

Treba proći neko vrijeme da rane zarastu..pa i više godina da možeš ponovo biti u kakvim-takvim civiliziranim odnosima sa bivšom ljubavi...
Ja svoju nisam nikad ni zaboravila..nisam ni pokusavala niti sam zeljela...sada kad je ponovo tu trudis se vise i ne odustajes
Ucila sam se na svojim i tudjim greskama -sada grjesim bez greske
ne moze se zaboraviti ostane ebeni oziljak ...nastavi dalje jer zivis samo jednom...
Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....
- String
- Legenda foruma
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 26 times
mrzim recenicu "znam da ce ovo poremetiti nase prijateljske odnose"...i sto se vise trudis da ne bude tako na kraju dobijes odgovor "nemoj me vise kontaktirati" i sl. ...cudni su mozgovi zenski i bezvezan sram neke osjecaju nakon svega sto je bilo kada se prestanu osjecati zaljubljeno,...pa onda sve lijepo sto je bilo pretvore u kajanje...

- BH FANATIKOS
- Sitna buranija
di sam bio kad je krenula tema ...ja osobno nepricam sa bivsom ni zenom a ni bivsim prije nje ni poslje nje ....mozda jedna ....ja kad pukne zatvorim tu rupu za sva vremana jer mi se desilo davno da sam zezno vezu kolu sam imo redi bivse jer je ova bila ljubomorna kad ova stne samnom da prica .....aja se pravdo ili ne isto ti se pise FESAT ...zato bolje ili IĆ ili NIĆ
BOLJE DA MALO LJULJA NEGO DA ZULJA
- String
- Legenda foruma
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 26 times
kralju mojBH FANATIKOS wrote:di sam bio kad je krenula tema ...ja osobno nepricam sa bivsom ni zenom a ni bivsim prije nje ni poslje nje ....mozda jedna ....ja kad pukne zatvorim tu rupu za sva vremana jer mi se desilo davno da sam zezno vezu kolu sam imo redi bivse jer je ova bila ljubomorna kad ova stne samnom da prica .....aja se pravdo ili ne isto ti se pise FESAT ...zato bolje ili IĆ ili NIĆ

- BH FANATIKOS
- Sitna buranija
string wrote:kralju mojBH FANATIKOS wrote:di sam bio kad je krenula tema ...ja osobno nepricam sa bivsom ni zenom a ni bivsim prije nje ni poslje nje ....mozda jedna ....ja kad pukne zatvorim tu rupu za sva vremana jer mi se desilo davno da sam zezno vezu kolu sam imo redi bivse jer je ova bila ljubomorna kad ova stne samnom da prica .....aja se pravdo ili ne isto ti se pise FESAT ...zato bolje ili IĆ ili NIĆ

BOLJE DA MALO LJULJA NEGO DA ZULJA
bivse ljubavi ostave samo trag koji se tesko brise ...ali nije vrijedno o njima razmisljati a kamoli sjecati se ili ih spominjati ...
Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9311 times
- Been thanked: 11072 times
- Status: Online
Zavisi i od nacina na koji smo se rastali ..Ako je sve bilo fer i korektno,onda je poneki razgovor i moguc. Ostanu postovanje i obaveza da se pomogne ako ustreba.. Bar sa moje strane.. Naravno,da bi bilo sve to tako,treba raskinuti iskreno. Navesti prave razloge i cuti i drugu stranu.. 

- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
nek jednom progovori i insan iz tebe :migmandibulas wrote:prije par mjeseci .. (u rijetkim prilikama kad odem "pravoj kuci") naletim na djevojku (nije se promijenila ni sekunde), za rucicu drzi malog djecaka...
kaze "cao"
reko "eeej gdje si"... gledam u malog, iste krupne plave oci ko njene - reko "eee ciji si ti tako lijep djecacic"
ona poleti "mamin sin" i onda onako oci joj igraju kao da se neceg plasi, i neupitana u opste sta radi progovara "cekamo taju da parkira auto..." - samo sam rekao - cuvaj se, sve najbolje
malo je to sve "cudno" - biti prijatelj (ono da se vidjamo i pricamo) - a ovamo se ljubav dogodila (mada ja njoj nista ne zamjerim - pa zbog nje sam ovakav, a ovakav sam bas sebi cool)![]()
zadravo za zdravo ...... i cao!
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
Bile su samo dvije, ne spominjuci simpatije i pubertetske zaljubljenosti.
Obje vrijedne spomena, jest' da su kostale zivaca, suza (sakrivenih) i bola, ali kroz njih sam ojacala.
Nijedna nisu bile "prave" za mene i drago mi je da sam to uvidjela na vrijeme jer da nisam, sigurno bi moj zivot bio velika
patnja.
Sretnem ih mozda jednom u godini, vidim da im nije svejedno, vidim nemir koji ih obuzme, meni su samo proslost.
Iako sam cinila sve da veza uspije, bila sam od njih cijenjena i voljena tek kad sam ih napustila, a sto to, zasto mnogi tek zavole kada nesto izgube..
.nikad mi nije bilo jasno.
Poslije njih sam naucila da volim: prvo sebe pa onda ...ako neko zasluzi..
Obje vrijedne spomena, jest' da su kostale zivaca, suza (sakrivenih) i bola, ali kroz njih sam ojacala.
Nijedna nisu bile "prave" za mene i drago mi je da sam to uvidjela na vrijeme jer da nisam, sigurno bi moj zivot bio velika
patnja.
Sretnem ih mozda jednom u godini, vidim da im nije svejedno, vidim nemir koji ih obuzme, meni su samo proslost.
Iako sam cinila sve da veza uspije, bila sam od njih cijenjena i voljena tek kad sam ih napustila, a sto to, zasto mnogi tek zavole kada nesto izgube..
.nikad mi nije bilo jasno.
Poslije njih sam naucila da volim: prvo sebe pa onda ...ako neko zasluzi..
- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
to ti je plusmandibulas wrote:ej.... volim i ja tebe- ne znam jel' mi to sad mana ili vrlina ..hahahahahaa

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole