Moderator: VIP
Ja, nazor. Ne znam pjevat ako nisam raspolozen za neku vrstu pjesme u tom momentu...Haj sta ima veze, samo nek se pjeva
prije tebe ustao! samo te pratim sta ces tracat!HAVANA wrote: 15 Jan 2023, 08:09 Spavaju oni jebe se njih.A havana i sira kupio,meda,voca,povrca,popio 2 kafe,dosao na poso...Imuno na poslu,spejs krmelja a ostali abuba...Doduse ima pasaga rijesava politicke teme i situacije.A bolje mu je da je sise gledo al hajd.
Kockica cokolade,kasika meda...od mene dostaArthur Dent wrote: 15 Jan 2023, 08:14prije tebe ustao! samo te pratim sta ces tracat!HAVANA wrote: 15 Jan 2023, 08:09 Spavaju oni jebe se njih.A havana i sira kupio,meda,voca,povrca,popio 2 kafe,dosao na poso...Imuno na poslu,spejs krmelja a ostali abuba...Doduse ima pasaga rijesava politicke teme i situacije.A bolje mu je da je sise gledo al hajd.
oj spao mi secer, moram ici sta slatko pojest...
a malo sira? sa medom? sto si ba cicija na sabahu?HAVANA wrote: 15 Jan 2023, 08:17Kockica cokolade,kasika meda...od mene dostaArthur Dent wrote: 15 Jan 2023, 08:14
prije tebe ustao! samo te pratim sta ces tracat!
oj spao mi secer, moram ici sta slatko pojest...![]()
Joj sad sam dobar kolut uzeo.Mama ga obozava i uzmem njoj a ja fol na dijetama nakim.I zinu guzica ,uzmem i nama,nisam mogao odoliti.
a j... ga, gledaj na ovo, gledaj na ono. vazda nesta. ja sam sirnicu pozelio, ovako na jutro. slaganu...HAVANA wrote: 15 Jan 2023, 08:33Joj sad sam dobar kolut uzeo.Mama ga obozava i uzmem njoj a ja fol na dijetama nakim.I zinu guzica ,uzmem i nama,nisam mogao odoliti.![]()
Mrsaj i suti.Arthur Dent wrote: 15 Jan 2023, 08:41a j... ga, gledaj na ovo, gledaj na ono. vazda nesta. ja sam sirnicu pozelio, ovako na jutro. slaganu...HAVANA wrote: 15 Jan 2023, 08:33
Joj sad sam dobar kolut uzeo.Mama ga obozava i uzmem njoj a ja fol na dijetama nakim.I zinu guzica ,uzmem i nama,nisam mogao odoliti.![]()
suti, ne spominji. zaustavio sam proces, i polako idemo ka dole. al u onim prvim sedmicama sam se otkinuo stari. ma za sekund 10 kg nabacih.HAVANA wrote: 15 Jan 2023, 08:44Mrsaj i suti.Arthur Dent wrote: 15 Jan 2023, 08:41
a j... ga, gledaj na ovo, gledaj na ono. vazda nesta. ja sam sirnicu pozelio, ovako na jutro. slaganu...Presto si pusit,ko da gledam belaj s vagom...
Vid sto me stari provocira, aksamluci negdje kod havera na moru...Arthur Dent wrote: 15 Jan 2023, 08:54 pijem kafu, lagahno. tmurno napolju, mirise na snijeg. slusam best of mostar sevdah, kad ja podjoh draga... mezetim bademe uz kafu. na mome mezaru, dva bijela nisana... jah...
Users browsing this forum: No registered users and 37 guests