Pa stvarno.ina wrote: 14 Jan 2023, 17:29 Ja bih je nazvala Divna.
Taare, ti se to zezaš ili si stvarno za konjske utrke?

Moderator: Krokodil Behko

Pa stvarno.ina wrote: 14 Jan 2023, 17:29 Ja bih je nazvala Divna.
Taare, ti se to zezaš ili si stvarno za konjske utrke?

Insan valahi, veliki.

Ako kad nađeš fotku postavi. Medeni su pogotovo tad, tako mali. Mačke su fantastična bića ali znaju biti i nepodnošljivo okrutne.Shadow wrote: 14 Jan 2023, 18:03ina wrote: 14 Jan 2023, 17:27
Šverala je pa sam kontala da nije ozlijedila nogicu.
Poslije se ispostavilo kako je vjerovatno zijančer ispao iz gnijezda.
Sve dok nije fino ojačala... Nije trebalo baš dugo ali bješe dovoljno da se malo i udomaći.
A bilo je usput i šišmiša, kornjača, ježeva i još nekih ptičurinaMožeš zamisliti tek na selu
![]()
Heeejzavidim ti. Mada ja se brzo vezem, i vjerovatno bi mi taj rastanak tesko pao.
Ne mogu da nadjem fotku macica. Ostali bez mame..nije ni progledalo jos..pa sam ih na onu spricu hranila..i pustila..eno ih veliki sad..![]()

Moj omiljeni u našem klubu je Endri rapid, prelijeeep je, a za njim Aliso...Taare wrote: 14 Jan 2023, 11:31Nemere to, brt. Mora bit zvučno. Ovo su imena nekih od najpoznatijih punokrvnih kobila koje su ostvarile odlične rezultate.
Danedream, zenyatta, black caviar, ruffian, rags to riches, lady's secret, rachel alexandra, alpinista, winx...

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ooo pa nije bas tako, imam ja duse ina.ina wrote: 14 Jan 2023, 11:40A kako bi podijelio plodove benefita? Ili bi nam čist zrak i udaljenje od gradskih nemira bila jedina kompenzacija...Arthur Dent wrote: 14 Jan 2023, 10:52
nista, inu pod ruku i kod mene na selo. mjesec dana, da se brinete o kravama, ovcama. mlijeko, kajmak, sir, sve to.i pite da pravite!
![]()
I šta bih ja sa sjenom u trenutcima zbrke s kravama...![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
e vukova se stvarno ne smijete plasiti. morate ih voliti. uvijek su blizu posjeda. i kad ih ne vidis, oni su tu. vide tebe. po noci im oci svjetlucaju nekim cudnim, divljim plamenom. i imaju dubok glas.Shadow wrote: 14 Jan 2023, 15:44ina wrote: 14 Jan 2023, 14:47
Između vukova?
Ma ne bi. Inače bi morao u ratove sa mnom.![]()
A vjerujem da ima općenito obzira prema ljudima.
Kad smo kod (ne)pitomih životinjica vidi šta sam jednom našla. Ili je ona mene
Pucala mljeveno k'o velika, a o mladunčetu bilo riječ...
Mrgud_.jpg
Pravo u copor
Ma zezam sei ti to znas
a mislim da zna i on.
I slazem se to za Arta
Malo ko bi ugostio dvije neznake
A kad pomuzemo,napravimo sir, kajmak, maslac, onda pekmez i sok, mozda bi nam i pjevao
E da, i cupavce, i sirnicu!
Ma kako?Koliko je bila kod tebe?
Hej preslatko!

Aha, kk krajišnik.Chloe wrote: 15 Jan 2023, 10:43Moj omiljeni u našem klubu je Endri rapid, prelijeeep je, a za njim Aliso...Taare wrote: 14 Jan 2023, 11:31
Nemere to, brt. Mora bit zvučno. Ovo su imena nekih od najpoznatijih punokrvnih kobila koje su ostvarile odlične rezultate.
Danedream, zenyatta, black caviar, ruffian, rags to riches, lady's secret, rachel alexandra, alpinista, winx...Nekad su bili Ornament i Alexandar...
Pa i nisu neka imena...
![]()

Da, pozovem familiju. To je prva zurka. Druga je sa prijateljima.

ina wrote: 15 Jan 2023, 10:34Ako kad nađeš fotku postavi. Medeni su pogotovo tad, tako mali. Mačke su fantastična bića ali znaju biti i nepodnošljivo okrutne.Shadow wrote: 14 Jan 2023, 18:03
Heeejzavidim ti. Mada ja se brzo vezem, i vjerovatno bi mi taj rastanak tesko pao.
Ne mogu da nadjem fotku macica. Ostali bez mame..nije ni progledalo jos..pa sam ih na onu spricu hranila..i pustila..eno ih veliki sad..![]()
A vežem se i ja, samo što je poslije puno ljepši osjećaj, kad su u svojoj prirodi kojoj slobodno pripadaju.

Arthur Dent wrote: 15 Jan 2023, 11:34e vukova se stvarno ne smijete plasiti. morate ih voliti. uvijek su blizu posjeda. i kad ih ne vidis, oni su tu. vide tebe. po noci im oci svjetlucaju nekim cudnim, divljim plamenom. i imaju dubok glas.Shadow wrote: 14 Jan 2023, 15:44
Pravo u copor
Ma zezam sei ti to znas
a mislim da zna i on.
I slazem se to za Arta
Malo ko bi ugostio dvije neznake
A kad pomuzemo,napravimo sir, kajmak, maslac, onda pekmez i sok, mozda bi nam i pjevao
E da, i cupavce, i sirnicu!
Ma kako?Koliko je bila kod tebe?
Hej preslatko!![]()
eto, jeste spremne?![]()

Ja pitao bil se vratile e a selo da zivite , ignore izgleda da nebi, selo hvali u grad se svali.

Vukovi imaju zadatak u eko sistemu. Ljudi su stetocine.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests