AMERIKA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8237 times
- Been thanked: 19384 times
- Status: Offline
Re: Novi potresni detalji o tragičnoj otmici tri Amerikanke
Možda su se bojala ako pokušaju pobjeći da će ih on uhvatiti i ubiti. Pa sigurno da im je prijetio da će to učiniti ako im bijeg padne na pamet.
-
Blackhawk
Re: Novi potresni detalji o tragičnoj otmici tri Amerikanke
Izmedju "moguce" smrti i 10to godisnjeg zarobljenistva i svakodnevne torture, ja bih ipak odabrao mogucu smrt, tj pokusao bi na sve moguce nacine da se izbavim odatle..
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8237 times
- Been thanked: 19384 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10003 times
- Been thanked: 11893 times
Američki vojnici siluju 14-godišnju Iračanku (FOTO)

CBS vijesti su objavile slike koje prikazju gnusno seksualno zlostavljanje i mučenje iračkih ratnih zatvorenica u zloglasnom zatvoru Abu Ghraib
Izgleda da je američka slika humane vojske polako počela da se narušava. Naime, zlodjela nekih vojnika počela su da izlaze na vidjelo, a slike ovih djela preplavile su medije.

Prije nekoliko godina, američki vojnici Paul E. Cortez, James P. Baker, Jesse V. Spielman, Brian L. Howard i Steven D. Green iz 502 Pješačke Regimente silovali su 14- godišnju iračku djevojčicu Hamze al Janabi, a nakon toga su ubili nju i dijete staro pet godina.

Pravda je sporo došla do silovatelja i ubica, ali bolje kasno nego nikad. Počinitelji su osuđeni za svoja monstruozna djela.
- Nisam smatrao Iračane ljudima, izjavio je Green, jedan od vođa ovog gnusnog čina koji je nesretnu djevojčicu, nakon što su je silovali njegovi „suborci“ još jednom silovao i ispalio joj je metak u glavu.

CBS vijesti su objavile slike koje prikazju gnusno seksualno zlostavljanje i mučenje iračkih ratnih zatvorenica u zloglasnom zatvoru Abu Ghraib, ali i fotografije zarobljenika koji su godinama mučeni u Iraku od strane Amerikanaca.
(Bh-news/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/kr)
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25322 times
- Been thanked: 6637 times
Re: Američki vojnici siluju 14-godišnju Iračanku (FOTO)
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
-
Ruana
Pa stoko nad svim stokama, i ovo vojska sram ih bilo. Dabogda pocrkali pa dokle vise da oni sire njihovu demokratiju.
- gejsha
- Inventar foruma

- Been thanked: 4 times
Ovo je užasno
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
Ne daj Bože nikome nikad...ima Boga, stići će ih svaka njena suza kad tad...
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 
Smece od ljudi, fuj
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Da, šta drugo reći no majmuni. Za ovakve stvari bi se trebala dobijati doživotna robija. Nadam se da i hoće. U tekstu ne piše koliko su dobili, piše da su samo osudjeni. Ja se nadam na doživotnu.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
mislim da sam ga pogledao. istinit je slucaj i cini mi se da su snimci originalni. meni se zeludac prevrnuo. ove slike me podsjetise na taj film i na to koliko su ti ameri bolesni i odvratni.butterfly wrote:2007g. Brian de Palma je snimio film po istinitom dogadjaju na ovu istu temu. film se zove Razitkriveno. Znam da je bio cenzurisan i svašta nešto. Jako težak za odgledati ali vrijedi.
nema nista od zatvora. treba ih natjerati da jedan drugog guze i rade sve te odvratne stvari koje su uradili toj djevojcici. zatim ih bar mjesec dana dobro patiti i na kraju baciti u neku ogromnu masinu za mljevenje mesa ili slicno.
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
smrtna kazna i gotovo
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3941 times
- Been thanked: 2968 times
Sve ovo sto izidje na povrsinu
to su samo stoti djelici od onog sto se zaista desava.....
i bez ovog svaki od njih je zaradio ne metak,vjesanje za damu....
to su samo stoti djelici od onog sto se zaista desava.....
i bez ovog svaki od njih je zaradio ne metak,vjesanje za damu....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
Ruana
Ne, ne zasluzuju svinje tek tako lako da umru. Sinoc gledam jednu emisiju, majka djevojke koju su silovali dvojica, stavili u vrecu za spavanje i zapalili, i izborila se za smrtnu kaznu za obojicu. Zena kao robot kad prica, dok druga majka takodje djevojke koja je silovana i ubijena, kaze ne zasluzuje on smrtnu kaznu nego dozivotnu robiju u najgorem zatvoru u Americi.Luna. wrote:smrtna kazna i gotovo
Tako i ovi monstrumi, dozivotna robija i da im svaki dan izlazi slika ovog djeteta pred oci i da njih svaki dan siluju u zatvoru. I da im svaki dan neko salje slike familije koju ne mogu uzivo vidjeti.
- Lanci
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Zivotinje od ljudi,uzasno
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
Meci za ubijanje muslimana

Firma u Idahu u SAD je proizvela 'haram' metke da se koriste protiv muslimana, a čitav koncept se zasniva na nerazumijevanju Kur'ana i Islama. "Sa Jihawg municijom, ne samo da ćete ubiti islamskog teroristu, također ćete ga poslati u pakao", objavila je kompanija u saopštenju, navodi Washington Post.
"O tome bi trebalo da razmisle prije nego krenu u napad".

Municiju proizvodi South Fork Industries, kompanija sa sjedištem u Dalton Gardens, Idaho. Kompanija tvrdi da će municija, koju naziva Jihawg municija, poslužiti da odvrati od napada one koji "nasilno djeluju u ime islama."
Meci su bojeni bojom koja sadrži svinjetinu, pa kompanija navodi da je takva municija "haram", ili nečista. Stoga će Muslimana koji je pucao držati daleko od ulaska u raj, objavila je kompanija.
Čitav koncept se međutim zasniva na nepoznavanju islamskog učenja.
"Ne postoji kazna u Kur'anu za one koji dođu u kontakt sa svinjetinom," kazao je Shannon Dunn, asistent religijskih studija na Univerzitetu Gonzaga, za Washington Post. Dunn je dodao da Kur'an zabranjuje samo konzumiranje svinjetine i strvine. "Muslimanima je čak dozvoljeno da jedu svinjetinu, ako gladuju, ako nemaju alternative."
Procjenjuje se da u SAD živi od 6 - 8 miliona muslimana. Istraživanja su pokazala da većina Amerikanaca zna vrlo malo ili nimalo o Islamu.
[ytube][/ytube]
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

Re: Meci za ubijanje muslimana
Mene nešto baš stegne u grudima kad pročitam ovakve i slične vijesti...
Otkud tolika mržnja u ljudima? Otkud toliko nerazumijevanje?...

Otkud tolika mržnja u ljudima? Otkud toliko nerazumijevanje?...
-
Blackhawk
Re: Meci za ubijanje muslimana
Neznanje, neupucenost...
Za vecinu amerikanaca islam je terorizam, jer tako tv i internet predstavlja islam..
Neki tamo u americi upadne u skolu ubije hrpu djece i njega prozovu "psihicki nestabilnom osobom"... Tamo negdje u Iraku, neki se raznese bombom i ubije nekoliko sa sobom, on je ISLAMSKI terorista..
Zbog onakvih osoba tipa mrkija, kojima je sve "sveto" osim same vjere, a prikazuju se kao vrsni znalci iste..
Za vecinu amerikanaca islam je terorizam, jer tako tv i internet predstavlja islam..
Neki tamo u americi upadne u skolu ubije hrpu djece i njega prozovu "psihicki nestabilnom osobom"... Tamo negdje u Iraku, neki se raznese bombom i ubije nekoliko sa sobom, on je ISLAMSKI terorista..
Zbog onakvih osoba tipa mrkija, kojima je sve "sveto" osim same vjere, a prikazuju se kao vrsni znalci iste..