Ma snalazljiva je ona..Taare wrote: 06 Jan 2023, 14:57 Joj ovih sarajlija, nigdje džentlmena.
Vanilla, da sam dole, još danas bih došao u sa i riješio problem.![]()

Moderator: Krokodil Behko
Ma snalazljiva je ona..Taare wrote: 06 Jan 2023, 14:57 Joj ovih sarajlija, nigdje džentlmena.
Vanilla, da sam dole, još danas bih došao u sa i riješio problem.![]()
Rođak je imao nekog keša pa je pogur'o projekat. Genije je bio profa. Što se tiče muska, profa je za njega ni manje ni više nego nikola tesla.
Fudo! Pogledaj ovaj video? Koristi se destilirana voda? Smanjuje potrosnju oko 40%:
Koliko te na kraju koštala opravka?Vanilla wrote: 08 Jan 2023, 19:00 20230107_164639.jpg
Ovo moze i na onu temu sta smo dobili na poklon![]()
Kakva opravka? Nigdje nisam išla osim ono na AP
Ako ti se ugasila lampica dobro je.Sistem funkcionise,imas dovoljno aditiva,senzor diferencijalnog pritiska radi,regeneracija se ukljucuje...Znaci sve ok.Jedino moze biti da je dpf u granicnoj vrijednosti na kojoj pali lampicu...Recimo 53% a ti oborila na 48%...Onda ce ti cesce paliti dok ne ocistis fizicki dpf ili regeneracijom na manji postotak...Recimo meni je znalo oboriti na 23% kad odem na more...Provozaj jednom sedmicno na radnoj temperaturi recimo do vlakova auto putem...
Beni wrote: 20 Jan 2023, 06:55 Ja imam bas ruznu naviku sto se tice goriva, meni kad dodje kazaljka na pola odma na pumpu i do cepa.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests