Mene je sad zaibretilo sto tata ima temp 38,2

Moderator: VIP
Kako je tata? Šta mu je?Maja wrote: 19 Jan 2023, 16:50 Alaselamet. Nadam se da niko nije bio u zgradi.
Mene je sad zaibretilo sto tata ima temp 38,2![]()
Ja ba ode on lagano prema gradu
A sto nema majicu, cuj gdje ce, ode u wuhan
Ma cim je to pojelo sismisa vidis da nije u vinklo nikako
Danas me je zaibretilo to što sam spavao negdje od pola dva do pola šest poslijepodne. Inače odspavam sat-dva, ako uopće odspavam. Jako nastojim ne spavati poslijepodne jer onda noću ne mogu zaspat. Ali danas sam pošteno odkrmio, a mislio sam se malo poslijepodne družiti s vama.
Aha, hvala sto si to podjelio samnom.UgradbeniMozak wrote: 21 Jan 2023, 18:18Danas me je zaibretilo to što sam spavao negdje od pola dva do pola šest poslijepodne. Inače odspavam sat-dva, ako uopće odspavam. Jako nastojim ne spavati poslijepodne jer onda noću ne mogu zaspat. Ali danas sam pošteno odkrmio, a mislio sam se malo poslijepodne družiti s vama.
U prehladi sam gotovo dva tjedna, pa možda sam zato toliko zaspo da organizam prikupi dodatnu snagu za borbou protiv virusa, ali đaba to ako ne mogu po noći spavat onda kad zaspem poslijepodne.
Najbolje horizontalna gimnastika. Samo nemam s kojom.Kai wrote: 21 Jan 2023, 18:23Aha, hvala sto si to podjelio samnom.UgradbeniMozak wrote: 21 Jan 2023, 18:18
Danas me je zaibretilo to što sam spavao negdje od pola dva do pola šest poslijepodne. Inače odspavam sat-dva, ako uopće odspavam. Jako nastojim ne spavati poslijepodne jer onda noću ne mogu zaspat. Ali danas sam pošteno odkrmio, a mislio sam se malo poslijepodne družiti s vama.
U prehladi sam gotovo dva tjedna, pa možda sam zato toliko zaspo da organizam prikupi dodatnu snagu za borbou protiv virusa, ali đaba to ako ne mogu po noći spavat onda kad zaspem poslijepodne.umori se necim pa ces pajkti fino..