Šta nikada ne biste učinili pred partnerom?
Moderator: spacebound
-
- Status: Offline
Re: Šta nikada ne biste učinili pred partnerom?
Nemoj da ti ja budem mjerilo bilo cega Zagi, kod mene letve u glavi odavno olabavile 

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
oh,nisu ni u mene šarafi čvrsti bašdacina_curica wrote:Nemoj da ti ja budem mjerilo bilo cega Zagi, kod mene letve u glavi odavno olabavile

ali sto se tice ovog dijela,sta ne bih uradila pred partnerom,malo je toga,pokusavam se sjetiti

nekome je cudno,ali mi smo bas maksimalno slobodni,puno toga pretvaramo u zajebanciju,valjda sto smo sami,sta li

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
[ytube][/ytube]
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
Odlucis s nekim dijeliti zivot i onda se ustrucavas nesto pred njim, zar postoji neko ko se moze iszmotavati 30-40 godina
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
Ovo.Nela wrote:Odlucis s nekim dijeliti zivot i onda se ustrucavas nesto pred njim, zar postoji neko ko se moze iszmotavati 30-40 godina

Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 

- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
i ja tako mislimDalia wrote:Ovo.Nela wrote:Odlucis s nekim dijeliti zivot i onda se ustrucavas nesto pred njim, zar postoji neko ko se moze iszmotavati 30-40 godina
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7755 times
- Been thanked: 18240 times
Ne kopam nos, nego neželjeno ispušem maramicom. 

- Maja
- Administrator
Naravno da ovdje ne računam kad je neko bolestan pa mu pereš guzicu, čistiš rane ili kad zbog bolesti ne može da se skloni u wc.
Podrazumjeva se da ćeš svašta trpiti i gledati da mu pomogneš kako znaš i umiješ.
Ali suzdržavati se pred partnerom ili bilo kim od kopanja nosa, prđenja i podrigivanja ko kamiondžija nije nedostatak povjerenja i ljubavi, već stvar opšte kulture. Ja ga neću manje voljeti kad prdne preda mnom, ali de imaj malo obzira...
Ili je možda ispravno razmišljati da što jače prdneš pred njim to ćeš mu dati veći dokaz svoje ljubavi, privrženosti i povjerenja.
Podrazumjeva se da ćeš svašta trpiti i gledati da mu pomogneš kako znaš i umiješ.
Ali suzdržavati se pred partnerom ili bilo kim od kopanja nosa, prđenja i podrigivanja ko kamiondžija nije nedostatak povjerenja i ljubavi, već stvar opšte kulture. Ja ga neću manje voljeti kad prdne preda mnom, ali de imaj malo obzira...
Ili je možda ispravno razmišljati da što jače prdneš pred njim to ćeš mu dati veći dokaz svoje ljubavi, privrženosti i povjerenja.
Ma nije meni to preseravanje nikakvo, nego ne znam ako sam pred roditeljima bila dovoljno slobodna da prdim i podrignem, nekako očekujem da i s njim mogu to, jer jebiga živimo zajedno i kad sam u svojoj kući, hoću da se osjećam 'kao u svojoj kući'...ma to zavisi od osobe do osobe, jebiga ja i nisam onda baš kulturna 

- fruit
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 244 times
Njoj je smetalo ako ja prdnem nekad dok se izvalim pored kompjutera.A ja kad započnem nešto da pišem neću da ustanem dok ne završim kad bi se usro,
Ispočetka počela bi glasno da negoduje,kako to nije kulturno kako nije fer itd..i da treba da izađem napolje kad se to desi.
Ja sam joj reko da neću da izađem iz poštovanja prema njoj,jer nebi bilo fer da ja izađem na čist vazduh a ona ostane u sobi sama da miriše.
Poslije toga obično ne komentariše moje "neprimjerene" postupke.Dakle moj odgovor na temu je kad se desi nešto neprimjereno želim da budemo zajedno,i nikad nebi je ostavio samu.
Ispočetka počela bi glasno da negoduje,kako to nije kulturno kako nije fer itd..i da treba da izađem napolje kad se to desi.
Ja sam joj reko da neću da izađem iz poštovanja prema njoj,jer nebi bilo fer da ja izađem na čist vazduh a ona ostane u sobi sama da miriše.
Poslije toga obično ne komentariše moje "neprimjerene" postupke.Dakle moj odgovor na temu je kad se desi nešto neprimjereno želim da budemo zajedno,i nikad nebi je ostavio samu.

Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
- Maja
- Administrator
fruit wrote:A ja kad započnem nešto da pišem neću da ustanem dok ne završim kad bi se usro,

-
Nije to ustrucavanje nego stvar kulture...Nela wrote:Odlucis s nekim dijeliti zivot i onda se ustrucavas nesto pred njim, zar postoji neko ko se moze iszmotavati 30-40 godina
Ono sto je nekulturno pred bilo kim, nekulturno je i pred tvojim partnerom..
Nekulturno je prošetavat se go pred ljudima, pa se svi pred partnerima tako šetaju.

- fruit
- Aktivni forumaš
Ja ovo nazivam ljubav,zajedno i u dobru i u zlu.Katja wrote:Ma ne samo da prdne preda mnom nego me u krevetu pokrije dekom, prdne i ne da mi van!

Znam, ali nekako mi je glupo da se isto odnosim prema mužu, najboljoj prijateljici i roditeljima i s druge strane prema kolegi na faksu...meni je ova opuštenost neki vid bliskosti...sad me napadnite kako ja bliskost mjerim prdežima. 

- fruit
- Aktivni forumaš
I to je jedan od pokazatelja,u normalnim životnim uslovima.Problem je ako se to desi u toku sexa..zvuči podcjenjivački prema partneru,jer može da se protumači kao .."serem ti se na poso"Dalia wrote:Znam, ali nekako mi je glupo da se isto odnosim prema mužu, najboljoj prijateljici i roditeljima i s druge strane prema kolegi na faksu...meni je ova opuštenost neki vid bliskosti...sad me napadnite kako ja bliskost mjerim prdežima.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9510 times
- Been thanked: 11249 times
- Status: Online
Tako nekako. I stvar kulture i pitanje zašto da ispadnem balvan pred voljenim bićem?Ali suzdržavati se pred partnerom ili bilo kim od kopanja nosa, prđenja i podrigivanja ko kamiondžija nije nedostatak povjerenja i ljubavi, već stvar opšte kulture.
To nije nekulturno nego jebozovno. Žene to ne moraju jer bi im mogla pasti cijena ali mi muški,..mislim mi koji smo muški to jednostavno volimo raditi. Ako joj se ne svidja, nek kuha ručak pa neće morati da gleda.Dalia wrote:Nekulturno je prošetavat se go pred ljudima, pa se svi pred partnerima tako šetaju.