Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
tony stark wrote: 23 Jan 2023, 11:02
Al kad progledam 15 sekundi prije nego ce alarm zazvonit i cekam da se oglasi
..Sheldon Cooper sindrom..
Najgori osjećaj je kad prespavam, pa skočim iz kreveta, pa žurim u toalet, srce lupa, hoću da se onesvjestim... i onda sama sebi, de, sjedi, šta ti je?! Smiri, popij kafu, gotovo sad
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Vanilla wrote: 23 Jan 2023, 10:50
Uvijek mi je šuhveli da ću ponedjeljak prespavati, a, obično, to bude nekim danom u sred sedmice.
Navila sam 7 alarma:
6:15
6:20
6:25
6:35
6:40
6:42
7:00 (ovaj je za onaj momenat, gotovo, oblači se! Šminkaj se u autu)....
..... i nisam prespavala :bubica
Kako se uspiješ našminkat u autu
Moja Zanki, u Sarajevu ti je saobraćaj mic po mic. Da imam šporet u autu, mogla bih i ručak skuhati.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Zanki wrote: 23 Jan 2023, 11:04
Kako se uspiješ našminkat u autu
Moja Zanki, u Sarajevu ti je saobraćaj mic po mic. Da imam šporet u autu, mogla bih i ručak skuhati.
Hej kad sam ja jednom pokusavala eyeliner staviti u tramvaju....Jaranica cuvala ogledalo, ja se sminkala....Pa cijeli se tramvaj smijao. Izasla napolje, ona crta k'o EKG
Last edited by Dori on 23 Jan 2023, 11:09, edited 1 time in total.
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Ili ustajem odmah (ako ustajem u 6:00 tj. ako se tusiram ili perem kosu ujutro), ili snooze x2 poslije 6:00 (ili 7:00 ako nema kupanja ili pranja kose)
Ne sminkam se malo podebljam obrve i turim maskaru, labelo, i furam
Hej kad sam ja jednom pokusavala eyeliner staviti u tramvaju....Jaranica cuvala ogledalo, ja se sminkala....Pa cijeli se tramvaj smijao. Izasla napolje, ona crta k'o EKG
Dobraa
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
tony stark wrote: 23 Jan 2023, 11:02
Al kad progledam 15 sekundi prije nego ce alarm zazvonit i cekam da se oglasi
..Sheldon Cooper sindrom..
Najgori osjećaj je kad prespavam, pa skočim iz kreveta, pa žurim u toalet, srce lupa, hoću da se onesvjestim... i onda sama sebi, de, sjedi, šta ti je?! Smiri, popij kafu, gotovo sad
To je tako,sami sebe stresiramo,kao neka uvrnuta navika..i dzaba to govorit il kad drugi kazu,polako ..
Jednostavno tako je .
Bitno da funkcionise..
Uf...Ne treba me slati u MinKen, tamo radi covjek kod kojeg je mama radila, ostao joj duzan dvije plate i nije uplacivao za penziono, pobjegao iz Brckog. Naci cu ga, znam u kojem restoranu radi, a ako ga nadjem bice belaja
Last edited by Julia-Klara on 23 Jan 2023, 11:12, edited 1 time in total.
Julia-Klara wrote: 23 Jan 2023, 11:12
Uf...Ne treba me slati u MinKen, tamo radi covjek kod kojeg je mama radila, ostao joj duzan dvije plate i nije uplacivao za penziono, pobjegao iz Brckog. Naci cu ga, znam u kojem restoranu radi, a ako ga nadjem bice belaja
Sacekaj da dobijes drzavljanstvo. Onda te nece moc' iscerat iz EU zbog sitnog incidenta
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Sacekaj da dobijes drzavljanstvo. Onda te nece moc' iscerat iz EU zbog sitnog incidenta
Uh kako sam ja saburli i bitne stvari ne zaboravljam... Samo polako... Naci ce njega Klara
de malo info na pp. da vidi ekipa kako je sa zdravljem.
de malo info na pp. da vidi ekipa kako je sa zdravljem.
Ma jok. Bice mu dosta da se ja pojavim. Ionako muca kad se zbuni osveta ce biti slatka