Aleksandar Vučić - SNS

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

Remzudin
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 261 times
Been thanked: 419 times
Status: Offline

Re: Aleksandar Vučić - SNS

21 Jan 2023, 21:38

To je istina,taj covjek je u pravu.
Vucic je isto jedan Sihirbaz i stvarno bavi se sa parapsihologicnim aktivnostima.

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3889 times
Been thanked: 2925 times

22 Jan 2023, 07:36

nazire se kraj
hocel prezivjeti ...i koliko

http://patriote-bosne.com/vijesti/ne-st ... uAzGl3-YBg
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Pasaga
Hadžija
Hadžija

22 Jan 2023, 07:40

Remzudin wrote: 21 Jan 2023, 21:38 To je istina,taj covjek je u pravu.
Vucic je isto jedan Sihirbaz i stvarno bavi se sa parapsihologicnim aktivnostima.
sad mu baci 7. kasika
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9589 times
Been thanked: 11339 times

Re: Sam u drugom redu: "Tužna slika" Vučića sa sastanka o Zapadnom Balkanu

22 Jan 2023, 11:05

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: Sam u drugom redu: "Tužna slika" Vučića sa sastanka o Zapadnom Balkanu

22 Jan 2023, 11:06

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25303 times
Been thanked: 25752 times

23 Jan 2023, 12:02

Prica o Kosovu haman pri kraju.
Predsjednik s kisobranom nudi ostavku u svojoj stranci..
dream of spring...

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14376 times
Been thanked: 9955 times

23 Jan 2023, 12:25

Prica o Kosovu je davno zavrsena stvar...
Sinoc procitah jako dobar tekst koji je podijelila Aida Corovic (misli mda se tako zove, ona aktivistica iz BG)
Odoh naci...MAda ne znam smijem li prenositi i lijepiti takve stvari na forum :ovaj
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14376 times
Been thanked: 9955 times

23 Jan 2023, 12:27

Autor: Veljko Mladenovic

Ako sloboda uopšte nešto znači, to je pravo da se drugima kaže ono što ne žele da čuju.
NIJE DA BRANIM VUČIĆA, ALI…
Čitam…Vučić je izdajnik… Francusko-Nemački sporazum je čisto priznavanje Kosova sa naše strane… TAČNO, i? Pa realno to se zna odavno. Svi se sada nešto čudite. Bilo je samo pitanje vremena kada će i kako to uvaliti neukom narodu.
Budite malo realni, od 1999. godine i Kumanovskog sporazuma KiM više nije deo Srbije, NITI ĆE IKADA VIŠE BITI, svidelo se to nekome ili ne. Izgubili su ga oni koji su tada glasali za Slobu, Šešelja, Vučića. Isti ovi su i tada bili na vlasti kada je potpisana kapitulacija. Da, i tada je Vučić bio na vlasti, logično da on sada ovo i završi. Karma, sudbina? 🤷🏼‍♂️
Deset godina je pripreman teren za to, uspostavljanjem apsolutne kontrole nad medijima, diktaturom i rušenjem institucija.
Realno, jeste li imali državu do sada? Zemlju, da. Državu ne. Jer, jedan od preduslova državnosti su granice. Srbija ih je imala na papiru, po Ustavu, ali de facto ne znamo gde su nam granice. I koja to "država" stavlja "granični prelaz" na svojoj teritoriji? Kažete, Kosovo je srce Srbija, ali u toj Srbiji, Albanci mogu da zabrane ili dozvole ulazak predsednika Srbije “na našu teritoriju” kada i kako im se prohte…jel tako? Pa kakva je to država?
Kažete, Vučić je izdajnik…ALI… Izdajnika je narod hteo, izdajnika je narod i doveo. Ne možete reći da ga 80% srbije nije podržalo. Ja prihvatam izborne rezultate, kažu apsolutno većinski pobedili, formirali vladu… ili Vi imate neka druga saznanja?!
Tako da, nije Vučić izdajnik, izdajnik je “krezubi seljak” koji je glasao za Slobu, Šešelja, Vučića, izdajnik je nepismeni, neškolovani narod koji se oduševljavao na “PREDAJA NIJE OPCIJA”, zapitajte se kolika je odgovornost obrazovanih, javnih ličnosti… svih onih koji su ćutali i ćute na gaženje Ustava od strane Vučića.
Kažete… Sad će narod da ga skloniti, poništiti sve što je izdajnik potpisao… Dragi moji, ne znam kako da Vam kažem? Neće Vama niko skloniti Vučića, prihvatio on ili ne prihvatio sporazum, svejedno, “srBin” bi za vajdicu prodao i svoju majku a ne Kosovo. Osvestite se više, pobogu.
Narod koji je voleo Miloševića, Miru Marković, Šešelja, a mrzeo i prezirao Đinđića, takav narod zaslužuje Vučića i sve što uz njega ide, siromaštvo, bedu, kriminal, korupciju, raspad zdravstva, sudstva, obrazovanja, energetike, poljoprivrede, kulture, liderstvo nesposobnih, bahatih, neznalica, krah svih pravih vrednosti…
Ah, da, Vučić ne može da Vam kaže o čemu se radi u sporazumu jer je to tajna! Mogu ja jer u nemačkoj to nije tajna, navešću Vam samo dve tačke od 10.
Član 4. “U skladu sa Poveljom Ujedinjenih nacija, Stranke se obavezuju da nijedna od njih ne može da predstavlja drugu stranu u međunarodnoj sferi ili delovati u njeno ime.”
Član 5. “Srbija se neće protiviti članstvu Kosova u bilo kojoj međunarodnoj organizaciji”.
Tako da, laku noć sa “nema predaje”, “dogodine u Prizrenu”… kurčenje završeno. 7:0 za Srbiju.
Tu je i drugi deo sporazuma…”Omogućiti kopanje litijuma” ili da Vam prevedem…otvaranje gomile rudnika, odnosno pretvaranje Srbije u jeftinu koloniju. 😁
Dragi moji srBi, kao i uvek u poslednjih 30 godina, izgubili ste sve, a neće dobiti ništa, a za ovih njegovih deset godina proseravanja Srbija je manja za još milion ljudi i zaduženija 20milijardi €, sve ovo naravno nije služilo ničemu osim samouništenju.
Niste hteli plan Z4 u Hrvatskoj? Dobili ste ku*ac. Niste hteli Atasarijev plan o KiM? Dobili ste ku*ac. I nemojte mene da krivite, koji imam slobodu da Vam kažem samo bolnu istinu, otiđite kod vašeg komšije, rođaka, tate, mame… koji su 90-tih zasrali, njima se obratite.
Jbg. nemate više Kosovo, neki od nas se nismo pravili mutavi, znamo to već 24g. ALI, danas nemate više ni slobodu, živite i živećete u diktaturi jednog čoveka, još dugo.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4333 times
Been thanked: 3257 times

23 Jan 2023, 12:39

Samo majstor je za kreiranje drame. Mora da mu Neimanja sve režira :hm
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

08 Feb 2023, 10:00

Ako vas zanmima, zašto je Vučić debil na kvadrat, evo, sam je dao dogovor

Zarad javnosti želim da kažem da nikada u životu nisam popio šolju kafe, niti zapalio cigaretu, kao ni video nikakvu drogu. Kada je Zvezda igrala protiv Željezničara, bio sam klinac, video sam neke momke kako duvaju lijepak, pa smo se posvađali. Samo to želim da kažem ljudima, da vide kakvi su lažovi u pitanju. Oni kažu da mi optužujemo za nešto socijaliste", rekao je Vučić.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

22 Feb 2023, 00:59

Jestel kupili dovoljno gaća i paracetamola, za sljedeću zimu?

Vučić najavljuje najtežu zimu u 70 godina.

"Biće ogromna nestašica lijekova na jesen... Samo nemojte da kažete nije nam rekao. Biće energetska situacija mnogo gora nego što je bila ove godine. Imali smo laku zimu i svi smo se spremali za ovo, ali slijedeće zime će biti malo teže... Svako će morati da se snađe i mi ćemo da se snađemo. I ja ću opet da kukam, da budem drama kvin, da budem debil i moron i budala, ali u Srbiji ništa neće da fali. I to ljudi treba da znaju. Ništa neće da fali... I tu nema filozofije", rekao je Vučić.

Predsjednik Srbije, na jesen prošle godine, također je iznio loše prognoze za zimu 2022/2023 godnu.

"Zima koja dolazi biće najteža u svijetu u poslednjih 70 godina, ono što je sigurno nedostajaće mnogo hrane u Evropi", rekao je Vučić, uz napomenu da u Srbiji neće ničega faliti.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

24 Feb 2023, 10:10

Ono je stvarno rupača, ta njihova skupština.
Branko Kockica, pije pivu na sjednici

Image

Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times

24 Feb 2023, 14:25

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

01 Mar 2023, 10:08

Ovo morate vidjeti.
Vučić sinoć održao novi triler, pred TV kamerama.
Kako bi prikrio činjenicu da mora priznati Kosovo, u sred emisije mu doturaju hitnu cjedulju pred kamerama.
A na cjedulji piše hitna vijest s Kosova, iz 19. oktobra 2022 :plavi

Na 18:44 minuta

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

11 Mar 2023, 17:02

Vučić: Položio sam zakletvu na Ustav i Miroslavljevo jevanđelje, neću priznati nezavisnost Kosova

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je položio zakletvu na Ustav i Miroslavljevo jevanđelje da neće priznati nezavisnost Kosova.

On je ovo naveo u govoru u Vranju gdje su pristigli autobusi sa građanima iz Leskovca, Vlasotinca, Bojnika i drugih opština.

"Znam na šta sam položio zakletvu, na Ustav Srbije i na Miroslavljevo jevanđelje. Ja da budem onaj koji će da im potpisuje nezavisnost Kosova, neću! Nema predaje, nećemo priznati nezavisnost ni faktički, ni de jure", rekao je Vučić.

Kako objašnjava, to sa sobom nosi mnogo teže odluke.

"Naša prva obaveza je da čuvamo Srbiju, druga da čuvamo nacionalne interese i treća da čuvamo mir i stabilnost. U Vranju nam se rodilo 620 djece, a umrlo preko 1.000 ljudi. Za koga gradimo puteve, obnavljamo muzej", navodi.

Nakon posjete Vranju, Vučić turneju po jugu Srbije nastavlja obilaskom Bujanovca, Trgovišta i Bosilegrad, a završava na Vlasinskom jezeru.

Inače u srbijanskim političkim krugovima se već neko vrijeme spekulisalo da Vučić neće samo otići sa čela Srpske napredne stranke (SNS), već će i formirati novu političku partiju ili pokret.

Mada je ovakav razvoj događaja djelovao nevjerojatno, Vučić je ranije na konferenciji za novinare praktično najavio osnivanje novog političkog bloka "pristojne i normalne Srbije", koji će biti i građanski i nacionalni.

Predsjedništvo i Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) su u petak, kako je saopšteno, jednoglasno podržali prijedlog Vučića za formiranje narodnog pokreta za državu, a Vučić je rekao da nije isključeno da će taj pokret učestvovati na narednim izborima.

Vučić je započeo i formiranje Narodnog pokreta za državu, a u obilazak opština krenuo je od Vranja.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

18 Mar 2023, 19:23

Ovaj lik je stvarno teški narkoman

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da će pozicija Srbije biti teža zbog naloga MKS za hapšenje ruskog predsjednika Vladimira Putina i poručio da u Ohridu "neće ništa potpisati"

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4333 times
Been thanked: 3257 times

18 Mar 2023, 19:28

Image
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Pasaga
Hadžija
Hadžija

18 Mar 2023, 19:33

Krokodil Behko wrote: 18 Mar 2023, 19:23 Ovaj lik je stvarno teški narkoman

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da će pozicija Srbije biti teža zbog naloga MKS za hapšenje ruskog predsjednika Vladimira Putina i poručio da u Ohridu "neće ništa potpisati"
on dobro zna...
potpiso ili ne potpiso

nece se pitat,ovo je samo junacenje pred narodom,sto mu zapad dopusta u zamjenu
da ostane na vlasti
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

18 Mar 2023, 21:11

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

CikCikCikPogodi
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 99 times
Been thanked: 330 times

Playboy iz 2004. s intervjuom Aleksandra Vučića prodaje se za 1.600 KM

23 Mar 2023, 10:51

Image

Izdanje magazina Playboy iz 2004. godine prodaje se na internetu za nevjerovatnih 1.685 KM odnosno 100.000 dinara.

Intervju sadašnjeg predsjednika Srbije pod naslovom "Urbani radikal nad Beogradom" našao se na stranicama popularnog časopisa.

Naime, književnica Isidora Bjelica postavila je 20 pitanja Vučiću, nesluteći da će za više od 10 godina on biti predsjednik Srbije.
Magazin se sada našao na stranici za prodaju, a oni koji ga žele kupiti morat će izdvojiti pozamašnu svotu novca.

Image

"Sada je ovaj intervju u Playboyu jedan nevjerovatan nadrealan novinarski raritet", piše u opisu oglasa.

Predsjednik Srbije, Vučić je za potrebe intervju pozirao na krevetu u bijeloj košulji na kockice. Dok jednom rukom drži grožđe iznad glave, u krilu mu se nalazi zdjela sa voćem dok u ruci drži knjigu.Za naslovnu fotografiju intervjua odabrana je ona na kojoj se Vučić smješka.

Izvor: Klix

Post Reply

Return to “EX YU”