LGBTIQA+

Sve o muževima, svekrvama, punicama, djeci.

Moderator: spacebound

Homoseksualnost i prisvajanje djece ?!

DA
21
32%
NE
45
68%

Total votes: 66

CikCikCikPogodi
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 99 times
Been thanked: 330 times
Status: Offline

Re: Zapadne Liberalne Gluposti

Post by CikCikCikPogodi »

Image
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 97 times
Been thanked: 219 times

Post by Bosnia_Nord »

Chan wrote: 25 Jan 2023, 18:38
A realno Tate je budaletina svakako koji misli da je pokupio svu pamet svijeta tako što je "zajebao sistem" i napravio imperiju iskorištavajući žene. Žalosno je što su mu uopšte davali toliki medijski prostor.

O njemu sam već govorio sve što mislim i ne bih da ponavljam istu priču.
Njega sam spomenuo jer su ga skinuli radi toga što pere djeci i omladini mozak. Dakle skinut je iz straha da sutra ne bude milioni djece koji će se ponašati kao on. Dakle time smo dokazali da je uticaj preko interneta itekako jak, i da jedna osoba može da dobro utiče na stavove i razmišljanje svojih pratitelja pogotovo mladih ljudi.

I onda dolazimo do toga da bez obzira koliko je mala ta skupina ekstremista, oni jednostavno imaju u šakama poznate ličnosti koje imaju veliki uticaj.
Kada tinejdžer vidi Harry Styles koji ima milione mladih fanova i konstantno izlazi u nekim haljinama, da li on onda vrši uticaj na omladinu kao Andrew?

Ako su skinuli Andrewa radi uticaja, šta ćemo sa stotinama ostalih selebritija koji zajedno imaju stotine miliona mladih fanova i koji će u svoj bio da stave "he/him" kakav će to uticaj imati?

Ako će sve te poznate osobe sa tolikim uticajem na omladinu da satanizuju mlade muškarce, nametati na nos "toxic masculinity" i slične stvari, kakav je to uticaj?

Ja znam da ti odvajaš njih od liberalizma i kažeš da su oni neki ekstremisti, ali ne bih ja njih tek tako smanjio.
Sve ove ljevičarske liberale što pratim podržavaju sve to, počev od The Young Turks, Hasan Piker, onda i Late Night Shows Jimmy Kimmel i sve ostalo, malo ko da je se ogradio od pronounsa i "muškarci imaju menstruaciju".
Jedino ko je tu malo drugačiji a da je ljevičar i liberal je Bill Maher.
Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times

Post by Duh »

kad su to mangupi poceli kvariti djecu?
Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 784 times
Been thanked: 1742 times

Post by Kai »

Duh wrote: 26 Jan 2023, 10:39 kad su to mangupi poceli kvariti djecu?
Sta znaju sta su pravi mangupi.. :123
Vragolasto..:zao
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22337 times
Been thanked: 20418 times

Post by Masamune »

General War wrote: 25 Jan 2023, 22:47
NIje bas frisko, ali jos gore je nego sto je bilo
Jordan je jedan od onih koji su digli glas protiv tih besmislenosti, a sto ga vise pljuju vise stice popularnost. Te besmislenosti su ne samo izdigle njega, vec i Trumpa i slicne njemu.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Bosnia_Nord wrote: 26 Jan 2023, 09:55
Chan wrote: 25 Jan 2023, 18:38
A realno Tate je budaletina svakako koji misli da je pokupio svu pamet svijeta tako što je "zajebao sistem" i napravio imperiju iskorištavajući žene. Žalosno je što su mu uopšte davali toliki medijski prostor.

O njemu sam već govorio sve što mislim i ne bih da ponavljam istu priču.
Njega sam spomenuo jer su ga skinuli radi toga što pere djeci i omladini mozak. Dakle skinut je iz straha da sutra ne bude milioni djece koji će se ponašati kao on. Dakle time smo dokazali da je uticaj preko interneta itekako jak, i da jedna osoba može da dobro utiče na stavove i razmišljanje svojih pratitelja pogotovo mladih ljudi.

I onda dolazimo do toga da bez obzira koliko je mala ta skupina ekstremista, oni jednostavno imaju u šakama poznate ličnosti koje imaju veliki uticaj.
Kada tinejdžer vidi Harry Styles koji ima milione mladih fanova i konstantno izlazi u nekim haljinama, da li on onda vrši uticaj na omladinu kao Andrew?

Ako su skinuli Andrewa radi uticaja, šta ćemo sa stotinama ostalih selebritija koji zajedno imaju stotine miliona mladih fanova i koji će u svoj bio da stave "he/him" kakav će to uticaj imati?

Ako će sve te poznate osobe sa tolikim uticajem na omladinu da satanizuju mlade muškarce, nametati na nos "toxic masculinity" i slične stvari, kakav je to uticaj?

Ja znam da ti odvajaš njih od liberalizma i kažeš da su oni neki ekstremisti, ali ne bih ja njih tek tako smanjio.
Sve ove ljevičarske liberale što pratim podržavaju sve to, počev od The Young Turks, Hasan Piker, onda i Late Night Shows Jimmy Kimmel i sve ostalo, malo ko da je se ogradio od pronounsa i "muškarci imaju menstruaciju".
Jedino ko je tu malo drugačiji a da je ljevičar i liberal je Bill Maher.
Lajk da sam procitao tekst, ali ne mogu preko mobitela na to odgovarati :oo

Ako ne smetnem s uma osvrnem se kasnije
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 105 times
Been thanked: 139 times

Post by General War »

Chan wrote: 26 Jan 2023, 12:11
General War wrote: 25 Jan 2023, 22:47
NIje bas frisko, ali jos gore je nego sto je bilo
Jordan je jedan od onih koji su digli glas protiv tih besmislenosti, a sto ga vise pljuju vise stice popularnost. Te besmislenosti su ne samo izdigle njega, vec i Trumpa i slicne njemu.
PJ je institucija pa i Andrew Tate samo da nije degen, a Trumpove gluposti su samo dale vjetar u ledja ovim anarhistima sto su se uvukle pod lijeve mada nidje veze :oo
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by General War »

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

General War wrote: 26 Jan 2023, 19:40
Chan wrote: 26 Jan 2023, 12:11
PJ je institucija pa i Andrew Tate samo da nije degen, a Trumpove gluposti su samo dale vjetar u ledja ovim anarhistima sto su se uvukle pod lijeve mada nidje veze :oo
Po čemu bi Andrew Tate bio institucija da nije degen?

Jordan i on ne mogu ni u istu rečenicu po tome. Prvi je intelektualac (bar za mene jeste), a drugi ne samo da je kreten, već je i idiot.
Last edited by Masamune on 27 Jan 2023, 18:34, edited 2 times in total.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Da bog da da postoji gluplji lik od ovog karatasa
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Bosnia_Nord »

Chan wrote: 27 Jan 2023, 18:29
General War wrote: 26 Jan 2023, 19:40

Po čemu bi Andrew Tate bio institucija da nije degen?

Jordan i on ne mogu ni u istu rečenicu po tome. Prvi je intelektualac (bar za mene jeste), a drugi ne samo da je kreten, već je i idiot.
Da neke stvari nije rekao, njegova priča bi imala smisla.
Čovjek je učestvovao na desetinama podcasta po 2-3h i još ima neke svoje vlogove koji traje 10-30 minuta, njih ima 170, uz to još je imao onaj svoj podcast, tako da je glupo suditi mu tako što ćemo od toliko materijala izvesti mali djelić gdje rekao šta nije trebao.

Ja se ne slažem ono što kaže da je okej ako muško vara ženu, on ima lamborghini a profesori na faksu nemaju i sl. Ima dobru priču kada je u pitanju motivacija i rad, gdje ti kaže "u brk" da ako se zezaš i ne trudiš da nećeš stići daleko. Gdje kaže omladini da iskoriste maksimalno svoje vrijeme da se trude da se finansijski oslobode, da fizičke vježbaju i da ostave igrice, nezdravu hranu i slično. Ta priča mi je okej.

Međutim, njegova popularnost i jest rezultat ekstremne ljevice. Zanimljivo je da on onakav nikada ne bi mogao uspiti na Balkanu, jer bi bio samo još jedan krkan među masom krkana i vjerovatno bi bio ismijan. Čitava njegova popularnost se bazira na tome da govori stvari za koje bi inače ostale zvijezde bili cancelovane.

Na zapadu je onako i bila potreba za nekim likom sličnim Andrew Tateu, samo eto što je on prvi tu došao, jer ima ogromna publika mladih muškaraca kojima niko ne prilazi, niko ne obraća pažnju na njih. A ako se neko i obrati bude ismijan i cancelovan. Jordan Peterson je i stekao slavu na osnovu obraćanjima mladim muškarcima, uopšteno muškarcima koji toliko problema imaju a nemaju nikakvu podršku. Naravno radi toga je Jordan Peterson ismijan, nalijepljeno mu je da je mizogen, iako priča diplomatski i u njegovom govoru se ne osjeti nikakva mržnja. Kada ismiješ takve "normalne" samo si uklonio njega ali publika je ostala idalje žedna za takvom pričom i takvoj publici je došao Andrew Tate.

Neki dan sam i gledao kada jedna ljevičarka sa The Young Turks diskutuje to da ljevica ne prilazi mladim muškarcima dovoljno i normalno da će otići i gledati nekog kao što je Andrew Tate. Kada stalno bacaš neke priče o toksišnom maskulinitetu, promovišeš muškarce u haljinama, muškarcima koji su lažno osuđeni sa silovanje niko ne prilazi, muškarcima koji su žrtve porodičnog nasilja niko ne prilazi, ismijavaju se muškarci koji rade najteže poslove gdje ljudi umiru u rudnicima, na građevini a ti samo nastaviš po svom o potlačenosti žena, muškarci koji vole svoju djecu više nego sebe ali samo zato jer su muškarci prilikom razvoda ih mogu vidjeti na par sati sedmično i pritom slati nenormalne cifre koje će "mama" da iskoristi, muškarcima koji prilikom razvoda moraju finasijski izdržavati svoju bivšu suprugu, normalno će doći neki Andrew Tate i pokupiti slavu.

Uz to još kao što sam rekao, govori stvari koji drugi ne smiju. Pa tako je danas i kontroverzno reći da djevojka koja je spavala sa 50 muškaraca do svoje dvadesete nije za ženidbu, on je naravno pričao o tome i radi toga je napadnut. Uklonili su njega sada, ali je opet ostala gladna publika za pričom u muškosti koja se ne bazira "muško je da se nosi haljina i izrazi sebe", tako da ću vjerovatno biti neki novi Tate uskoro.
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25899 times
Been thanked: 26525 times

Post by ironman »

Pisaj svaku zajednicu kojoj treba Andrew Tate da objasni nesto.
dream of spring...
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

E onda aferim. Kriteriji su vam poprilično niski. U borbi protiv "liberala" dobar vam je i Tate... to je žalosno.

Ništa nisam rekao za Petersona da ne bude zabune. Taj čovjek je nešto skroz drugo.
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Bosnia_Nord »

Chan wrote: 28 Jan 2023, 14:58 E onda aferim. Kriteriji su vam poprilično niski. U borbi protiv "liberala" dobar vam je i Tate... to je žalosno.

Ništa nisam rekao za Petersona da ne bude zabune. Taj čovjek je nešto skroz drugo.
Možda nisi shvatio moju poruku, ja sam samo rekao da popularnost Tatea nije nimalo naivna i da nije popularan tek tako, nego da je njegova popularnost rezultat društvenih promjena.

Njegova popularnost nije da je on samo još jedna budala u nizu koja je popularna tek "onako", nego je samo rezultat potrebe koja je se učinila jednoj velikoj skupini stanovništva koji nisu imali svog predstavnika. Nije ni Tate predstavnik ali će jedini reći ono što ostali ne smiju i reći će nešto sa čime se suosjećaju mladi muškarci koji nemaju nikakvu podršku nigdje.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by General War »

Chan wrote: 28 Jan 2023, 14:58 E onda aferim. Kriteriji su vam poprilično niski. U borbi protiv "liberala" dobar vam je i Tate... to je žalosno.

Dobro, a sta je taj Tate slagao, njegov nacin zivota handri nerdove, koji mislim da imaju dobrog uticaja da se na neki nacin svete muskarcima...I Ovo nema veze sa liberalima, vise mi lice na staljiniste, bas prije neki dan naletih na klip gdje Konstantin Kisin tvrdi da vise u Engleskoj ima uhapsenih zbog "politickog" misljenja vise nego u rusiji...probat cu nac.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Kao da je otkrio toplu vodu. Pa moj otac zna da je sve štetno to što on trubi ljudima u podcastima u smislu rada na sebi i ostalom. Nije on nikakav beacon of hope u vremenu woke kulture kakvim ga hrpa ljudi predstavlja, već je samo nešto što je već oduvijek viđeno hiljadu puta i što možeš vidjeti na svakom ćošku i woke utopija. Na stranu sva ova sranja kojima se bavio... dakle, lik nije ništa specijalno ni po čemu, a pogotovo ne treba biti nikakav uzor ili nešto slično.

Glavna poruka rada na sebi koju šalje je be responsible for yourself, a njega kad uhvate on viče it's the matrix... de bgti
General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by General War »

Chan wrote: 28 Jan 2023, 23:52 Kao da je otkrio toplu vodu. Pa moj otac zna da je sve štetno to što on trubi ljudima u podcastima u smislu rada na sebi i ostalom. Nije on nikakav beacon of hope u vremenu woke kulture kakvim ga hrpa ljudi predstavlja, već je samo nešto što je već oduvijek viđeno hiljadu puta i što možeš vidjeti na svakom ćošku i woke utopija. Na stranu sva ova sranja kojima se bavio... dakle, lik nije ništa specijalno ni po čemu, a pogotovo ne treba biti nikakav uzor ili nešto slično.

Glavna poruka rada na sebi koju šalje je be responsible for yourself, a njega kad uhvate on viče it's the matrix... de bgti
Ni nemislim da je on otkrio toplu vodu,meni kao starijem, ocito da mladoj generaciji treba takav... a i ne vidim ja bas da je woke utopija vec predhodnica filma 1984...
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4134 times
Been thanked: 3811 times
Status: Online

Post by Naseef Mushroom »

Chan wrote: 28 Jan 2023, 23:52 Kao da je otkrio toplu vodu. Pa moj otac zna da je sve štetno to što on trubi ljudima u podcastima u smislu rada na sebi i ostalom. Nije on nikakav beacon of hope u vremenu woke kulture kakvim ga hrpa ljudi predstavlja, već je samo nešto što je već oduvijek viđeno hiljadu puta i što možeš vidjeti na svakom ćošku i woke utopija. Na stranu sva ova sranja kojima se bavio... dakle, lik nije ništa specijalno ni po čemu, a pogotovo ne treba biti nikakav uzor ili nešto slično.

Možda govori šta mi i naši članovi familija znamo ali on jedini to govori javno dok se mi ustručavamo kod nekih stvari da to kažemo van svojih zidova.
Govorimo i mi isto o raspadu Jugoslavije kao što govori Damir Avdić ali jedno je kada mi anonimusi to pišemo po forumima i u društvu sa osobama koje znamo a drugo je kao on da snimi pjesmu o tome bez političke korektnosti.

I uz svo dužno poštovanje prema tvom ocu ali jedno je to govoriti kao obični građanin u Bosni i Hercegovini i još nekoj europskoj državi a drugo je kao poznata ličnost u Americi i Britaniji to izjavljivati, gdje je woke i cancel kultura u najjačoj fazi

Evo samo par videa, a ima ih na desetine ili čak stotine i svaki je “u sridu”. Zvuči ružno kako se izražava ali to je ružna i brutalna istina

A ima mu i brat koju pametnu

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Bosnia_Nord »

Dobro je neko primjetio kako nijedan medij prilikom kritikovanja Tatea nikada ga nije napadao radi nekih seksualnih priča, valjda smatraju da je to okej da se djeci spominje i priča.
Kada priča kako je u isto vrijeme sa 3-4 cure, kada priča svoje seksualne priče, kada priča o nekim seksualnim pozama, to niko nije isjekao i govorio "pogledaj kakav primjer šalje djeci."
Post Reply

Return to “Brak & Porodica”