Čokoladu i sok je Sergej zaplenio
Moderator: VIP
T14, haman su m u 3 godine
eeeeee, da ti vidis moju kosu kad skinem kapu
Moja preporuka, bukvalno poslje nosenja kape bez da ponovo stavis na kosu mozes frizuru napravitiJulia-Klara wrote: 19 Jan 2023, 10:32eeeeee, da ti vidis moju kosu kad skinem kapuBeni wrote: 18 Jan 2023, 20:24
Meni na slici zapela najgore krema za kosu al rekoh haj da je ne kritikujem.prvo na poslu idem u wc kosu da napravim, zato krema
doduse, po difoltu koristim Baleau, ovo je za ruksaka i popravke
![]()
zivota mi ovo ce te pozitivo iznenaditiJulia-Klara wrote: 19 Jan 2023, 11:04 Hvala, moram probat
Fakat sam izludila posljednjih zima - zbog vjetra ne mozes bez kape hodati, cak ni kad je 10 stepeni i vjetrovito, hovno se smrzne u meni, i onda kosa mora biti dovoljno kratka kako se ne bi sHebala... inace nosaj cijeli frizeraj sa sobom da popravisnajradije bih nosila feM sa sobom i ujutru praka kosu u kancelariji, majke mi
![]()
Konjic
My kinde of magic
i ja i koristim i preporucujemBeni wrote: 19 Jan 2023, 10:59Moja preporuka, bukvalno poslje nosenja kape bez da ponovo stavis na kosu mozes frizuru napravitiJulia-Klara wrote: 19 Jan 2023, 10:32
eeeeee, da ti vidis moju kosu kad skinem kapuprvo na poslu idem u wc kosu da napravim, zato krema
doduse, po difoltu koristim Baleau, ovo je za ruksaka i popravke
![]()
51tiONkdviL._AC_SX425_.jpg
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests