Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
HAVANA wrote: 28 Jan 2023, 06:54
Rijetko dobar covjek. Ne znam da je iko ikad ruznu rijec rekao za njega. Il on nekome. Bas me sjeba i bas mi drag bio. Jes da su me citav zivot pilali zbog onog njegovog simpa skeca...
Bas mi zao…
Znaš li je li bio bolestan ili….? 60 godina
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
HAVANA wrote: 28 Jan 2023, 06:54
Rijetko dobar covjek. Ne znam da je iko ikad ruznu rijec rekao za njega. Il on nekome. Bas me sjeba i bas mi drag bio. Jes da su me citav zivot pilali zbog onog njegovog simpa skeca...
Bas mi zao…
Znaš li je li bio bolestan ili….? 60 godina
Ne znam tacno sta je,bas cu glavu pitat.Znam za jedan problem al izgleda nije to...
Maja wrote: 28 Jan 2023, 01:39
Uh, bio je i onaj film koji se zvao po sarajevskoj registraciji, SA 200... i nesto. Glumio je ko nekog selonacelnika.
Skroz potcijenjen film. Jedan od najboljih nasih.
Kad zaglave u bari haha,
preuzimanje (3).jpeg
Haris Burina kaciga na traktoru haha
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
Rudolph wrote: 28 Jan 2023, 11:16
Nece niko da gura civiju haha
Al na kraju mu izvuku i izglancaju auto a on misli da su ga ukrali.
Ekstra film.
Ko dijete sam se bojala onog krupnog sto gura cijela kuhana jaja u usta.
Ljudina naucio me jedan kafanski trik,gledaj kako neko uzima casu ako mu je zadnji mali prst dignut dok uzima casu naginje zajeban je bjezi od njega ,prefrgan zajebace te i jest tako godinama to posmatram
Last edited by Rum on 28 Jan 2023, 16:39, edited 1 time in total.
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
Jedne prilike su ga upitali Sasu Petrovic da li bh. kinematografija ima šanse da ponovo osvoji velike filmske nagrade, a on je odgovorio kako mnogi Bosanci i Hercegovci imaju priču za “Oskara”.
U BiH postoji barem 100.000 ljudi koji bi mogli da naprave priču za “Oskar”, “Zlatnog medvjeda” ili neku drugu nagradu, jer svako je preživio neku vrstu golgote – zaključio je Petrović.