LGBTIQA+

Sve o muževima, svekrvama, punicama, djeci.

Moderator: spacebound

Homoseksualnost i prisvajanje djece ?!

DA
21
32%
NE
45
68%

Total votes: 66

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21797 times
Been thanked: 19845 times
Status: Offline

Re: Zapadne Liberalne Gluposti

Post by Masamune »

General War wrote: 29 Jan 2023, 00:37
Chan wrote: 28 Jan 2023, 23:52 Kao da je otkrio toplu vodu. Pa moj otac zna da je sve štetno to što on trubi ljudima u podcastima u smislu rada na sebi i ostalom. Nije on nikakav beacon of hope u vremenu woke kulture kakvim ga hrpa ljudi predstavlja, već je samo nešto što je već oduvijek viđeno hiljadu puta i što možeš vidjeti na svakom ćošku i woke utopija. Na stranu sva ova sranja kojima se bavio... dakle, lik nije ništa specijalno ni po čemu, a pogotovo ne treba biti nikakav uzor ili nešto slično.

Glavna poruka rada na sebi koju šalje je be responsible for yourself, a njega kad uhvate on viče it's the matrix... de bgti
Ni nemislim da je on otkrio toplu vodu,meni kao starijem, ocito da mladoj generaciji treba takav... a i ne vidim ja bas da je woke utopija vec predhodnica filma 1984...
Ma takvi kao on ne trebaju ni njima. Sasvim dovoljan je zdrav razum i da imaš dovoljno samopoštovanja u slučaju da naletiš na woke zombije.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13881 times
Been thanked: 22830 times

Post by Fuddo »

Sad sam i ja klikno da vidim.
Pojma nemam ko je lik, al je potpuni idiot.
Dozvolite da se obratimo
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21797 times
Been thanked: 19845 times

Post by Masamune »

medvjed23 wrote: 29 Jan 2023, 12:35 Klikno na taj video gore o Robinu Williamsu i, evo, pokušavam se sjetiti je l iko ikad uspio u jednu minutu nagurati toliko bezobzirnosti i gluposti...

Nije. Niko. Nikad.
Priča gluposti. Kad bi to samo bilo tako lako.
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25200 times
Been thanked: 25617 times

Post by ironman »

Britak jezik zahtijeva inteligenciju.
Tate i njegova promisljanja mogu proci tamo gdje su Omchini gegovi pretpostavljeni npr. Carreyevoj komediji.
Publika postoji naravno.
I to milionski auditorij.
Djeca obicno. Ili neki likovi razocarani u sve pa
onda onakav mix apokalipticnog lupanja uzmu kao neku potvrdu svoje mantre..
Koliko puta smo culi " nema gotovo je ovo svijet se blizi kraju" :D.
Gomila gluposti ..
dream of spring...
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3893 times
Been thanked: 3591 times

Post by Naseef Mushroom »

Ne znam šta fali ovom videu o Robinu Williamsu?
Koliko nam se puta desilo da kod nekih stvari padnemo u depresiju jer nam je teško pa onda slučajno naletimo na emisiju Ispuni mi želju ili pogledamo kakvo je stanje u komšije i onda sami sebe izliječimo jer vidimo kako je kod drugih i bude nas strah Boga zbog čega kukamo?

Evo ja imam dvoje djece, suprugu, preko 30 godina braka, Allah nam podario zdravlje, djeca nemaju poroka, solidno primanje, svaki Bajram puna kuća, svaki dan imam vremena trošiti vrijeme na internet i ostale stvari i onda kada pogledan priče kako čovjek rođen bez ruku i nogu se bavi sportom i kako je dijete iz sirotišta uspio i danas je direktor neke kompanije, onda trebam i dalje kmečati “Pa znate li kako je meni teško?”
Naravno da sam pichkica sa takvim ponašanjem i Tate je sve u pravu.

Ali je ljudima lakše odmah popljuvati nego stisnuti zube i pokušati se motivisati.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Ipak je u pitanju bolest. Hemijski disbalans u mozgu. Ne mozes covjeku koga boli zub reci trgni se gke onaj nema po glave pa devera
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

insomnia wrote: 29 Jan 2023, 16:06 Ipak je u pitanju bolest. Hemijski disbalans u mozgu. Ne mozes covjeku koga boli zub reci trgni se gke onaj nema po glave pa devera
Zubobolja je ipak realna bol gdje zubar može naći odmah uzrok oroblema crno na bijelo. Da postoje takvi slučajevi bolesti ne demantujem dok se npr. iza depresije kriju mnogi koji su lijeni i bježe od odgovornosti koje trebaju preuzeti kao odrasle osobe.
Depresivan je i onaj koji visi čitav dan u kafiću i ispija kahve od siće koje su mu roditelji dali a ne pomišlja da pokuca na vrata firme ili da ide u inostranstvo. Trebate vidjeti njegovu depresiju kada ustane “ujutro” između 11 i 13 sati.

Znam po sebi od prije, kada mi je bili mrsko ustati iz kreveta čitav dan mi je bio mračan, čim sam sebe natjeram da ustanem i obavim najvažnije stvari, odmah se probudim.

Itekako vjerujem da postoji jedna vrsta bolesti ali mnogi se kriju iza toga sa svojim “mrsko mi”.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
medvjed23
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 1006 times
Been thanked: 884 times

Post by medvjed23 »

Jeste. Samo što onaj idiot u videu ne priča o takvim slučajevima, nego o nesretniku koji je zaista bio teško bolestan.
too dark for finding my ground.. and trees.. shiver and sway..
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Slazem se da postoji dosta onih koji se kriju iza toga. Ali treba ipak razlikovati depresiju od “depresije”.
Na kraju krajeva ovaj se ubio tako da mislim da se ipak nije krio iza neceg
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Ovaj Tate je u rangu Hatica i Face samo na malo vecem nivou. Jadan je onaj ko od njega uzima savjete
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

Post by Zagorka »

"Zapad je previse liberalan, dopušta gejeve, ovo ono, treba sve u zatvor, kakva sloboda hodanje na ulici, zabraniti".

Prva zabrana ikad "Molimo vas gospodine da stavite masku".

Isti "Uaaaa mater vam diktatorsku, ukidate mi slobodu da vas slobodno pljujem i kišem u vas zaražen, dole diktatura, oćem slobody kmeeee"
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

medvjed23 wrote: 29 Jan 2023, 16:26 Jeste. Samo što onaj idiot u videu ne priča o takvim slučajevima, nego o nesretniku koji je zaista bio teško bolestan.
A zašto bi prema tom Hollywoodskom glumcu trebalo imati sažaljenje jer je bolestan a ovo je humoristički skeč?

Zamisli desi ti se (ne daj Bože) jedna velika tragedija u životu a na imanje ti slete sa privatnim avionom Harry i Meghan i počnu ti pričati da je i njima teško. Iskreno, bi li ih pljunuo ili bi plakao sa njima?
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 97 times
Been thanked: 219 times

Post by Bosnia_Nord »

insomnia wrote: 29 Jan 2023, 16:06 Ipak je u pitanju bolest. Hemijski disbalans u mozgu. Ne mozes covjeku koga boli zub reci trgni se gke onaj nema po glave pa devera
Istina, ali koji procenat ljudi koji za sebe kažu da su depresivni i koji piju lijekove stvarno imaju hemijski disbalans.
Možda je Andrew ovdje koristio loš primjer jer je Robin stvarno imao problema. Ali depresija je danas postala unosan posao, od onih koji zarađuju pjevajući o depresiji, preko farmaceutske industrije pa naravno do doktora na kraju.

Ne negira ni Andrew depresiju kao hemijski disbalans, ali negira to da samo zato što si malo tužan i osjećaš se depresivno da imaš hemijski disbalans.
Uz to većina ljudi koji su stvarno depresivni, po svojoj vanjštini su suprotni, često nasmijani i veseli, naravno iza toga se krije depresija. A većina onih što se kao zatvara u sobi, gasi svjetla, sluša Billie Eilish, uglavnom je fake.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Sto to mrzis medvjedica? 😂
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

insomnia wrote: 29 Jan 2023, 16:28 Ovaj Tate je u rangu Hatica i Face samo na malo vecem nivou. Jadan je onaj ko od njega uzima savjete
Pa ako sam jadan ako me je stid reći npr. jednom Murizu Memiću “Znaš šta čovječe, i ja sam sjeban kao i ti” onda sam rado jadan.

Razlog zašto je se Robin možda ubio naveo je Tate u istom videu.
Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times

Post by Duh »

i najslobodniji mogu biti mobilisani.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Naseef Mushroom wrote: 29 Jan 2023, 16:35
insomnia wrote: 29 Jan 2023, 16:28 Ovaj Tate je u rangu Hatica i Face samo na malo vecem nivou. Jadan je onaj ko od njega uzima savjete
Pa ako sam jadan ako me je stid reći npr. jednom Murizu Memiću “Znaš šta čovječe, i ja sam sjeban kao i ti” onda sam rado jadan.

Razlog zašto je se Robin možda ubio naveo je Tate u istom videu.
Ma jedno je njegovati neku slobodnu misao, sumnjati u zvanicni narativ i slicno a sasvim drugo uzimati ovog lika za nekakog gurua
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Duh wrote: 29 Jan 2023, 16:35 i najslobodniji mogu biti mobilisani.
Image
Mušan like this
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9529 times
Been thanked: 11268 times

Post by Krokodil Behko »

Uopšte je naslov teme neznalački, ili smišljen da bi se vršio odstrijel raznih kategorija, obično iz reda LGBTIQA+ populacije, mada svaka od ovih posebnosti postoji oduvijek i već je u antičko doba vrlo dobro zadokumentovana.

Liberali su samo odlučili da im daju pravo na postojanje, jer ako su postojali hiljadama godina i bez tog prava... ?

Prvo ćemo pojmiti definiciju
Liberalizam (lat. liberalis ← liber = slobodan, slobodarstvo, slobodoumlje) svjetonazor je koji zagovara smanjenje nadzora države i drugih političkih institucija nad individualnom slobodom pojedinca; politička doktrina koja zagovara demokratske oblike vlasti, političku toleranciju i postupne reforme političkih i društvenih institucija. U ekonomiji zagovara, tradicionalno, načelo laissez faire, tj. nesputano djelovanje slobodnog tržišta i tržišnih zakonitosti te smanjenje prerogativa socijalističke države. Liberalizam je borba građanske klase za slobodu mišljenja i neograničenu slobodu tržišta.

Takođe, ovoforumski liberalizam dopušta autoru teme da postoji i otvara ovakve teme, bez obzira na to što naslov sadrži jednu veoma iritantnu riječ . "zapadni"
Ovo znači da liberalizam nije "naš" i treba ustrijeliti svakog ko se pojavi s tim idejama, a ako je domaći zastranio, ekskomunicirati ga, jebati mu sestru, kamenovati ga a potom baciti niz korićanske stijene.

Niko i nikada nije uspio ništa ovjekovječiti, u beskonačno promjenljivom univerzumu

Ovja pokušaj je osuđen na propast i to unaprijed.
Za nekoliko decenija, ljudi koji će čitati ove postove, grohotom će se smijati i ove "naške vrijednosti" biće u rangu onih pravila za ponašanje žena iz 1890. godine.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Jes. Smijace se lola sa Nisica dok cita ove postove i mijenja ulozak 😁
Post Reply