Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mon wrote: 29 Jan 2023, 21:08
Kod nas najveca vijest, trending
5 policijaca u Memphis TN zaustavili black guy u saobracaju (jer je po njihovim izjavama krivudao) i toliko ga pretukli da je umro sljedeci dan.
Svih 5 policajca su takodje African American..
A ja se zajebah i pogledah snimak
Tuzno.
A ja vozim po 20mph preko limit i pusti me sa warning
medvjed23 wrote: 29 Jan 2023, 17:50
Tu sam, tu sam. Jesi naučio?!
jesam vec maloprije, al moradoh postaviti dva tri pitanja, pa me to prekide.
Sta bi, podje i stade. Ja crno bijelo snimam i kapicu stavio, ko losa... Nesta cirkuzam. Munto malu da svira klavir a ja nesta i da snimimo, nece nema boga. Joj ove djece...
Mon wrote: 29 Jan 2023, 21:08
Kod nas najveca vijest, trending
5 policijaca u Memphis TN zaustavili black guy u saobracaju (jer je po njihovim izjavama krivudao) i toliko ga pretukli da je umro sljedeci dan.
Svih 5 policajca su takodje African American..
Prestrašno
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Sta bi, podje i stade. Ja crno bijelo snimam i kapicu stavio, ko losa... Nesta cirkuzam. Munto malu da svira klavir a ja nesta i da snimimo, nece nema boga. Joj ove djece...
Kuuul
I kamera te voli pravo.
Mogao si i sta od Loše ..pjevate li ikad?
Imaju oni par finih pjesmuljaka. Odo nesta probat.
Ako pogodim sve ove zajebancije
Ko ce pobijedit, kolko ce rushing yards imat, kolko ce najduze loptu napucat itd itd
Dobicu 100 hiljada dolara i suv
Hajmo eagles, morete vi to ugajgulat