Ako ne vidis kazaljku od goriva kako se pomjera kad ga sljustris po gasu krvnicki, to nije auto.
Tacka.
Moderator: Krokodil Behko

Ako ne vidis kazaljku od goriva kako se pomjera kad ga sljustris po gasu krvnicki, to nije auto.

Pa moraš lagano, bona. Ako pređeš brže, strese te ko zemljotres. Odoše bubrezi.spacebound wrote: 30 Jan 2023, 09:55 Joj kad tako vidm nekog sa terencem ide 7 km/h preko lezeceg![]()
O da te hebo on!
Parkiraj ga na pamuk i ne mrdaj. Mrs![]()

Tako je. Kod mene nema auta ispod 3000 kubika. To je minimum.Fuddo wrote: 30 Jan 2023, 10:06 Vidis, to je genearlno nas problem.
Previse smo skromni.
Et, nek ide, nek malo trosi, nek nije ni upadljivo, i zato nas nema nidje. Moramo mijenjat kompletan pristup svemu.
Think big.
I onda cemo bit prvi u svemu.

Pa to ti je psiholosko stanje nacije kojeg se samo rijetki kutarisu.Taare wrote: 30 Jan 2023, 10:14Tako je. Kod mene nema auta ispod 3000 kubika. To je minimum.Fuddo wrote: 30 Jan 2023, 10:06 Vidis, to je genearlno nas problem.
Previse smo skromni.
Et, nek ide, nek malo trosi, nek nije ni upadljivo, i zato nas nema nidje. Moramo mijenjat kompletan pristup svemu.
Think big.
I onda cemo bit prvi u svemu.
Uzmeš 1.6 kalaju, nikad preteći drugo auto.
skoro bio u mercedesovom salonu, kae tip ko da mi pokaže novi model amg-a.
2000 kubika, ostalo elektro motori. Težak ko tuč.
kaem ja njemu, prodaj ga nekoj švapskoj babi da ima kad krene u kupovinu.

Ima ga drug 5008 GT predobro i ogromno autoHAVANA wrote: 30 Jan 2023, 09:52Ma naravno,za to i moze sluziti.Po gradu idiotluk...Al izgleda mocno.Za vozit su svi oni takvi,terensko pravo,das gas ljulja se sav...Probaj 5008 gt ja odusevljen,udobnost i sve top...Kaze cerka kod tebe tamo na lezecim,dje nestadose oni lezeci,sa ovim ih nema...Dao njoj da vozi...Beni wrote: 30 Jan 2023, 09:43
Direktor je imao takvog ubrzo se rijesio ovo je bukvalno auto za farme, vozio sam ga i nije nesto, jest mocan na izgled.![]()

To vozaju oni sto cuvaju area51 stvore se u sekundi sa mitraljezomFuddo wrote: 30 Jan 2023, 09:45Ma to je malesnospacebound wrote: 30 Jan 2023, 09:34 Ovaj ford je najbolji
https://www.autoscout24.de/smyle/detail ... ch-results
Raptora uzmi
Statije
![]()

A i ima jedna druga stvar.Vi ste vani,ne upadate u oci,nije to sad nesta spektakularno nit koga interesuje.U bosni je to malo drugacije.Mrzim da upadam u oci i odudaram od nekih ljudi koji su meni dragi i bliski.Nekako mi taj osjecaj ko kurcenje.Izgubi se bliskost sa dragim ljudima ako si ti sa cayennom a haver ti dodje sa nekim fiat bravom il nesta,konta kako ce dijete na ekskurziju poslat a ti za disk plocice dao koliko je ekskurzija...Ili ovih sto solidno zive i rade al ti ih ono ko s podsmijehom gledas vozi peugeot il ford...Ko sramota naka,slabo,nejako,sirotinjsko...Htio ne htio vremenom si u krugu ljudi koji ti nisu dragi,opterecenih,stranackih,iskompleksiranih...A sa njima mi nije lijepo.Bosna je ovo,nije lithenstajn...A na kraju krajeva nebitno mi je,ne interesuju me previse ni konji ni luksuz.Razumijem ja kad neko voli,imam par drugova koji voze bezveze neka auta al su desetine hiljada maraka dali za trkaca auta i vjecito ulazu u njih i nikad ih vratit nece.Jbg vole to i uzivaju u tome.Nije skupo ako mogu iznijeti to.Sve sto ti godi nije skupo ako mozes platiti.Neka svako radi i vozi sto voli.Tako i treba.Taare wrote: 30 Jan 2023, 10:50 Ev gledam tog pežoa 5008 gt kojeg hvališ. Auto ima 180 ks. Gdje si ti prispio sa 180 ks? Niđe.
da kreneš uz karaulu i da je ispred tebe biciklo, ne bi ga obišo do tuzle jer kalaja od 2+ tone sa 180 ks ne može povući.
Doduše, treba gledat ko govori. Ti bi svakako trebo kakvom dobrom hodži.
jer, ko god daje prednost tamo nekom fordu il nekoj hondi u odnosu na njemačka auta, taj definitivno mora hodži
Ev ja već četiri godine vozam ovog audija sq5. Prije nisam mogo ni zamislit da vozim neš drugo osim mercedesa. I haj, izleti mi jeftino ovaj audi. Bio 38.000. Dok sam skino porez, izašo me 32.000.
I naravno da ga nisam čuvo. I uzeo sam ga da vučem robu.
Znači, to je od prvog dana bilo ubijanje. Nisam pazio je l vruć il hladan, samo gas.
Kad kažem gas, to nije ko kod vas, nego vožnja do maksimuma. Reli, brte. Kod mene su ljudi znali povraćat kad ih provozam.
Ništa. Ide kako ide.
zainatim se da baš vidim koliko će izdržati prije negoli propiša ulje i ode mjenjač.
Odvedem ga tuneru, skinem v-max. Obrtaji vazda u crvenom.
Ništa.
ubijo ga al ga nisam mogo ubit. Stalno puni gas. Ne znam je li bilo dana da nije išao 270 km/h.
toliko navuče.
i tako pređem 150.000 km. Sad na tahu ima 200.000 i ide ko i prvi dan. Neću ga ni prodavat. Neka ga kod mene dok ne umre od starosti
Isto to radio sa drugim autima. Znao sam ubiti motor za hevtu. Recimo bora 1.6 motor crko za sedam dana. I još par tih auta sa malom kubikažom. Svako je propišalo ulje za manje od 10k km.
Tako da, zna se šta se kupuje. Ako ćeš bmw, uzmi benzinjaru. Nećeš sjebat. Mečku dizela. Nećeš sjebat.
Za audi je svejedno. Ljudi imaju milion godina iskustva u reliju. Logično je da prave ekstremno robusna auta.
Ja sam malog audija a3 sa 2.0 motorom tjerao do ludila. Nikad ništa.

Ja cu ti ponoviti.Proslo mi je kroz ruke 4 do 5000 auta.I svakom znam gdje i da li me bolilo i sta.Da ne govorim koliko sam ih ja licno imao.A i ovi drugi su ko licni,moram znati sta ga boli il ga moze zaboliti.To mi diktira hocu li zaraditi 2 milje ili izgubiti na njemu.I znam dobro gdje me bolilo.I mene i druge.Japanac je kvalitetom top.Pisao sam 100 puta.Totalno neiskusan u smislu kvarova na hondi.Nevjerovatan auto.Vw nista spektakularno,izvikano,meni licno totalno neinteresantno...Taare wrote: 30 Jan 2023, 11:07 Nebitno je šta voliš. Bitno je to što tamo nekim francuskim us i japanskim autima daješ prednost u odnosu na njemačka. To je jarane niđe veze.
A i onaj duminjo nije normalan. Hoće da kupi auto koje je napravljeno za domaćice da voze djecu u školu.
Gledaj mu samo forme, isto kutija za cipele.
Ono ću ja prevrnuti na ravnom a kamoli u krivini
Ubijeđen sam da u uputstvu za to auto stoji da ga je zabranjeno vozit kad puše malo jači vjetar![]()

Da ti nas nisi zamijenio za dubai? Prosječan švabo vozi auto staro 10 godina.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest