Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
ironman wrote: 31 Jan 2023, 18:14
Cestitam pobjedniku.
A da si pojednostavio.
Msm sa temom.
Msm kako mislis?
Malo je zbunjujuce
Pa da zada jednostavniju temu..nije sad da cemo okolo ganjat djecu i slikat im ruke..ako sam dobro skontao..
Kontam vise ce bit takmicara sa necim laksim kao temom al opet,kako god hocete..
Pa da zada jednostavniju temu..nije sad da cemo okolo ganjat djecu i slikat im ruke..ako sam dobro skontao..
Kontam vise ce bit takmicara sa necim laksim kao temom al opet,kako god hocete..
krenes od tvog avatara i u brda.. morgenhorn. bio sam u posjeti kod jednog prijatelja. i isli gore.
Bas ti zavidim
Moja trenutno najveca zelja je Alpenstrasse. Krenuti od Bodensee, pa sve do Königsee. Svih skoro 500 km proci, uzeti godisnji i tako od rute do rute 7 -10 danw, u voznji uzivati lagano Ako Bog da srece da bude kako planiram i posluzi zdravlje iduce jeseni. Planina je najljepsa u jesen.
Vidjela sam segmente, magistrala i prolazi ovdje blizu.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
krenes od tvog avatara i u brda.. morgenhorn. bio sam u posjeti kod jednog prijatelja. i isli gore.
Bas ti zavidim
Moja trenutno najveca zelja je Alpenstrasse. Krenuti od Bodensee, pa sve do Königsee. Svih skoro 500 km proci, uzeti godisnji i tako od rute do rute 7 -10 danw, u voznji uzivati lagano Ako Bog da srece da bude kako planiram i posluzi zdravlje iduce jeseni. Planina je najljepsa u jesen.
zelim ti skrooooz da ti se zelja ispuni, a hoce, ja to znam. On ce dati, ja mu zahvalim unaprijed.
samo kazes sebi, bice nam super dok prolazimo pokraj walchensee, kolac jedemo u bad tölz a arthur placa kafu u lindau. i onda ono bude!
ironman wrote: 31 Jan 2023, 18:48
Sugerisao sam zbog masovnijeg ucesca,ne znaci da sam u pravu..
Sad ce rum sa izborom oruzja
ahaaaaa, jasta si. samo si htio da izgubim obraz ovdje pred rajom. izazivam te na dvoboj!
Ovo je eskaliralo brzo
A rjesenje je jednostavno i galantno.
Ti si pobjednik i tvoje se broji.
Zanemari moju nekonstruktivnu kritiku.
A izazov prihvacaam
Idemo parkour
spacebound wrote: 31 Jan 2023, 18:46
Bas ti zavidim
zelim ti skrooooz da ti se zelja ispuni, a hoce, ja to znam. On ce dati, ja mu zahvalim unaprijed.
samo kazes sebi, bice nam super dok prolazimo pokraj walchensee, kolac jedemo u bad tölz a arthur placa kafu u lindau. i onda ono bude!
Hvala
Jao Lindau, bila je jedna solucija i da tu zivimo ali ipak valja za poslovnom prilikom mrvu dalje. Opet ce mi biti blizu. 70km do jezera
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Problem kod ovih fotografija je sto znam ko ih je napravio, na osnovu forumskog opusa, i onda imam ljude koji su mi drazi od drugih, pa bih bio pristrasan.
Zato i ne glasam.
Halalite
Fuddo wrote: 31 Jan 2023, 20:59
Problem kod ovih fotografija je sto znam ko ih je napravio, na osnovu forumskog opusa, i onda imam ljude koji su mi drazi od drugih, pa bih bio pristrasan.
Zato i ne glasam.
Halalite