Moderator: spacebound
Djesi buhtla moja
Hoćeš da ti kpiram tekst i citiram te maloljetne selikvente bi gole provela kroz gradZagorka wrote: 01 Feb 2023, 16:06Mutevelija wrote: 30 Jan 2023, 18:17
Ma šta ja znam sjećam se tvog posta jednog da bi neke tjerala kandzijom kroz grad za neki prestup, a nikako ni to ne pada pod liberalizmom.
Voliš kažnjavanjakoje malo baca na desničarsko krilo.
Jedino sam mogla pisati tebe.
Ili neke što otimaju tuđe slobode na silu.
Zamijenio si teze.
Uzecu doduse s rezervom jer se tog dijela ne sjecam.
Nije Allah reisulemaZagorka wrote: 01 Feb 2023, 16:04Mutevelija wrote: 30 Jan 2023, 18:15
Islamska zajednica nije potpisala ugovor sa državom a o tome sutimo dok dvije zajednice vjerske jesu
Nije li to neka vrsta diskriminacije?
Reisulema i Allah su sinonimi ? Neko ti brani bilo koju vrstu religijskog obreda ?
Brani ti da se na popisu izjasnis kao musliman ?
Napadaju hadzije tako da ih buljuk policije mora čuvati ?
Nose transparente i skandiraju: "ubij ubij hadžijuuuu".
Ne ide ti ovo u prilog.
Ispadaš tupav.
Nije cilj da guramo na zor da smo u pravu.
Time nekad šaljemo sliku o sebi da ne znamo elementarne činjenice i da nam ništa nije jasno.
Bolje je ćutati.
Zagorka wrote: 01 Feb 2023, 16:23 Joj al si me skonto. Krindž je riječ koju odavno koriste svi koni su na internetu, kao i bumer (to si recimo ti), incel (nisi ni to daleko) itd.
Kako rekoh, jezik je fluidna kategorija.
Ako sam koga kandžijala digli ste mi tlak i zasluzili sigurno.
Tvoju kategoriju bezbeli.
Ali inace moje stavove formiram prema tome da ostavim dojam na tebe i slicne.
Nema šta liberalni, dobro slagao sam da bi kandzijala samo bi provela gole maloljetnike i otkrile identitetZagorka wrote: 03 Jan 2016, 23:22 Glasala za br 3. Sve objaviti,slike im na bandere nalijepiti. Ko nekad provesti gole kroz grad. Gori su oni sto skrivaju zlo,nema razlike od onih sto ga cine.
Iziđite na ceste i tražite prava.Mutevelija wrote: 01 Feb 2023, 16:21Nije Allah reisulemaZagorka wrote: 01 Feb 2023, 16:04
Reisulema i Allah su sinonimi ? Neko ti brani bilo koju vrstu religijskog obreda ?
Brani ti da se na popisu izjasnis kao musliman ?
Napadaju hadzije tako da ih buljuk policije mora čuvati ?
Nose transparente i skandiraju: "ubij ubij hadžijuuuu".
Ne ide ti ovo u prilog.
Ispadaš tupav.
Nije cilj da guramo na zor da smo u pravu.
Time nekad šaljemo sliku o sebi da ne znamo elementarne činjenice i da nam ništa nije jasno.
Bolje je ćutati.
Što se ne može klanjati dZumma na radnom mjestu, zato što nije potpisan ugovor države i iz
A tim ugovorom poslodavci bi bili obavezni sa to sprovode iako ne bi opet neki kao i sad kad je NPR u pitanju godišnji.
Kako rekoh, zamjena teza.Mutevelija wrote: 01 Feb 2023, 16:29Zagorka wrote: 01 Feb 2023, 16:23 Joj al si me skonto. Krindž je riječ koju odavno koriste svi koni su na internetu, kao i bumer (to si recimo ti), incel (nisi ni to daleko) itd.
Kako rekoh, jezik je fluidna kategorija.
Ako sam koga kandžijala digli ste mi tlak i zasluzili sigurno.
Tvoju kategoriju bezbeli.
Ali inace moje stavove formiram prema tome da ostavim dojam na tebe i slicne.Nema šta liberalni, dobro slagao sam da bi kandzijala samo bi provela gole maloljetnike i otkrile identitetZagorka wrote: 03 Jan 2016, 23:22 Glasala za br 3. Sve objaviti,slike im na bandere nalijepiti. Ko nekad provesti gole kroz grad. Gori su oni sto skrivaju zlo,nema razlike od onih sto ga cine.
Skrenuli smo sa teme tačno je, ja sam prvi rekao nisi toliko liberalna, jer ovakvo postupanje nisu liberalne vrijednosti za koje nekad kao deklariras se.Zagorka wrote: 01 Feb 2023, 16:33Kako rekoh, zamjena teza.Mutevelija wrote: 01 Feb 2023, 16:29
Nema šta liberalni, dobro slagao sam da bi kandzijala samo bi provela gole maloljetnike i otkrile identitet
Ustajem za ljude kojima se čini zlo, namjerno i svjesno.
I protiv sistema koji ih štiti, skriva, dopušta da se izvuku.
Da li je tebi uopće jasno o čemu je tema ?
Iz navedenog se ne zaključuje.
Ajde probaj još jednom.