Kad vozis i guzis ne pij.Krokodil Behko wrote: 01 Feb 2023, 16:52
Kad smo već kod oraha i "njega", jel i orahovača dobra msm da dobro stoji, kao i jezgra oraha?

Moderator: VIP
Kad vozis i guzis ne pij.Krokodil Behko wrote: 01 Feb 2023, 16:52
Kad smo već kod oraha i "njega", jel i orahovača dobra msm da dobro stoji, kao i jezgra oraha?
HAVANA wrote: 01 Feb 2023, 17:08Kad vozis i guzis ne pij.Krokodil Behko wrote: 01 Feb 2023, 16:52
Kad smo već kod oraha i "njega", jel i orahovača dobra msm da dobro stoji, kao i jezgra oraha?![]()
Svi pričaju tu priču.
Brt istina.
Svaka čast brt, tako treba, a ne ko Havana.
Treba.
Mi smo onu od 2 litra zvali dvoguza
Ja to malo drugacije. Da duze pijem tu noc to je u 90% slucajeva ako je tambura, klopa, pice... A ovo izlasci tu plafon 6,7 piva i ako zaglavim. A i kad pijem do ujutru ako sviram itd ne sjecam se kad sam se bas napio, mezi, pij, jedi, pjevaj i abuba... Nikakva ludila, mijesanja alkohola, belaji itd... Samo fino drustvo i fina atmosfera, ostalo jok... Ne moram 2 mjeseca nista popit ako nema to sto mi pase i odmara me... Malo sam ja starinski
Loza sve lijeci. Materin recept. Sta god je metni obloge, gargaraj, smrkni, namazi...
Sta je imam pricat. Nekad i po 2,3 mjeseca ne okusim a nekad zaredam 10,15 dana... Zavisi ko, gdje i sta... Nek svako sebi probere. Nikako il nekako. Recept za sve u zivotu je ne pretjeruj ni u cemu.
Tako je.HAVANA wrote: 01 Feb 2023, 19:09 A i jebo zivot na note. I nako mi je red, rad i disciplina stalno. Mora malo covjek dusom dahnut. Neko seta i bere cvijece a neko zapjeva i popije.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests