Sta je zivot bez hira
Nemam odgovor,madridista od kad znam za sebe.

Znaci titula vec u vitrini.Krokodil Behko wrote: 01 Feb 2023, 23:08 Uz ovakvu igru, možemo odmah proglasiti šampiona.
Fluidno, nezaustavljivo, lijepo. Možda nema sve u jedan, kako je bilo kod Messija, ali Gavi i Pedri skupa vrijede i malo više. Pedriju treba tako malo prostora, za razne ćarolije.

ironman wrote: 01 Feb 2023, 23:20Znaci titula vec u vitrini.Krokodil Behko wrote: 01 Feb 2023, 23:08 Uz ovakvu igru, možemo odmah proglasiti šampiona.
Fluidno, nezaustavljivo, lijepo. Možda nema sve u jedan, kako je bilo kod Messija, ali Gavi i Pedri skupa vrijede i malo više. Pedriju treba tako malo prostora, za razne ćarolije.
Ja bi sacekao kraj sezone.
Sjecas se prosle godine u ovo vrijeme i kako zavrsi ..![]()

Znas ti dobro kako si pricao ,pogotovu u Lp.Krokodil Behko wrote: 01 Feb 2023, 23:28ironman wrote: 01 Feb 2023, 23:20
Znaci titula vec u vitrini.
Ja bi sacekao kraj sezone.
Sjecas se prosle godine u ovo vrijeme i kako zavrsi ..![]()
A šta je bilo, prošle godine u ovo vrijeme?

A evo me Malboro. znas da ja naletim svake prestupne
Moja misija je ovdje ispunjena

pa kak o igramo valjda će bitit

Mala_Mu wrote: 02 Feb 2023, 00:15 Zanimljivo da Barca dozivljava Deja vu
I opet u glavnoj ulozi Tebas. Kako je nekada davno bio protiv registracije Messija i na sve nacine pokusavao zaustaviti sada isto radi i Gaviju. Vec je najavio zalbu.
Stakor.

Da, ali svo vrijeme je igrao kao clan omladinske ekipe.Krokodil Behko wrote: 02 Feb 2023, 01:13Mala_Mu wrote: 02 Feb 2023, 00:15 Zanimljivo da Barca dozivljava Deja vu
I opet u glavnoj ulozi Tebas. Kako je nekada davno bio protiv registracije Messija i na sve nacine pokusavao zaustaviti sada isto radi i Gaviju. Vec je najavio zalbu.
Stakor.
Pas zar nije potpisao novi ugovor na jesen, uz milijardu eura odštete?

Mala_Mu wrote: 02 Feb 2023, 09:36Da, ali svo vrijeme je igrao kao clan omladinske ekipe.Krokodil Behko wrote: 02 Feb 2023, 01:13
Pas zar nije potpisao novi ugovor na jesen, uz milijardu eura odštete?
Nisu ga mogli registrovati zbog navodnog krsenja financijskog fer pleja. La Liga tako odlucila
Tek sad kad je sud presudio u korist Barce registrovali su ga u prvi tim. I na tu odluku suda Tebas se misli zaliti.
p.s. Sestica mu dobro stoji.![]()
He has also said that if the Catalonia region became independent from Spain, then its football teams, including FC Barcelona and RCD Espanyol, would not be allowed to compete in the Spanish football leagues.

Ama kad si ti postao toliki culerdes ?Krokodil Behko wrote: 02 Feb 2023, 17:41 Realov medij Marca i Betis žale se na neregularan gol, jer nije faul izveden s mjesta na kojem je počinjen.
Ali ipak jeste