Tako sam i mislio da ce biti tvoj odgovor..Chan wrote: 01 Feb 2023, 22:17 Ma 2 godine ubijate u pojam sa istim pričama i glupostima. I Bogu ste dosadili.
Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Moderator: Krokodil Behko
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1741 times
- Status: Offline
Re: Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Vragolasto..

- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Ovo na moj račun? Msm, jedini sam koji je spomenuo ovce, tak da ne može biti na nečiji osim moj.Julia-Klara wrote: 01 Feb 2023, 11:33 a eto, vidis da svako malo aktiviraju, da nam kazu da smo ovcice![]()
hajd, ako im je tako lakse![]()
Prvo, ja nisam klasični antivakser.
Jarane, postoje ugrožene kategorije za koje korona predstavlja ozbiljnu bolest i naravno da pozdravljam cijepljenje istih, nebitno koje životne dobi.
Kada su izbacili prva cjepiva, bio sam među prvima koji su slavili to naučno dostignuće.
Zašto?
Zato što sam i prije korone pisao o jadu i čemeru u kojem se nalaze bh ali i eu bolnice i da bi nagli dolazak velikog broja ljudi sa respirativnim problemima doveo do kolapsa zdravstvenog sistema.
I onda se desilo ono što me navelo na kritiku svih tih mjera. Da, uvijek kritikujem sve u kompletu, a ne samo vakcine.
među svim tim ljudima koji su vodili borbu protiv pandemije, itekako je bilo onih koji su vođeni idejom za vlastito bogaćenje.
Msm, nema potrebe da se lažemo. Isti ti ljudi su nametali umobolne mjere kako bi, bukvalno, prisilili ljude da se vakcinišu.
uslovljavanja, restrikcije, nametanje griznje savjesti, itd.
sjetimo se samo parola upućenih djeci poput one da se moraju vakcinisati kako ne bi ubili babu i djeda.
Policijski sat, distanca, obavezne maske i sl. gluposti. Istovremeno cure informacije da su iste te osobe koje su nametale te umobolne mjere iz dana u dan slavile na partijima i prosto ih je bolio kar za te mjere.
da ne govorim o tome kako su ti potezi uništili svjetsku ekonomiju od koje se još uvijek nije oporavila.
Da je sve to prenapuhano govori i činjenica da u zemljama u kojima nije bilo tih nametanja nije došlo do značajnih posljedica.
neke su prošle daleko bolje od zemalja u kojima si imao rigorozne mjere.
Za mene lično mjere nisu postojale. Na vrijeme su nabavljene potvrde, pasoši i ostala sranja. Jednostavno, ja sam živio, putovao i uživao u polupraznim cestama, restoranima i plažama.
žao mi je onih koji su najebali, a pogotovo onih koji su nasjeli na sve te priče i zbog istih otišli na živcima.
Svi mi se morete obratit
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21800 times
- Been thanked: 19851 times
idi lezi nbolan
500 rečenica u ponoć
ajd biži
al ev ti srce
dobar si lik nemoj hatoriti ništa do ranije
500 rečenica u ponoć
ajd biži
al ev ti srce

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21800 times
- Been thanked: 19851 times
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14344 times
- Been thanked: 9938 times
Nije tebi ba, samo mi je bilo smijesno ovo za ovce.Taare wrote: 02 Feb 2023, 00:34Ovo na moj račun? Msm, jedini sam koji je spomenuo ovce, tak da ne može biti na nečiji osim moj.Julia-Klara wrote: 01 Feb 2023, 11:33 a eto, vidis da svako malo aktiviraju, da nam kazu da smo ovcice![]()
hajd, ako im je tako lakse![]()
Prvo, ja nisam klasični antivakser.
Jarane, postoje ugrožene kategorije za koje korona predstavlja ozbiljnu bolest i naravno da pozdravljam cijepljenje istih, nebitno koje životne dobi.
Kada su izbacili prva cjepiva, bio sam među prvima koji su slavili to naučno dostignuće.
Zašto?
Zato što sam i prije korone pisao o jadu i čemeru u kojem se nalaze bh ali i eu bolnice i da bi nagli dolazak velikog broja ljudi sa respirativnim problemima doveo do kolapsa zdravstvenog sistema.
I onda se desilo ono što me navelo na kritiku svih tih mjera. Da, uvijek kritikujem sve u kompletu, a ne samo vakcine.
među svim tim ljudima koji su vodili borbu protiv pandemije, itekako je bilo onih koji su vođeni idejom za vlastito bogaćenje.
Msm, nema potrebe da se lažemo. Isti ti ljudi su nametali umobolne mjere kako bi, bukvalno, prisilili ljude da se vakcinišu.
uslovljavanja, restrikcije, nametanje griznje savjesti, itd.
sjetimo se samo parola upućenih djeci poput one da se moraju vakcinisati kako ne bi ubili babu i djeda.
Policijski sat, distanca, obavezne maske i sl. gluposti. Istovremeno cure informacije da su iste te osobe koje su nametale te umobolne mjere iz dana u dan slavile na partijima i prosto ih je bolio kar za te mjere.
da ne govorim o tome kako su ti potezi uništili svjetsku ekonomiju od koje se još uvijek nije oporavila.
Da je sve to prenapuhano govori i činjenica da u zemljama u kojima nije bilo tih nametanja nije došlo do značajnih posljedica.
neke su prošle daleko bolje od zemalja u kojima si imao rigorozne mjere.
Za mene lično mjere nisu postojale. Na vrijeme su nabavljene potvrde, pasoši i ostala sranja. Jednostavno, ja sam živio, putovao i uživao u polupraznim cestama, restoranima i plažama.
žao mi je onih koji su najebali, a pogotovo onih koji su nasjeli na sve te priče i zbog istih otišli na živcima.
U sustini prebacujemo jedni drugima da smo ovce, da ne zelimo da neko upravlja nasim zivotima ili odlucuje za nas, a u biti upravo to radimo i dopustamo. Svi! Sa obje strane!
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Sutra cu procitat cijeli post, dosla sam da galamim na Chana sto jos nije lego

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Ostav tu jabuku i lezi spavaj, u 5 moras ustatChan wrote: 02 Feb 2023, 00:37 idi lezi nbolan
500 rečenica u ponoć
ajd biži
al ev ti srce![]()

- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 23614 times
- Been thanked: 10210 times
Često sam razmišljala i tokom pandemije i poslije, kako bi se situacija razvijala da su djeca bila u ugroženoj kategoriji...ironman wrote: 01 Feb 2023, 18:51 Vakcina pomaze vakcinisanom da se lakse nosi sa virusom.
Prenos uopce nije tema.
Ne postoji antiviralni lijek za bilo koju virusnu bolest koji ce sprijeciti prenos.
Zasto se djeca vakcinsu protiv ospica a onda opet redovno imamo epidemije?
Kad je bolest u pitanju poslusam ljekara a ne shamana ili glas iz svemira.
U ovom slucaju WHO kao vrh onoga sto medicina u ljudskoj vrsti danas moze ponuditi.
Imam razumijevanje za ljude koji se plase vakcine iz nebitno kojih razloga ali nemam.razumijevanje za moram reci neko stupidno likovanje " prezivio sam a nisam se vakcinisao"... zasto?
Zato sto je vecina antivaxera u primeu zivota..najboljim godinama kad je imuni sistem najjaci.
Nisam vidio djedove i nene da hrle sa plakatima " necu se vakcinisati"..
I tu..u tome se ogleda sebicnost onih zdravih koji su dizali paniku protiv vakcina .
Jer najugrozenija kategorija su bili stariji i bolesni..pa su se antivaxeri pretpostavljam vodili logikom " ko ih shisha stari su ionako"..
Ne znam samo koliko bi ih okolo trcalo i protestvovalo protiv vakcina da su ne daj Boze najugrozenije bile kategorije do 16 godina npr..
Ponavljam ovu kritiku na racun antivaxera pisem za one medju njima koji su zdravi i bez ikakvih zdravstvenih tegoba a odbili su vakcinu iz za mene sumanutih teorija zavjere..
Mada i dalje mi je nevjerovatno da se u 2023 nekome treba objasnjavati da se kad je u pitanju bolest treba konsultovati ljekara a ne vracha ili Muldera iz X filesa .
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9532 times
- Been thanked: 11272 times
Naravno. Kad si veliki i ugledan, možeš svoje pare štampati ko novine i opet neće gubiti na vrijednosti.
Amerikanci već 100 godina nemaju konkurenciju, a Kinezi nek pričaju šta hoće.
Uostalom, ne postoje te količine zlata, kojima bi se mogle pokriti sve vrijednosti svjetske ekonomije i svjetske imovine.
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Dolar ima pokriće u nafti, plus najjača ekonomija sa ogromnim tržištem.
Nema toga ko ne poželi da uzme dio tog kolača.
Nema toga ko ne poželi da uzme dio tog kolača.
Svi mi se morete obratit
- ina
- Mjesečarka
- Has thanked: 4957 times
- Been thanked: 6784 times
Ili pustimo zamah čak i prirodnoj selekciji pa neka prežive najjači. U suprotnom mi jaki (koji već imamo i previše) pocrkati ćemo od gladi.najugrozenija kategorija su bili stariji i bolesni..pa su se antivaxeri pretpostavljam vodili logikom " ko ih shisha stari su ionako"..
Svijest ima sidrište.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
@Taare, procitala sam sve sto si napisao, i uglavnom se slazem sa svim recenim. 

- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3718 times
- Been thanked: 6813 times
Prije godinu dana se umiralo masovno od nje..
a od Maja u Austriji nece vise biti priznata kao bolest...
znaci, nece postojati..
a od Maja u Austriji nece vise biti priznata kao bolest...
znaci, nece postojati..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1360 times
- Been thanked: 1638 times
Zašto je zlato vredno i koja je njegova vrednost?Krokodil Behko wrote: 02 Feb 2023, 10:01
Naravno. Kad si veliki i ugledan, možeš svoje pare štampati ko novine i opet neće gubiti na vrijednosti.
Uostalom, ne postoje te količine zlata, kojima bi se mogle pokriti sve vrijednosti svjetske ekonomije i svjetske imovine.
Pogled Joca Vujičića
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9532 times
- Been thanked: 11272 times
Sioux wrote: 02 Feb 2023, 11:17Zašto je zlato vredno i koja je njegova vrednost?Krokodil Behko wrote: 02 Feb 2023, 10:01
Vrijedno je zato što je rijetko, a rijetko je zato što je teško.
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
Plemenito.Sioux wrote: 02 Feb 2023, 11:17Zašto je zlato vredno i koja je njegova vrednost?Krokodil Behko wrote: 02 Feb 2023, 10:01
Vragolasto..

- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3718 times
- Been thanked: 6813 times
Ne hrdja, rijetko je i vole ga ljudi..Sioux wrote: 02 Feb 2023, 11:17Zašto je zlato vredno i koja je njegova vrednost?Krokodil Behko wrote: 02 Feb 2023, 10:01
inace nije ni za sta..

Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Grupno misljenje je svjesno propagirano u kompletnoj vjezbi (poslusnosti), a znamo da je propaganda bila brutalna. Sada polako izlazi istina, npr. da su silni fakt-chekeri bili placeni od farmaceutskih korporacija, nemaju veze s vakcinologijom i razlicitih su osnovnih zanimanja. Mene je od prvog trenutka proganjala misao da smo u ratu i to globalnom, od nacina na koji su se prebrojavali umrli do zakljucavanja, pustih ulica, dnevnih izvjestaja i toga da su svi u cijelom svijetu prenosili identicne vijesti. Prvih par mjeeci sam se i ja plasila, ali me mucilo to sto nista nije imalo smisla. Onda sam pocela proucavati sta se desava i koristila sam svaki slobodan trenutak za to. Od istorijata mRNA i rezultata testiranja na zivotinjama, preko istorijata farmaceutskih korporacija do pozadine politicke globalne scene. Nekad pomislim da bi mi bilo lakse da nekih stvari nisam postala svjesna, bi sigurno.

Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
Pa da na ljude je vise utjecalo to psiholski, plase te sa svih strana zato i kazu strah je najace oruzije.. parave od tebe zamorca i jos je smijes svojom glavom razmisljati.. ma sve jebto vjestacki uradjeno sa tim nekim planom.. sad kad vrais film zar nije smjesno ta prica sa sismisem..koju su toliko gurali kroz vijesti..Lavlje_srce wrote: 02 Feb 2023, 13:02Grupno misljenje je svjesno propagirano u kompletnoj vjezbi (poslusnosti), a znamo da je propaganda bila brutalna. Sada polako izlazi istina, npr. da su silni fakt-chekeri bili placeni od farmaceutskih korporacija, nemaju veze s vakcinologijom i razlicitih su osnovnih zanimanja. Mene je od prvog trenutka proganjala misao da smo u ratu i to globalnom, od nacina na koji su se prebrojavali umrli do zakljucavanja, pustih ulica, dnevnih izvjestaja i toga da su svi u cijelom svijetu prenosili identicne vijesti. Prvih par mjeeci sam se i ja plasila, ali me mucilo to sto nista nije imalo smisla. Onda sam pocela proucavati sta se desava i koristila sam svaki slobodan trenutak za to. Od istorijata mRNA i rezultata testiranja na zivotinjama, preko istorijata farmaceutskih korporacija do pozadine politicke globalne scene. Nekad pomislim da bi mi bilo lakse da nekih stvari nisam postala svjesna, bi sigurno.![]()
Vragolasto..

-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
Meni je pranje ulica i haustora bilo prestrašno vidjeti na pocetku pandemije, kao i kazna prosjaku za nenosenje maske vani.
WHO tvrdi, da danasnja populacija od 90% je dovoljno imuna, te se planira ukinuti status pandemije do kraja marta.
Kina je izuzetak.
Osobno ne razumijem jos uvijek prisutan bijes cijepljenih ka necijepljenima, a isti nikome ne pametuju.
WHO tvrdi, da danasnja populacija od 90% je dovoljno imuna, te se planira ukinuti status pandemije do kraja marta.
Kina je izuzetak.
Osobno ne razumijem jos uvijek prisutan bijes cijepljenih ka necijepljenima, a isti nikome ne pametuju.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"