Mutevelija wrote: 03 Feb 2023, 18:26Dok bude stigao i ozdraviti cu
Ali čudno ovako mala temperatura ali konstantna i malo groznice
Pa da imaš
Moderator: VIP

Mutevelija wrote: 03 Feb 2023, 18:26Dok bude stigao i ozdraviti cu
Ali čudno ovako mala temperatura ali konstantna i malo groznice

Krpojed

Pa kako su te spasili

A ne znam. Bilo je zestoko. Znam da su me vezali kako ne bih iscupala sve na sebi i u sebi. Ne sjecam se srecom..

Mutevelija wrote: 03 Feb 2023, 19:27 Pa šta ja znam nemoć groznica, sad dosada, more malo i kolege što sam introvert što se ne ženimKolegice nabacuju svoje kćerke et

Ma nema jednu nabacuju smaraju a rodica, druga me nervira, eto umazena radi sa mamom u firmi.Shadow wrote: 03 Feb 2023, 19:31Mutevelija wrote: 03 Feb 2023, 19:27 Pa šta ja znam nemoć groznica, sad dosada, more malo i kolege što sam introvert što se ne ženimKolegice nabacuju svoje kćerke et
Lezi i odmaraj. Pusti muziku..
A pusti i kolege.
Cuj nabacujupa ima li ijedna da ti je zapala za oko?

Mutevelija wrote: 03 Feb 2023, 19:41Ma nema jednu nabacuju smaraju a rodica, druga me nervira, eto umazena radi sa mamom u firmi.Shadow wrote: 03 Feb 2023, 19:31
Lezi i odmaraj. Pusti muziku..
A pusti i kolege.
Cuj nabacujupa ima li ijedna da ti je zapala za oko?
Pojača mašinu i ja kao pomoćni radnik moram trčat usluzivat da bi nabila palete da upakuje sto vise dok budala i sama pakuje.
Nekako je nezastnaa ja sve gor dol sipam proizvod pakujem lijepim kutije, ona isto lijepi kutije pakuje, dok ostali koji rade ne rade toliko kao ona.
Hoće da se dokaze a niko joj ne cijeni, haj to al i mene slomi
Srecom ne radim vise sa njom, ali se svađamo, dozivljava me kao mlađeg brata![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

SAtra se ona za svoju guzicu da ima vecu platu ali dzaba joj koliko god da uradiShadow wrote: 03 Feb 2023, 19:45Mutevelija wrote: 03 Feb 2023, 19:41
Ma nema jednu nabacuju smaraju a rodica, druga me nervira, eto umazena radi sa mamom u firmi.
Pojača mašinu i ja kao pomoćni radnik moram trčat usluzivat da bi nabila palete da upakuje sto vise dok budala i sama pakuje.
Nekako je nezastnaa ja sve gor dol sipam proizvod pakujem lijepim kutije, ona isto lijepi kutije pakuje, dok ostali koji rade ne rade toliko kao ona.
Hoće da se dokaze a niko joj ne cijeni, haj to al i mene slomi
Srecom ne radim vise sa njom, ali se svađamo, dozivljava me kao mlađeg brata![]()
Aha..znaci dzaba sto se satra oko tebe djevojka, ne djasvi ti se![]()
Cekaj princezuuu![]()

Fuddo wrote: 03 Feb 2023, 14:06 Jojjjjj…
Jeboti seljaka cojeka
Uspio sam se i pobit s nekim celom
En, krvosrk nece da prica sa mnom
Al dobio sam 5 milja u kazinu, dacu joj pola

Nece to dugo stajat. Ode to. Moj jaran zamijenio 9m2 za kucu na mejtasu, napravio ko rezidenciju i izdo konzulatu za 3200...A dao 120000 za tih 9m2 ima i 15 godina... Sad ovde vuce rentu a vrijedi 500 milja salom... A od 9m2 kreno...Dori wrote: 03 Feb 2023, 19:50Evo prilike….7m2![]()
https://www.nekretnine-myspace.com/nekr ... q5o6hZbcxk
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
oooop frajeru, sta ima, jesi dobar? mi se pitali gdje si nestao.HAVANA wrote: 03 Feb 2023, 21:19Nece to dugo stajat. Ode to. Moj jaran zamijenio 9m2 za kucu na mejtasu, napravio ko rezidenciju i izdo konzulatu za 3200...A dao 120000 za tih 9m2 ima i 15 godina... Sad ovde vuce rentu a vrijedi 500 milja salom... A od 9m2 kreno...Dori wrote: 03 Feb 2023, 19:50
Evo prilike….7m2![]()
https://www.nekretnine-myspace.com/nekr ... q5o6hZbcxk

Očega je?HAVANA wrote: 03 Feb 2023, 21:31 Pojeo sam misteriju. Ko god dodje u palmu nek naruci misteriju. Njami.

Users browsing this forum: HAVANA and 19 guests