Spanking (lupanje po guzi)
Moderators: spacebound, Duminjo
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3608 times
- Been thanked: 6619 times
- Status: Offline
-
- Na probnom
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Re: Spanking (lupanje po guzi)
Samo bih da dodam da nisam neko ko je u BDSM fazonu (nemam nista protiv toga naravno, samo cisto da naglasim hah). Posto, barem ljudi u inostranstvu to svrstavaju u posebnu kategoriju, i odvajaju od bdsm aspekta, jer se vecina stvari koje ljudi iz BDSM sfere rade, ovde se ne primenjuju (osim tog jednog aspekta). Pa eto mene zanima ima li ljudi sa nasih prostora koji su "spankosi ili ti spankomaniMutevelija wrote: 04 Feb 2023, 23:31 Pa što god se svidja partnerima ali moraju pregovarati o granicama i safe wordu , mora biti pristanak i dogovor submisivne i dominantne osobe .
Mnogi BDSM miješaju sa maltretiranjem i zlostavljanjem.
Sadomazohizam ne mora biti ni fizičke prirode.
-
- Na probnom
Ne vidim sta je tu toliko nenormalno, ako su ostale aktivnosti ukljucene, zamisli ovo samo kao neki extra bonus, ili dodatak uz sve postojeceHAVANA wrote: 04 Feb 2023, 23:01 Guzi li se iko vise normalno? Sta je ovo vako. Ne znas vise ni ko je musko a ko zensko, dje se sta mece i kako se treba raditi.
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1741 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Vragolasto..

- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3608 times
- Been thanked: 6619 times
Udri Mujo..
po necemu se udarati mora..
po necemu se udarati mora..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3832 times
- Been thanked: 3539 times
Tako su jednom pubertetliji roditelji našli časopise gdje se bičuju i za kaznu otac sina po običaju kajšem po guzici.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3832 times
- Been thanked: 3539 times
Je li ovako?HAVANA wrote: 04 Feb 2023, 22:58 Citav zivot sam sanjo da me neko potrbusi preko kolena i nalupa po guzi. Divno. Bas uzbudljivo.

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1600 times
- Been thanked: 2992 times
- Status: Online
Imaš sm, sta je spanking nego nanošenje lagane boli zbog cilja erotskog uzbudjivanja, a i poniženje je dakle sadomasoisamBranko92 wrote: 05 Feb 2023, 00:00Samo bih da dodam da nisam neko ko je u BDSM fazonu (nemam nista protiv toga naravno, samo cisto da naglasim hah). Posto, barem ljudi u inostranstvu to svrstavaju u posebnu kategoriju, i odvajaju od bdsm aspekta, jer se vecina stvari koje ljudi iz BDSM sfere rade, ovde se ne primenjuju (osim tog jednog aspekta). Pa eto mene zanima ima li ljudi sa nasih prostora koji su "spankosi ili ti spankomaniMutevelija wrote: 04 Feb 2023, 23:31 Pa što god se svidja partnerima ali moraju pregovarati o granicama i safe wordu , mora biti pristanak i dogovor submisivne i dominantne osobe .
Mnogi BDSM miješaju sa maltretiranjem i zlostavljanjem.
Sadomazohizam ne mora biti ni fizičke prirode.![]()
Bondage -vezivanje D -dominacija
S M sadomazohizam
Ma to je još ljudi prisutno samo nije u samoj kategoriji, kad žena zagrebe muškarca noktima rokom snošaja, kad ga obgrli i zagrebe noktima da obilježi da je njen, ili kad on nju ugrize za vrat.
Da se zna ko je cij partner.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik
Kaiš po guzicu u djetinjstvu izazove da osoba to kasnije voli, jer mozak ne može da procesuise to u djetinjstvu pa ispolji se u pubertetu.Naseef Mushroom wrote: 05 Feb 2023, 01:37 Tako su jednom pubertetliji roditelji našli časopise gdje se bičuju i za kaznu otac sina po običaju kajšem po guzici.
Koliko je bilo nasilja nad djecom prije 30 40 godina, eh ta djeca kasnije odrastu sa vole to.
Vanila je sex ono što havana govori mada seksolozi kažu da to treba začiniti raznim igrarijama.
Kažu dosadi.
Spanking je poniženje i odatle dolazi to erotsko uzbuđenje
Što je dio BDSM- a potkategorija.
Najbitnije je kasnije da ima aftercare sa taj dominantni pokaže ljubav prema toj osobi što ju kažnjava. To je za njeno dobro ,sto ju je kaznio, a i ona to sama prihvata pa ima to u filmu Secretary , većinom submisivan sam trči prema dominantnom, sto dominantnu osobu stavlja u povoljnu poziciju i daje joj moć.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2645 times
- Been thanked: 22226 times
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9627 times
- Been thanked: 16188 times
Ne voli svako misionarsku i jos dvije, tri poze i tako citav zivot.HAVANA wrote: 04 Feb 2023, 23:01 Guzi li se iko vise normalno? Sta je ovo vako. Ne znas vise ni ko je musko a ko zensko, dje se sta mece i kako se treba raditi.
I ne znam sta je problem pricati o tome.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- HAVANA
- Pituljica
Pa pricamo. Meni je to bolesno i sta cu sad. Cuj da bicujem zenu il ona mene. Samo vi, neka hvala. Radje cu i to bit u sta me ti svrsta.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9627 times
- Been thanked: 16188 times
Nema potrebe da tako pricas i iscudjavas se, svako ima svoj ukus i okidace. I sve sto je na dobrovoljnoj bazi i svidja se svim ucesnicima je ok.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4266 times
- Been thanked: 3186 times
Ohospacebound wrote: 05 Feb 2023, 07:05 Ne voli svako misionarsku i jos dvije, tri poze i tako citav zivot.
I ne znam sta je problem pricati o tome.

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- HAVANA
- Pituljica
Pa dobro mozemo onda i prosiriti temu ima i onih sto vole pisati i srati jedno po drugom,vodati ko cuku...Seksi pravo,nek citaju djeca i omladina,nemojmo se cuditi...Sve je to normalno,svakako su nam okupirali medijski prostor raznorazni ljudi sa psihickim problemima...Sto ne bi bilo potrebe,kako on napise da mu je to dobro pravo ja napisem da pisam u wc skoljku ,jok na zenu...Da se bijem samo kad se branim ili imam razlog,nikako u izljevima emocija...Sama ta emocija je meni licno bolesna i vuce korijene iz necega al haj da ne seremo dalje...Nek se bicuju.spacebound wrote: 05 Feb 2023, 08:01 Nema potrebe da tako pricas i iscudjavas se, svako ima svoj ukus i okidace. I sve sto je na dobrovoljnoj bazi i svidja se svim ucesnicima je ok.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
-
- Na probnom
Mene npr nikad nisu tukli, pa opet kao mali sam imao interesovanje ka tome. Sad ja ne gledam sebe kao nekog mnogo dominantnog lika, i npr nekad volim i kada se zamene uloge, tipa kao neki power play. Naravno sve kako se partneri dogovore, postave se granice koje se ne prelazeMutevelija wrote: 05 Feb 2023, 04:13Kaiš po guzicu u djetinjstvu izazove da osoba to kasnije voli, jer mozak ne može da procesuise to u djetinjstvu pa ispolji se u pubertetu.Naseef Mushroom wrote: 05 Feb 2023, 01:37 Tako su jednom pubertetliji roditelji našli časopise gdje se bičuju i za kaznu otac sina po običaju kajšem po guzici.
Koliko je bilo nasilja nad djecom prije 30 40 godina, eh ta djeca kasnije odrastu sa vole to.
Vanila je sex ono što havana govori mada seksolozi kažu da to treba začiniti raznim igrarijama.
Kažu dosadi.
Najbitnije je kasnije da ima aftercare sa taj dominantni pokaže ljubav prema toj osobi što ju kažnjava. To je za njeno dobro ,sto ju je kaznio, a i ona to sama prihvata pa ima to u filmu Secretary , većinom submisivan sam trči prema dominantnom, sto dominantnu osobu stavlja u povoljnu poziciju i daje joj moć.
-
- Na probnom
Ja mislim da sam naglasio u porukama da ne volim bičevanje, i da sam jasno napravio razliku izmedju spankinga i bičevanja. A i nije mi jasno cemu takav komentar? Ja sam napravio post bas iz razloga da vidim ima li ljudi koji ovo praktikuju, koji vole i kakva su njihova iskustva. To bi bilo kao da ja idem na temu foot fetisha, a apsolutno me ne zanima to niti privlači, i sad ja idem i tamo komentarišem i osudjujem ljude, cemu to?HAVANA wrote: 05 Feb 2023, 07:38 Pa pricamo. Meni je to bolesno i sta cu sad. Cuj da bicujem zenu il ona mene. Samo vi, neka hvala. Radje cu i to bit u sta me ti svrsta.
- Mutevelija
- Selonačelnik
Otišao si u ekstreme sad.mada jest to tačno ali sve je to nastalo iz seksualnih fantazija povezano sa psihologijom i tema je za srculence, ne rodi se niko nastran drugačiji kinky.HAVANA wrote: 05 Feb 2023, 08:30Pa dobro mozemo onda i prosiriti temu ima i onih sto vole pisati i srati jedno po drugom,vodati ko cuku...Seksi pravo,nek citaju djeca i omladina,nemojmo se cuditi...Sve je to normalno,svakako su nam okupirali medijski prostor raznorazni ljudi sa psihickim problemima...Sto ne bi bilo potrebe,kako on napise da mu je to dobro pravo ja napisem da pisam u wc skoljku ,jok na zenu...Da se bijem samo kad se branim ili imam razlog,nikako u izljevima emocija...Sama ta emocija je meni licno bolesna i vuce korijene iz necega al haj da ne seremo dalje...Nek se bicuju.spacebound wrote: 05 Feb 2023, 08:01 Nema potrebe da tako pricas i iscudjavas se, svako ima svoj ukus i okidace. I sve sto je na dobrovoljnoj bazi i svidja se svim ucesnicima je ok.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik
Ma povezano je sa tvojim ličnosti temperamentom i ostalim.Branko92 wrote: 05 Feb 2023, 10:24Mene npr nikad nisu tukli, pa opet kao mali sam imao interesovanje ka tome. Sad ja ne gledam sebe kao nekog mnogo dominantnog lika, i npr nekad volim i kada se zamene uloge, tipa kao neki power play. Naravno sve kako se partneri dogovore, postave se granice koje se ne prelazeMutevelija wrote: 05 Feb 2023, 04:13
Kaiš po guzicu u djetinjstvu izazove da osoba to kasnije voli, jer mozak ne može da procesuise to u djetinjstvu pa ispolji se u pubertetu.
Kažu dosadi.
Pa ja ti si switch, voliš mijenjati uloge.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
-
- Na probnom
Ne vuče nikakve korene, niti je mene neko maltretirao u detinjstvu, niti tukao niti sam ja ikog maltretirao. Roditelje za poželeti, odlični i zdravi porodični odnosi ( sto kod mnogih koje znam nazalost nije slucaj). Ovo sto sam ja naveo ljudi iz BDSM sfere smatraju kao vanila, svako ima neke svoje granice. Poredjivanje ovoga sa pisanjem i sranjem po nekome je stvarno preterano. Pa ljudi koji nemaju nikakve fantazije, vode samo klasicno ljubav ubace ovo lupkanje da začine odnos. I opet dodajem, bičevanje je nesto sasvim drugo i nije isto! ( A ja ne bi ni ljude koje vole to bičevanje ili praktikuju pravo bdsm nikad ne bih osudio, sta vise znam neke koje imaju takav odnos i 100% su zdraviji i normalniji od ovih da kazem "normalnih ljudi koji imaju "normalni" odnos.) Ako ne štete jedno drugom i vode racuna, čemu problem? Mos misliti, tabu citav oko običnog spankinga, opaliti nekog po guzici malo jace gde nema nikakav vitalan organ niti se neko moze povreditiHAVANA wrote: 05 Feb 2023, 08:30Pa dobro mozemo onda i prosiriti temu ima i onih sto vole pisati i srati jedno po drugom,vodati ko cuku...Seksi pravo,nek citaju djeca i omladina,nemojmo se cuditi...Sve je to normalno,svakako su nam okupirali medijski prostor raznorazni ljudi sa psihickim problemima...Sto ne bi bilo potrebe,kako on napise da mu je to dobro pravo ja napisem da pisam u wc skoljku ,jok na zenu...Da se bijem samo kad se branim ili imam razlog,nikako u izljevima emocija...Sama ta emocija je meni licno bolesna i vuce korijene iz necega al haj da ne seremo dalje...Nek se bicuju.spacebound wrote: 05 Feb 2023, 08:01 Nema potrebe da tako pricas i iscudjavas se, svako ima svoj ukus i okidace. I sve sto je na dobrovoljnoj bazi i svidja se svim ucesnicima je ok.