Spanking (lupanje po guzi)
Moderators: spacebound, Duminjo
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1584 times
- Been thanked: 2942 times
- Status: Offline
Re: Spanking (lupanje po guzi)
Ma kod ljudi to uvijek postoji i kod žena i kod muškaraca.
Neke žene vole da dobiju po guzi, a neke vole da udaraju.
To je sve do ličnosti.
Neke žene vole da dobiju po guzi, a neke vole da udaraju.
To je sve do ličnosti.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
-
- Na probnom
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Da to je moguce, mada ja nekako na seksualnost gledam odvojeno od ostalih aspekta života, generalno sa partnerom volim i da imam blizak prijateljski odnos pored ljubavnog.Mutevelija wrote: 05 Feb 2023, 10:29Branko92 wrote: 05 Feb 2023, 10:24
Mene npr nikad nisu tukli, pa opet kao mali sam imao interesovanje ka tome. Sad ja ne gledam sebe kao nekog mnogo dominantnog lika, i npr nekad volim i kada se zamene uloge, tipa kao neki power play. Naravno sve kako se partneri dogovore, postave se granice koje se ne prelaze
Ma povezano je sa tvojim ličnosti temperamentom i ostalim.
Pa ja ti si switch, voliš mijenjati uloge.
Da, moglo bi se reci da sam switch (negde odnos 70-30 dom - sub)
-
- Na probnom
Htedoh da dodam samo sto se ove teme tice, da mi je dugo godina bilo glupo sto to volim, da sam mislio da nesto nije uredu samnom, da ce me ljudi osudjivati (posebno zato sto je u nasoj sredini osudjuvanje jako zastupljeno), i imao sam bas problem zbog toga. Ali sam otkrio da ima ljudi koji to vole, malo Istrazivao na tu temu, i video da zapravo to nije nista strasno, niti bas toliko neobicno. Ali, skoro svako sa kim sam pricao i slusao da to voli su uvek bili stranci, vecinom USA i UK, ali bilo je i iz ostalih delova sveta, Juzna Amerika , Azija it. Ali bas jako jako retko sa nasih prostora. Pa eto jedan i od razloga za postavljanje ove teme, ipak mi fali malo da pricam o tome sa nasim ljudima, jer nemoguće da nema nikog ko voli isto ili slično poput mene sa ovih prostora, ali deluje kao trazenje igle u plaštu sena 
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9513 times
- Been thanked: 15975 times
Ako dobrovoljno vrse nuzdu jedni po drugima sta to meni ima smetat. Eto ih tamoHAVANA wrote: 05 Feb 2023, 08:30Pa dobro mozemo onda i prosiriti temu ima i onih sto vole pisati i srati jedno po drugom,vodati ko cuku...Seksi pravo,nek citaju djeca i omladina,nemojmo se cuditi...Sve je to normalno,svakako su nam okupirali medijski prostor raznorazni ljudi sa psihickim problemima...Sto ne bi bilo potrebe,kako on napise da mu je to dobro pravo ja napisem da pisam u wc skoljku ,jok na zenu...Da se bijem samo kad se branim ili imam razlog,nikako u izljevima emocija...Sama ta emocija je meni licno bolesna i vuce korijene iz necega al haj da ne seremo dalje...Nek se bicuju.spacebound wrote: 05 Feb 2023, 08:01 Nema potrebe da tako pricas i iscudjavas se, svako ima svoj ukus i okidace. I sve sto je na dobrovoljnoj bazi i svidja se svim ucesnicima je ok.

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9513 times
- Been thanked: 15975 times
Kod nas su ljudi prilicno zatvoreni, sve je tabu osim misionarske s ugasenim svjetlom, svega se sramimo. A cinjenica je da se i djevojcice od malena uci da se stide svoga tijela i sputava ih se, pa kasnije i ne mogu da se otkriju u potpunosti jer iz kuce nose tu sramotu duboko usadjenu.Branko92 wrote: 05 Feb 2023, 10:47 Htedoh da dodam samo sto se ove teme tice, da mi je dugo godina bilo glupo sto to volim, da sam mislio da nesto nije uredu samnom, da ce me ljudi osudjivati (posebno zato sto je u nasoj sredini osudjuvanje jako zastupljeno), i imao sam bas problem zbog toga. Ali sam otkrio da ima ljudi koji to vole, malo Istrazivao na tu temu, i video da zapravo to nije nista strasno, niti bas toliko neobicno. Ali, skoro svako sa kim sam pricao i slusao da to voli su uvek bili stranci, vecinom USA i UK, ali bilo je i iz ostalih delova sveta, Juzna Amerika , Azija it. Ali bas jako jako retko sa nasih prostora. Pa eto jedan i od razloga za postavljanje ove teme, ipak mi fali malo da pricam o tome sa nasim ljudima, jer nemoguće da nema nikog ko voli isto ili slično poput mene sa ovih prostora, ali deluje kao trazenje igle u plaštu sena![]()
Evo vidis i na temi.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Mutevelija
- Selonačelnik
Imaš ankete na internetu mada ne moraju biti tacne sa pitanjima .Branko92 wrote: 05 Feb 2023, 10:40Da to je moguce, mada ja nekako na seksualnost gledam odvojeno od ostalih aspekta života, generalno sa partnerom volim i da imam blizak prijateljski odnos pored ljubavnog.Mutevelija wrote: 05 Feb 2023, 10:29
Ma povezano je sa tvojim ličnosti temperamentom i ostalim.
Pa ja ti si switch, voliš mijenjati uloge.
Da, moglo bi se reci da sam switch (negde odnos 70-30 dom - sub)
https://www.kinktest.org/starttest
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik
Pa nije opet pristojno da se iznosi u javnost tipa , ja svoju vezem ženu lisicama igramo se policajaca i lopova.Branko92 wrote: 05 Feb 2023, 10:47 Htedoh da dodam samo sto se ove teme tice, da mi je dugo godina bilo glupo sto to volim, da sam mislio da nesto nije uredu samnom, da ce me ljudi osudjivati (posebno zato sto je u nasoj sredini osudjuvanje jako zastupljeno), i imao sam bas problem zbog toga. Ali sam otkrio da ima ljudi koji to vole, malo Istrazivao na tu temu, i video da zapravo to nije nista strasno, niti bas toliko neobicno. Ali, skoro svako sa kim sam pricao i slusao da to voli su uvek bili stranci, vecinom USA i UK, ali bilo je i iz ostalih delova sveta, Juzna Amerika , Azija it. Ali bas jako jako retko sa nasih prostora. Pa eto jedan i od razloga za postavljanje ove teme, ipak mi fali malo da pricam o tome sa nasim ljudima, jer nemoguće da nema nikog ko voli isto ili slično poput mene sa ovih prostora, ali deluje kao trazenje igle u plaštu sena![]()
Smijali bi ti se, jer je to intimno.
Sta mene briga šta ti radiš u spavaćoj sobi, jer ja volim nešto drugo , ne moraš mi govoriti.
Tako poštuješ i partnera.
Imaš ljudi za koje se ne zna da to praktikuju drže u 4 zida kao ispušni ventil nakon stresnog dana uzimaju roleplay uloge,gubi čar ako se govori drugima .
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik
Suti sad će parada i togaHAVANA wrote: 05 Feb 2023, 07:38 Pa pricamo. Meni je to bolesno i sta cu sad. Cuj da bicujem zenu il ona mene. Samo vi, neka hvala. Radje cu i to bit u sta me ti svrsta.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
-
- Na probnom
Pa cek, ovo je forum i kategorija gde se priča o tim temama, sigurno ne bih ja ovako nesto iznosio u javnost i uzivo pricao sa random ljudima na ulici, zato i postoji internet. A opet ne pricam ja privatne stvari sta sam ja sve radio, sakokazem uopsteno kao fantazija. Da nije toga ne bih nikada ni saznao mnoge stvari od drugih ljudi. Meni deluje da su ljudi manje osudjivali onaj post sado mazo (tako nesto je isao naslov) od ovog mogMutevelija wrote: 05 Feb 2023, 10:57Pa nije opet pristojno da se iznosi u javnost tipa , ja svoju vezem ženu lisicama igramo se policajaca i lopova.Branko92 wrote: 05 Feb 2023, 10:47 Htedoh da dodam samo sto se ove teme tice, da mi je dugo godina bilo glupo sto to volim, da sam mislio da nesto nije uredu samnom, da ce me ljudi osudjivati (posebno zato sto je u nasoj sredini osudjuvanje jako zastupljeno), i imao sam bas problem zbog toga. Ali sam otkrio da ima ljudi koji to vole, malo Istrazivao na tu temu, i video da zapravo to nije nista strasno, niti bas toliko neobicno. Ali, skoro svako sa kim sam pricao i slusao da to voli su uvek bili stranci, vecinom USA i UK, ali bilo je i iz ostalih delova sveta, Juzna Amerika , Azija it. Ali bas jako jako retko sa nasih prostora. Pa eto jedan i od razloga za postavljanje ove teme, ipak mi fali malo da pricam o tome sa nasim ljudima, jer nemoguće da nema nikog ko voli isto ili slično poput mene sa ovih prostora, ali deluje kao trazenje igle u plaštu sena![]()
Sta mene briga šta ti radiš u spavaćoj sobi, jer ja volim nešto drugo , ne moraš mi govoriti.
Imaš ljudi za koje se ne zna da to praktikuju drže u 4 zida kao ispušni ventil nakon stresnog dana uzimaju roleplay uloge,gubi čar ako se govori drugima .
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1741 times
Ja ne znam da se i jedna bunila tokom sex u zanosu strasti..
Vragolasto..

- Mutevelija
- Selonačelnik
I forum je javnost, internetska ali javnost.Branko92 wrote: 05 Feb 2023, 11:55Pa cek, ovo je forum i kategorija gde se priča o tim temama, sigurno ne bih ja ovako nesto iznosio u javnost i uzivo pricao sa random ljudima na ulici, zato i postoji internet. A opet ne pricam ja privatne stvari sta sam ja sve radio, sakokazem uopsteno kao fantazija. Da nije toga ne bih nikada ni saznao mnoge stvari od drugih ljudi. Meni deluje da su ljudi manje osudjivali onaj post sado mazo (tako nesto je isao naslov) od ovog mogMutevelija wrote: 05 Feb 2023, 10:57
Pa nije opet pristojno da se iznosi u javnost tipa , ja svoju vezem ženu lisicama igramo se policajaca i lopova.
Imaš ljudi za koje se ne zna da to praktikuju drže u 4 zida kao ispušni ventil nakon stresnog dana uzimaju roleplay uloge,gubi čar ako se govori drugima .![]()
Meni izgleda kao da želiš biti u centru paznje pa tražiš nekoga da te osudi, a uostalom nobady give a fuck.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1326 times
- Been thanked: 1570 times
Treba te postaviti za urednika foruma kolko si zanimljiv..
Pogled Joca Vujičića
-
- Na probnom
Neverovatno kako ni na jednom stranom forumu ovako nesto nisam cuo. Toliko tema sam ovde pročitao, ljudi pisali delili iskustva, i sada ja prvi put napisem temu o kojoj me interesuje sta drugi misle i ima li nekog ko mozda voli nesto slicno da razmenimo misljenja, a ja dobih osudu kao da sam nesto strasno napisao. Evo pitanje sta se ovo sto sam ja napisao mnogo razlikuje od ostalih tema?Mutevelija wrote: 05 Feb 2023, 12:05I forum je javnost, internetska ali javnost.Branko92 wrote: 05 Feb 2023, 11:55
Pa cek, ovo je forum i kategorija gde se priča o tim temama, sigurno ne bih ja ovako nesto iznosio u javnost i uzivo pricao sa random ljudima na ulici, zato i postoji internet. A opet ne pricam ja privatne stvari sta sam ja sve radio, sakokazem uopsteno kao fantazija. Da nije toga ne bih nikada ni saznao mnoge stvari od drugih ljudi. Meni deluje da su ljudi manje osudjivali onaj post sado mazo (tako nesto je isao naslov) od ovog mog![]()
Meni izgleda kao da želiš biti u centru paznje pa tražiš nekoga da te osudi, a uostalom nobady give a fuck.
-
- Na probnom
Ne zelim biti u centru paznje, jasno sam napisao razlog, plus samo sam započeo novu temu za razgovor, pa sam mislio da ce se ljudi nadovezivati i dopunjavati kao na bilo koju drugu temu.....
- Mutevelija
- Selonačelnik
Govorim iz iskustva i znam sta kažem sad.Branko92 wrote: 05 Feb 2023, 12:24 Ne zelim biti u centru paznje, jasno sam napisao razlog, plus samo sam započeo novu temu za razgovor, pa sam mislio da ce se ljudi nadovezivati i dopunjavati kao na bilo koju drugu temu.....
Ono nije loše na 3 smo stranici tek.
Nadjes neki taboo i onda pričaj o njemu, imaj drugačije mišljenje od drugoga, sljedeća faza, čudi se kako ljudi ne razumiju, onda na kraju otprilike treba sa završi vrijedjanjem

Ali još nije tema sazrila, mora se uključiti još ljudi sa dobave tebi meni Havani .
Ako toga nema onda je dosadno.
Drama je nekako sta ja znam atraktivna
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Duh
- Inventar foruma
- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
- Mutevelija
- Selonačelnik
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
-
- Na probnom
Ahaa, znaci mora malo da razradimo temu, pa onda mozda i neka svadja da se pokrene da je malo začinimo, pa zaplet, rasplet itd. Dobro onda ajmo ljudi pišite, moze i osude i lajkovi i sve moguce i nemoguce. Jbg nov sam pa ne znam kako ovde stvari idu, previse sam kucao sa strancima, pa su se izgubile te čari balkanaMutevelija wrote: 05 Feb 2023, 12:28Govorim iz iskustva i znam sta kažem sad.Branko92 wrote: 05 Feb 2023, 12:24 Ne zelim biti u centru paznje, jasno sam napisao razlog, plus samo sam započeo novu temu za razgovor, pa sam mislio da ce se ljudi nadovezivati i dopunjavati kao na bilo koju drugu temu.....
Nadjes neki taboo i onda pričaj o njemu, imaj drugačije mišljenje od drugoga, sljedeća faza, čudi se kako ljudi ne razumiju, onda na kraju otprilike treba sa završi vrijedjanjem![]()
Ali još nije tema sazrila, mora se uključiti još ljudi sa dobave tebi meni Havani .
Drama je nekako sta ja znam atraktivna
- Mutevelija
- Selonačelnik
A jebo ga praviš se da si pokupio svon znanje svijeta sa stranih foruma.Branko92 wrote: 05 Feb 2023, 12:42Ahaa, znaci mora malo da razradimo temu, pa onda mozda i neka svadja da se pokrene da je malo začinimo, pa zaplet, rasplet itd. Dobro onda ajmo ljudi pišite, moze i osude i lajkovi i sve moguce i nemoguce. Jbg nov sam pa ne znam kako ovde stvari idu, previse sam kucao sa strancima, pa su se izgubile te čari balkanaMutevelija wrote: 05 Feb 2023, 12:28
Govorim iz iskustva i znam sta kažem sad.
Nadjes neki taboo i onda pričaj o njemu, imaj drugačije mišljenje od drugoga, sljedeća faza, čudi se kako ljudi ne razumiju, onda na kraju otprilike treba sa završi vrijedjanjem![]()
Drama je nekako sta ja znam atraktivna![]()
A došljak si ovde.
To je zlatna dolina.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav