Kai wrote: 08 Feb 2023, 19:55
Branko92 wrote: 08 Feb 2023, 19:50
Sve se može kad se hoce, samo ljudi trebaju imati malo volje i da su vise spremni za kompromis, a ne svako po svome i onda glavom u zid, nit napred nit nazad, status qvo.
Pa ako neko ne moze nesto to ne znaci da je lose odma kao sto se predstavlja.. stvori se jednoumlje ,osude i predrasude i hajde se ti bori protiv toga kao neki autsajder si odma.. vise srece negdje drugo..
Ne treba se tu boriti, ko je voljan za priču, sto se mene tiče je dobrodosao, ko želi o ovoj temi da razgovara, bilo bi mi drago, ko pak ne voli može da trazi dalje, ja nikog je osudjujem i razumem ako je nekom ova tema malo bezveze ili neprikladna. Ja sam se godinama borio sam sa sobom, mislio sam da nesto nije uredu samnom sto tako nesto volim, cak sam isao i do toga ma mozda ce proci, pa osecaj stida, posramljenosti itd. A kao slag na tortu svemu tome dodje osudjivacka sredina. A sada samprihvatio sve to i idem po principu ko voli nek izvoli, ko ne voli, ne mora da učestvuje ako neće:) a ima i private chat, ako je neko ne zeli na temi