Pa vidis da to nema pojma ni o cemu.
Odes nedje medju ono domorodce, svi sam sto ne vicu hos da ti popusim, nasmijani, vicu vekom velkom, grle te, mecu kacune oko vrata…i naravno, naplate.
Ovaj hoce bit ustasa? Kome? Jest i zanimljiv, upm.
Cuj turisticko mjesto, dodji da te mrzim pansion
Ojebomamu
e tako ti je to. zbog takvih ja odoh u italiju , spaniju, francusku. ma boli me klinac, suvise rana imam i premalo zivotnog vremena da bi se ja zezao sa kretenima fudo.
Ma naravno, sto ce ti to?
Da ja pijem pivu i razmisljam hoce li iskocit neki pomahnitali Jozo i lanit mi nesta, da ga zbodem bezveze, i dje cu onda?
Hocu da razmisljam o sisama, suncu, lijepim stvarima
A ne o bodljavini
Fuddo wrote: 15 Feb 2023, 20:52Ma naravno, sto ce ti to?
Da ja pijem pivu i razmisljam hoce li iskocit neki pomahnitali Jozo i lanit mi nesta, da ga zbodem bezveze, i dje cu onda?
A ne o bodljavini
Fuddo wrote: 15 Feb 2023, 20:52Ma naravno, sto ce ti to?
A ne o bodljavini
Realno ti svugdje imas sanse za takav outcome.
Da me pukne lijepa sisa iznenada?
Pajest, realno
U pravu si
Zana wrote: 15 Feb 2023, 20:48A zaśto ti ne dozvoljavaš ljudima da imaju svoje miśljenje? Ne razumijem. Meni se Neum ne sviđa. Malo mjesto ali nema śarm malog mjesta. Ni more mi ne miriśe kao more tamo. Bila, dva puta. Moji utisci su takvi. Tvoji drugačiji. I kraj priče.
Ma mi imamo vrlo ruznu naviku pljuvati po svome, ovo je samo jedan primjer. Naravno da Neum nije Palma De Majorca, ali tu se i dalje trose KM sto je meni (vrlo) bitno. Slozicemo se da se ne slazemo.
e tako ti je to. zbog takvih ja odoh u italiju , spaniju, francusku. ma boli me klinac, suvise rana imam i premalo zivotnog vremena da bi se ja zezao sa kretenima fudo.
A ne o bodljavini
Nije tako, druže. Oni to i hoće. Oni hoće da ne dolaziš kako bi jednog dana taj dio bosne pripojili hrvatskoj. Došao je vakat kad se mora boriti za svaki pedalj domovine.
Moramo se organizovati i što češće ići u neum. Neum je u bosni. Bosanski grad. Nije im to hrvatska, mater im poganu. Zar im nije dosta onoliko obale koliko imaju?!
Lavlje_srce wrote: 15 Feb 2023, 15:29Pa takvi ste vi muski, vazda se ubjedjujete kojem je veci. I tako cete do Sudnjega dana. Mi nemamo tih problema.
Nema naše zastave, ostale nabijem.
Pa to sam i napisala u postu koji si citirao. Ti njih, oni tebe i to nema kraja, dok se narod bori da prezivi i zivo im se fucka za nacionalna obiljezja i pratecu retoriku.
A ne o bodljavini
doduse, kupio sam dva apartmana dole prije dosta godina. sta ja znam kako ce bit kad bas skroz ostarim. ako nam havana ne bude dao kod sebe.
A ne o bodljavini
doduse, kupio sam dva apartmana dole prije dosta godina. sta ja znam kako ce bit kad bas skroz ostarim. ako nam havana ne bude dao kod sebe.
Pustacemo ilahije i kaside, i gadjat ih pivskim flasama sa balkona.
Pa to sam i napisala u postu koji si citirao. Ti njih, oni tebe i to nema kraja, dok se narod bori da prezivi i zivo im se fucka za nacionalna obiljezja i pratecu retoriku.
Naopako okrenula zastavu
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.