A suti, ima i kod nas svasta.
Stocani nas predstavljaju u najboljem svjetlu
Matero mila
Moderator: VIP

A suti, ima i kod nas svasta.

Mah, i ne cudi me kad vidim ovu nasu Stocanku

Ona je cak i fina za ove

Ako bi se išlo na tu soluciju treba onda angažirati policiju i sudstvo da sud da nalog za privođenje budala koje je prate, pa prisilno u bolnicu na CT i/ili MR mozga, da se vidi fali li im koja daska u glavi, te priči liječenju u skladu sa dobivenim saznanjem.Duh wrote: 16 Feb 2023, 18:53 ubiti je ne donosi nesto puno.
bolje bi mozda bilo pustiti je, pa joj otvoriti i kanal na youtube.
na teme koje bi ona imala i broj pratioca bi imali neku realniju sliku o ovom svijetu.

Ma jook nego mi dosadno ,a šta to govorim

policija i sudstvo su davno zakazali.BritkiMozak wrote: 16 Feb 2023, 19:05Ako bi se išlo na tu soluciju treba onda angažirati policiju i sudstvo da sud da nalog za privođenje budala koje je prate, pa prisilno u bolnicu na CT i/ili MR mozga, da se vidi fali li im koja daska u glavi, te priči liječenju u skladu sa dobivenim saznanjem.Duh wrote: 16 Feb 2023, 18:53 ubiti je ne donosi nesto puno.
bolje bi mozda bilo pustiti je, pa joj otvoriti i kanal na youtube.
na teme koje bi ona imala i broj pratioca bi imali neku realniju sliku o ovom svijetu.
Akol dijagnostika ne otkrije ništa na mozgu, pojačati pračenje takvih osoba pomoću Umjetne Inteligencije.
Al ja bi radije vješala ili električnu stolicu.

Ma fazon je kako ti to preneses nama. Zaholca se s planine u Kanadi, nadju ga na sljivi u OhajuFuddo wrote: 16 Feb 2023, 18:33Ajebiga, kad je ova zemlja komedija uzivo.![]()
Dje god krenes nekom djejsonu nesta naumpalo, nemres vjerovat, i stas drugo, samo se smijat.

Imal iko normalan tamo?Fuddo wrote: 16 Feb 2023, 19:10 Ima ta neka droga, mislim da je zovu salt, tako nesta
Kad se toga nahrumaju, dobiju neke halucinacije i postanu kanibali.
Mozda je i ovdje to slucaj.
Bio je onaj na floridi, hodo okolo, i koga god sretne zgrabi ga za ruku i pocne jest vice yummmiii
Jedva ga savladali, uplehali ga iz pumparice

Nema.Zana wrote: 16 Feb 2023, 19:29Imal iko normalan tamo?Fuddo wrote: 16 Feb 2023, 19:10 Ima ta neka droga, mislim da je zovu salt, tako nesta
Kad se toga nahrumaju, dobiju neke halucinacije i postanu kanibali.
Mozda je i ovdje to slucaj.
Bio je onaj na floridi, hodo okolo, i koga god sretne zgrabi ga za ruku i pocne jest vice yummmiii
Jedva ga savladali, uplehali ga iz pumparice![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Skupo ga platio..

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
pa jesu li i nasi poceli tako?Fuddo wrote: 16 Feb 2023, 18:17
Ovdje su svi razvedeni, i svak im djecu iz vise brakova, od kojih nijedan nije aktivan.

I nasi se i razvode i kolju
Users browsing this forum: Mister No and 2 guests