Mozda se nekad hvatale za vratove i vukle za kose
Jesil gledo kad se dvije trebe pomarisu
Moderator: VIP

Mozda se nekad hvatale za vratove i vukle za kose

Kod gausa se tako cupale haha

Kod tebe u srcu

Doso da te pitam nesta

Nacu i to ako treba

Bio je i onaj snimak kod Bilimisca kad se dvije iz Arnauta pokrhase

To je strahota za gledat ocam
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Čuj nje štikle... Kako ide ona Što je babi miloChloe wrote: 19 Feb 2023, 00:09 Odoh spavati "zašto žene s visokim čelom ne nose Štikle"...tek nakon prvog posta vidim šiške.
Nisam na to nikad obraćala pažnju, a trenutno se ne mogu sjetiti nijedne sa visokim čelom...![]()

Aham, zato sam ja samo prosao kad su se udarale

Helou

Ja prikaze tbjrbMaja wrote: 19 Feb 2023, 10:33 Ja nisam nijednu na forumu vidjela s visokim celom. Haj bjeste.
Evo npr moje 3 poznanice ali ovako se bas ne primijeti koliko je celo veliko u odnosu na ostatak lica...jer je lice, jelte, obrisano.
Plus ova voditeljica isto.
A rekord drzi zenska iz Dormeo reklame. Jednom cu je uslikati. Hej boze...
Pa i Rihana ima ispupceno veliko celo i uvijek zalizanu kosu.

TAFKAP wrote: 19 Feb 2023, 11:12Čuj nje štikle... Kako ide ona Što je babi miloChloe wrote: 19 Feb 2023, 00:09 Odoh spavati "zašto žene s visokim čelom ne nose Štikle"...tek nakon prvog posta vidim šiške.
Nisam na to nikad obraćala pažnju, a trenutno se ne mogu sjetiti nijedne sa visokim čelom...![]()
![]()
Ja se držim Vukove "čitaj kako piše..." i kontam se šta će drugo sa siskama sem da ih nose ko ordenje
Majo, evo par ččč, ććć, žžž, ŠŠŠ i ššš

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Kako nijedna poboguMaja wrote: 18 Feb 2023, 23:13 E ovo me kopka duze vrijeme.
Nijedna, znaci, nijedna zena koja ima visoko/veliko celo ne nosi siske, sto bi im puno ljepse stajalo, nego...kao da se ponose tim ogromnim celom pa ga jos vise isticu zabacujuci kosu nazad.
Ne kazem da se treba stidjeti svojih dijelova tijela i skrivati nesto, al ovo mi je bas fenomen. Eto, razmislite malo i skontacete i sami da je tako.