Ja u inboxu kad ptanja neka sto nemaju veze sa mnom kao dva lika dogovaraju a ja kao gledam sa strane..

Gldna maca uvedu promjene da uvedu neko opet placanje..
Moderator: VIP
Ja u inboxu kad ptanja neka sto nemaju veze sa mnom kao dva lika dogovaraju a ja kao gledam sa strane..
Pocastili te..Nice wrote: 16 Feb 2023, 16:48 Ja sam se jutros ulogovala iz radoznalosti. Nemam već dugo aktivnih artikala... kad tamo, na mom profilu, među aktivnim nekakav audi, stan na Grbavici za najam![]()
Nek si ti ručkala, evo proljeća otići će kile...Morgen wrote: 20 Feb 2023, 11:14 Bome sam se ubucila i tako jutros resim da skinem silne kile, od danas na dijetu. I prvo sto sam uradila, isekla parče torte od rodjendana i fino poručkala. Eto. Glupača.
Neka si. Mozes sutra umrijet, i cijelu vjecnost provest sa mislima o "sto ne pojedo' onu tortu"Morgen wrote: 20 Feb 2023, 11:14 Bome sam se ubucila i tako jutros resim da skinem silne kile, od danas na dijetu. I prvo sto sam uradila, isekla parče torte od rodjendana i fino poručkala. Eto. Glupača.
Morgen wrote: 20 Feb 2023, 11:14 Bome sam se ubucila i tako jutros resim da skinem silne kile, od danas na dijetu. I prvo sto sam uradila, isekla parče torte od rodjendana i fino poručkala. Eto. Glupača.
Znaci dok sam je jela (inace mi govore da tako slatko jedem i uzivam da se odma i drugima jede) i pravo uzivala setim se mog plana od jutros… a to bilo pre 10 minutaspacebound wrote: 20 Feb 2023, 12:01Morgen wrote: 20 Feb 2023, 11:14 Bome sam se ubucila i tako jutros resim da skinem silne kile, od danas na dijetu. I prvo sto sam uradila, isekla parče torte od rodjendana i fino poručkala. Eto. Glupača.
Isto da sam ja pisala![]()
Vise se ljutim na sebe kakav sam karakterJulia-Klara wrote: 20 Feb 2023, 12:06 ma bjezi ba... samo radit ono i onako kako zelis. AKo je to danas torta, a sutra dijeta - so be it!!! :dijeta
Odlican si karakterMorgen wrote: 20 Feb 2023, 12:07Vise se ljutim na sebe kakav sam karakterJulia-Klara wrote: 20 Feb 2023, 12:06 ma bjezi ba... samo radit ono i onako kako zelis. AKo je to danas torta, a sutra dijeta - so be it!!! :dijeta![]()
Jedan dan kontam kolika sam, trebam smrsat, cvrsto odlucim, drugi dan kontam sta ako smrsam, budem super, a zgazi me auto i odoh Bogu na ispovijest, a umrla gladnai zeljna : valjaMorgen wrote: 20 Feb 2023, 12:04Znaci dok sam je jela (inace mi govore da tako slatko jedem i uzivam da se odma i drugima jede) i pravo uzivala setim se mog plana od jutros… a to bilo pre 10 minuta
Pa uživaj. Glupo je kad čovjek sam sebi uskraćuje ono što voli.Morgen wrote: 20 Feb 2023, 12:04Znaci dok sam je jela (inace mi govore da tako slatko jedem i uzivam da se odma i drugima jede) i pravo uzivala setim se mog plana od jutros… a to bilo pre 10 minuta