Jel to ovo sto je u mene 29
E najgore sto sad ne znam koje vjezbe meni pasu. Mogu pogresnim vjezbama samo pogorsati. Zato se oslanjam na hodanje pa hodam kad god mogu. Cim vise dana ne hodam, ko ukocena sam.
Koliko kontam kod tebe je u duzini skoro 3cm vrsi pritisak na zivac ali ne pise koliko ga je zgnjecio. Naravno moras znati sta ti je pa onda neka ti vjezbe prepisu trebala bi jos jedan MRI napraviti, ovaj ti je postar.
dobro se informisati,koje vjezbe raditi .....
moze da bude katastrofalno ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Arthur Dent wrote: 27 Jan 2023, 14:17
et vidis, bezze nas prekinu a tamam htio da joj kazem da su mi i vukovi krajkucni ljubimci. i da mi ponekad janje ukradu..
pitaj je chloe li kakve kontakte u sanskom mostu? oko dzemata, moram nesto da saznam. hoces li?
Kolega, čika gugl je non stop online, pitaj ga: Islamska zajednica Sanski Most? , dobit ćeš broj telefona sjedišta, mail, ime glavnog imama, i dobiješ info iz prve ruke....
E sto Behko postavi link...
Pola sata guglam koliko je ko bio u Armiji. Znala sam da ova dvojica komsija nisu bili
Tata 799 dana. Dosta, s obzirom da je iz logora izasao 15.12.93.
Maja wrote: 28 Jan 2023, 09:54
Pola sata guglam koliko je ko bio u Armiji. Znala sam da ova dvojica komsija nisu bili
A fale se da jesu bili.
Ako naruče torte, ukini im popust za učešće u Armiji.
Ja imam skoro sve. Nemam prvih nekoliko mjeseci, koliko mi je trebalo da se nekako izvučem i prošvercujem preko Srbije i Mađarske, do Austrije. Potom da vidim kako i s kime da se vratim u BiH.
Maja wrote: 28 Jan 2023, 09:54
A fale se da jesu bili.
Ako naruče torte, ukini im popust za učešće u Armiji.
Ja imam skoro sve. Nemam prvih nekoliko mjeseci, koliko mi je trebalo da se nekako izvučem i prošvercujem preko Srbije i Mađarske, do Austrije. Potom da vidim kako i s kime da se vratim u BiH.
Rijetki su takvi
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Citam temu od Bobija o onim prezlama/panko. Dori postavlja recept seriozne stranice, dodje immuno i napise nije to tako ispravno.
Immuno je uspela da stvori toliki autoritet da sam ja odma njoj poverovala, ali iste sekunde. I onda vidjoh dorin gif kako zamislja immuno i nisam mogla 10 min da se smirim (od smeha)
Morgen wrote: 09 Feb 2023, 23:02
Citam temu od Bobija o onim prezlama/panko. Dori postavlja recept seriozne stranice, dodje immuno i napise nije to tako ispravno.
Immuno je uspela da stvori toliki autoritet da sam ja odma njoj poverovala, ali iste sekunde. I onda vidjoh dorin gif kako zamislja immuno i nisam mogla 10 min da se smirim (od smeha)
MA kakav crni autoritet hocu samo da pomognem a i sama trazim pomoc autoritativnu
MA kakav crni autoritet hocu samo da pomognem a i sama trazim pomoc autoritativnu
Daj link
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"