Izadjes iz rupe, citav zivot ganjas rupu i na kraju te vrate u rupu..

Moderators: spacebound, Duminjo
Izadjes iz rupe, citav zivot ganjas rupu i na kraju te vrate u rupu..
Čuj nisi...Duh wrote: 22 Feb 2023, 13:48 cuo sam mnogu puta da se neko smrzo ko vagina.
a nisam nikad cuo da se vagina smrzla.
Nie da se hvalim ali sam strucnjak za teme gdje nea sexa duze vrijeme,u biti bas nako duuuuze vrijeme,stob reklo se ihhaaaj.
Glupost. Dalo bi se zamisliti zašto ovakve gluposti plasiraju.Duh wrote: 21 Feb 2023, 20:39 interesantno.
mada ove stvari moze dozivjeti vagina i ako ima svaki dan sex.
Jesu, i dupe.
Čika helmut je to fino pojasnio.
A realno koja to zena ne voli cunu.. osim ako nije nesto bolesna..
A sve neki veliki muminiTAFKAP wrote: 23 Feb 2023, 09:24 Glaj eksperata šta su se okupili i vaze li vaze
Mogli smo i onog Fudinog Calvina pozvat, i on je raznosač pica par ekselans.
Vole one ćune samo ne vole tvoja kretenska piskaranja o rupama i slično.
Pa kazem kako jeste ne pakujem u celofan..
Jos jedan od dokaza koliko smo kompleksnija bica od muskaraca. I ovo ne mislim u negativnom kontekstu, nego realnom.BritkiMozak wrote: 22 Feb 2023, 18:35 Sve nabrojane stvari nisu ništa naspram onoga što se vagini događa prilikom porođaja. Uska, a mora se otvoriti 10 cm da se dijete može rodit.
Tanana i nježna a kroz nju prođe dijete od 3-4 kile. Ima nekih žena koje ne idu na carski rez čak ako dijete ima malo više od 4 kile. A ako dijete ima 4 i više kilograma preporučljivo je da se rodi carskim rezom.
Cijela hrpetina hormona je u pogonu dok žena rađa. Među najzaslužnijim hormonima za otvaranje grlića maternice i vagine je Prostaglandin E2, skraćeno PGE2. Za tvorbu mnogih hormona iz klase prostaglandina potrebne su Omega 3 masnoće. Koje se ne moraju dobivati nužno iz ubijenih riba, može i iz morskih trava, ali farmakomafiji je u interesu da je narod taman toliko zdrav da može raditi neke poslove po firmama, ako ih uopće dobije, a opet da budu toliko bolesni da stalno ovise o njihovim lijekovima.
A da ne govorimo što se događa djetetu. Kada dođe vrijeme da se rodi, djetetov mozak ugasi djetetova osjetila vida, sluha, njuha i dodira, zatim šalje majčinom mozgu signal da je došlo vrijeme za porođaj i tako počinju trudovi. Ovaj podatak me frapirao. Mislio sam da je majčin mozak taj koji izdaje zapovijed za početak porođaja.
Mitska bica..Julia-Klara wrote: 23 Feb 2023, 11:39Jos jedan od dokaza koliko smo kompleksnija bica od muskaraca. I ovo ne mislim u negativnom kontekstu, nego realnom.BritkiMozak wrote: 22 Feb 2023, 18:35 Sve nabrojane stvari nisu ništa naspram onoga što se vagini događa prilikom porođaja. Uska, a mora se otvoriti 10 cm da se dijete može rodit.
Tanana i nježna a kroz nju prođe dijete od 3-4 kile. Ima nekih žena koje ne idu na carski rez čak ako dijete ima malo više od 4 kile. A ako dijete ima 4 i više kilograma preporučljivo je da se rodi carskim rezom.
Cijela hrpetina hormona je u pogonu dok žena rađa. Među najzaslužnijim hormonima za otvaranje grlića maternice i vagine je Prostaglandin E2, skraćeno PGE2. Za tvorbu mnogih hormona iz klase prostaglandina potrebne su Omega 3 masnoće. Koje se ne moraju dobivati nužno iz ubijenih riba, može i iz morskih trava, ali farmakomafiji je u interesu da je narod taman toliko zdrav da može raditi neke poslove po firmama, ako ih uopće dobije, a opet da budu toliko bolesni da stalno ovise o njihovim lijekovima.
A da ne govorimo što se događa djetetu. Kada dođe vrijeme da se rodi, djetetov mozak ugasi djetetova osjetila vida, sluha, njuha i dodira, zatim šalje majčinom mozgu signal da je došlo vrijeme za porođaj i tako počinju trudovi. Ovaj podatak me frapirao. Mislio sam da je majčin mozak taj koji izdaje zapovijed za početak porođaja.
Rijetko kad i razmisljamo(te) o ovakvim stvarama, jer nekima je zena "ono oko rupe", je l' .
Sto dokazuju komentari i na ovoj temi.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests