Maja wrote: 24 Feb 2023, 16:52
Al kad je stavljao Beni sliku sa sinove diplome, sjecate li se, jesmo se smijali. Gore ispeglo lice sa sto filtera a zaboravio cropati sliku, kad imas sta vidjeti, rahiticnim prstima drzi onu guralicu sto ispred sebe guraju starci.
Onda se vadio da nije to zbog starosti nego mu je penis toliki da ga polozi na guralicu i tako hoda.
Koja banda, cega se on sjetio.
Ja bi volio imat ona invalidksa kolica na struju da ne moram vise hodat
Volim Maju jer moderira forum, Krokodila Behka jer puno posta na forumima, Juliu-Klaru jer ima neobično ime, Matana, jer mi zna nekad bit fora, Duha, jer često mijenja raspoloženje u postovima. Kad vidiš njegov post na jednoj temi i odeš na drugu, pa vidiš i tamo njegov post, a napisani su u jednom danu, iznenadiš se kako čvojek može u trenu promijeniti raspoloženje i misaoni tok. Mada ovo zvuči kao kritika, neka to ne shvati kao kritiku. Zna mi i on biti fora na neki svoj način.
Shadow wrote: 24 Feb 2023, 15:54
Kod mene postoji granica prihvatljivo i neprihvatljivo ponasanje. To sto je nekom nista i sega, meni mozda nije.
Postoji granica do koje pustim, postoji i granica na kojoj se povlacim i pustim kraju, jer mi ne pada na pamet sa nekim se tu castiti, gadjati, ranjavati, tjerati svoje na takve nacine na koje ne zelim.
Istjerati moje meni znaci ignorisati sto mogu. Pustiti sto trebam.
Ako je to odraz osjetljivosti, i slabosti evo ja sam slabasna.
I neka takva ostanem.
Pola vas kad shvati da nismo svi istog kroja, bice mozda lakse..mozda
Pa doobro, svatko ima svoje..
ima i bezobrazni ljudi..
ima nas i fini