...ja sam uvijek govorila, nemojte se hvaliti, to rade levati, suti i uzivaj!
...a malogradjanstvo/pucanstvo/komsice, ce me zanimati, tek onda kad mi budu placali stan, rezije, auto, osiguranja, odjecu, obucu itd. itd. aj, skont'o si!
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ja da nisam prva počela pričati sa sadašnjim mužem, nikada ne bi bili zajedno…..
Meni zabranili da igram

Vratili bi me brzo….Poslije prvog jutra

Ništa posebno vala….Ili mi nismo znali naći.

jävla finarna ...Dori wrote: 25 Feb 2023, 21:42Ništa posebno vala….Ili mi nismo znali naći.
Nekakva bijela crkva u sred grada, ima onaj točak sto se vozas kao u Londonu samo manji i sve ostalo uzbrdo, nizbrdo….Nije nešto ni veliki.
Ali Finci skroz kul….Svi pričaju engleski, dobro raspoloženi, bas rajaIli piju previse. Nešto jeste
![]()

Pa sto vicu da su najzdraviji na svijetu, a piju ko smukovi?Dori wrote: 25 Feb 2023, 21:42Ništa posebno vala….Ili mi nismo znali naći.
Nekakva bijela crkva u sred grada, ima onaj točak sto se vozas kao u Londonu samo manji i sve ostalo uzbrdo, nizbrdo….Nije nešto ni veliki.
Ali Finci skroz kul….Svi pričaju engleski, dobro raspoloženi, bas rajaIli piju previse. Nešto jeste
![]()

Pa ti jos nisi skontao da su najzdraviji ljudi na svijetu pijanci..Fuddo wrote: 25 Feb 2023, 21:47Pa sto vicu da su najzdraviji na svijetu, a piju ko smukovi?Dori wrote: 25 Feb 2023, 21:42
![]()
Kao, imaju te nake ljekovite vode dje se po vazdan kisele, od toga im, niko doktoru ne ide. Nista im.
Šuti, išli smo u neki Morski svijet….Super za djecu. I ja skontam neki dio kod morskih zvijezda, možeš se uvući unutra da ih vidiš sa druge strane….I ja udjem, nisam mogla izaći. A dragi i mali otišli ispred mene, kontali ja ostala nešto slikati….Na kraju me nekakav Finac izvukaoPasaga wrote: 25 Feb 2023, 21:43jävla finarna ...Dori wrote: 25 Feb 2023, 21:42
![]()
![]()
Iz saune bum pod led i nazad….Ništa im….Fuddo wrote: 25 Feb 2023, 21:47Pa sto vicu da su najzdraviji na svijetu, a piju ko smukovi?Dori wrote: 25 Feb 2023, 21:42
![]()
Kao, imaju te nake ljekovite vode dje se po vazdan kisele, od toga im, niko doktoru ne ide. Nista im.

Kako nisi mogla izaci, koji dio tijela zapeo..Dori wrote: 25 Feb 2023, 21:52Šuti, išli smo u neki Morski svijet….Super za djecu. I ja skontam neki dio kod morskih zvijezda, možeš se uvući unutra da ih vidiš sa druge strane….I ja udjem, nisam mogla izaći. A dragi i mali otišli ispred mene, kontali ja ostala nešto slikati….Na kraju me nekakav Finac izvukao![]()