Jebiga, nismo znali
Ne bi ucestvovali da smo znali
Moderator: VIP

Jebiga, nismo znali
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
pa posto pricas za bandaziranje ruku, sigurno reko il boks ili kick-box treniras.

Nisi ti upozno mog jarana Mustu. Da vidis kako upravlja zenom pogledom isto ona umjetna inteligencija

Ma komedija ziva, mi umirali od smijehaArthur Dent wrote: 05 Mar 2023, 13:43hajd sta fali, ko nije kako treba izgubio, nije ni valjano pobijedio.![]()
a bude svakakvih dogadjanja. imas ekipa dodju ko da je sve sami brus li. jos ako je open neki, sve izmjesano. nabrijani, puni sebe. nos nebo para, nedodirljivi, najzajebaniji, umisljeni..Fuddo wrote: 05 Mar 2023, 13:46Ma komedija ziva, mi umirali od smijehaArthur Dent wrote: 05 Mar 2023, 13:43
hajd sta fali, ko nije kako treba izgubio, nije ni valjano pobijedio.![]()
Al to se likovi nafurali, amateri ba totalni
Ja kad ih ljudi pocese mlavit![]()
Zavrsio turnir, svakom glava zamotana
Isto na urmu da su isli obavit

Jarane, ja sam živio za taj sport. Ustajao i lijegao razmišljajući o njemu.Arthur Dent wrote: 05 Mar 2023, 13:37pa posto pricas za bandaziranje ruku, sigurno reko il boks ili kick-box treniras.
a ako si tamo, nema sanse da nemas borbi. razmjena iskustava. mi ne bandaziramo ruke.

insomnia wrote: 05 Mar 2023, 13:44Nisi ti upozno mog jarana Mustu. Da vidis kako upravlja zenom pogledom isto ona umjetna inteligencijaTaare wrote: 05 Mar 2023, 13:28
Ni blizu ko vi žene. Upozno sam svakakvih likova. Upozno sam ubice. Upozno sam ljude koji se ne boje živa insana. Upozno sam ljude koji mogu izmlatiti trojicu.
Al nikad nisam upozno čojka kojem žena nije šef u kući![]()

Fuddo wrote: 05 Mar 2023, 13:46Ma komedija ziva, mi umirali od smijehaArthur Dent wrote: 05 Mar 2023, 13:43
hajd sta fali, ko nije kako treba izgubio, nije ni valjano pobijedio.![]()
Isto na urmu da su isli obavit

Taare wrote: 05 Mar 2023, 13:54Jarane, ja sam živio za taj sport. Ustajao i lijegao razmišljajući o njemu.Arthur Dent wrote: 05 Mar 2023, 13:37
pa posto pricas za bandaziranje ruku, sigurno reko il boks ili kick-box treniras.
a ako si tamo, nema sanse da nemas borbi. razmjena iskustava. mi ne bandaziramo ruke.
problem je bila familija i njihov moto da se dijete iz profesorske kuće ne može baviti sportom kojim se tradicionalno bave cigani i oni iz nižih slojeva društva.
jednostavno nisu dali da se družim sa takvom djecom jer su bili delikventi i nikakvi učenici.
i sjeba se moja obećavajuća karijera.
i dan danas me srce boli što nisam slušao sebe i bio uporan.
Sad sam mator i potrošen al opet ne postoji bokser s kojim ne bih ušao u ring i bokso jednu rundu.
već za drugu ne bi bilo zraka![]()
nista gore nema, nego kad te tvoji rodjeni sputavaju. ja se sav najezim na to. i dusa me boli zbog licnih iskustava. jos kad kazu ne smijes se druziti sa ovim ili sa onim, nije kaze on tvog ranga... da bog sacuva i sakloni.Taare wrote: 05 Mar 2023, 13:54Jarane, ja sam živio za taj sport. Ustajao i lijegao razmišljajući o njemu.Arthur Dent wrote: 05 Mar 2023, 13:37
problem je bila familija i njihov moto da se dijete iz profesorske kuće ne može baviti sportom kojim se tradicionalno bave cigani i oni iz nižih slojeva društva.
jednostavno nisu dali da se družim sa takvom djecom jer su bili delikventi i nikakvi učenici.
i sjeba se moja obećavajuća karijera.
i dan danas me srce boli što nisam slušao sebe i bio uporan.
Sad sam mator i potrošen al opet ne postoji bokser s kojim ne bih ušao u ring i bokso jednu rundu.
već za drugu ne bi bilo zraka![]()

Moj malesni rodjo se nafuro na toArthur Dent wrote: 05 Mar 2023, 13:51a bude svakakvih dogadjanja. imas ekipa dodju ko da je sve sami brus li. jos ako je open neki, sve izmjesano. nabrijani, puni sebe. nos nebo para, nedodirljivi, najzajebaniji, umisljeni..Fuddo wrote: 05 Mar 2023, 13:46
Ma komedija ziva, mi umirali od smijeha
Isto na urmu da su isli obaviteh kad ona krene cistka...
a onda opet imas likova, ono, crveni pojas, tek pocelo. miran, cuti, sam u pod gleda. ma prici mu ne mozes, ubi ko cak noris.![]()
moram ti ispricat jednu pricu u vezi tih fadila i zidarskih samara. to su prave ljudine.Fuddo wrote: 05 Mar 2023, 14:11
Moj malesni rodjo se nafuro na to
Kick box, teretana, stvarno se nabildo bio, ko oni u filmovima
Osli mi u kafanu,u neka doba on ode u wc, nikad ga
Pojavi se rodjo, razbijen mu nos, neko ga opalio kad je piso, pogurali se.
Ojjj, haj sad da vidimo, ko je![]()
A Fadil nikad nista nije trenuro u zivotu, sam mistriju.
Uze onog lika za vrat, i kako god ga zvekne, instatno mu truHlo dje ga opali, sagnjilo. Sve cujes, pukne u cojeku nesta.
U neka doba mi ovog otimali od Fadila![]()