58
Odlicna
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

TAFKAP wrote: 05 Mar 2023, 12:04 Morao sam mahsuz da se kratko prijavimna forum i da izopćim da me boli kuVac i za Danijelu Martinović a naravno i za njenog dečka.
Hu ju ba?
Ugodno nedjeljno popodne svima i prestanite ubijat moždane ćelije s ovim smećem, izađite da svjež zrak, okrenite krug, bolje za vas.
LAMSE![]()

I moje su teme puno zanimljivije od MajEnih...

Pa vise si ti poklonio paznje ovome nego mi. Mi usput komentarisali a ti muhajem prekinuo boravak na svjezem zraku uz strucnu literaturu (sad ne znas do koje si stranice dosao) da bi se ulogovao na forum i napisao najduzi post na temi.TAFKAP wrote: 05 Mar 2023, 12:04 Morao sam mahsuz da se kratko prijavimna forum i da izopćim da me boli kuVac i za Danijelu Martinović a naravno i za njenog dečka.
Hu ju ba?
Ugodno nedjeljno popodne svima i prestanite ubijat moždane ćelije s ovim smećem, izađite da svjež zrak, okrenite krug, bolje za vas.
LAMSE![]()

Bas je zgodan covjek.Zana wrote: 05 Mar 2023, 12:08TAFKAP wrote: 05 Mar 2023, 12:04 Morao sam mahsuz da se kratko prijavimna forum i da izopćim da me boli kuVac i za Danijelu Martinović a naravno i za njenog dečka.
Hu ju ba?
LAMSE![]()
Nema ovdje u Sarajevu svježeg zraka.
20230305_120619.jpg
Ovaj joj je ko Tompson. Ta tipa![]()

Sad sam na 80%

Reci im Majo..

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest